Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 895
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 780
  • sofia
Съгласна съм, Веси, ама обикновено "помощниците"  (умишлено е в кавички) са от мъжки пол и освен да изнервят обстановката, друго не се постига Crazy
Затова писах за схемите из нета и от курсовете.
Идеята за паркингите в МОЛ-овете е екстра заради очертанията Simple Smile
Сестра ми шофира вече цяла година, ходи до Гърция, ходи по Родопите,  качи баща ми да го вози и се забила леко някакъв бордюр, щото спри тука, ама що спираш, то магазина не работи.....беше бясна....на връщане от мероприятието аз закарах баща ми до тях Satisfied Тя каза, че никога вече няма да го вози.

# 781
Направи си нормални кичури и си купи тонери в различни цветове. Мажи с тях. Падат след няколко измивания и можеш да слагаш друга тоналност върху изсветлената коса.

Не се изискват кой знае какви умения, защото не изрусеното не поема цвят от тонера.

# 782
Почивката свърши - прибрахме се снощи/днес в ранни зори. Въртя перални и сушилни една след друга и край нямат. Мъж ми отиде да мие колата, а покрай нея замъкна и килимите да перат. Дано събота и неделя ни стигнат да оправим всичко по нещата си и от новата седмица вече да сме влезли в релси.
Опитвам се със щерката да отида до Бургас на гости с влака, мъжът ми не дава - китайците още не били купили БДЖ - ще ни кара.

# 783
Привет! Дочетох ви. Нашите бандити не са се качвали на влак и това лято мислех да им подаря тази емоция, но май ще пропуснем. Тук влакът минава в неудобно време.
Бях на кафе с бивш колега. Така ме зареди положително. Млад, ерудиран и образован човек, с много близък до моя светоглед.
През следващата седмица трябва да сменя маслото на колата, да я закарам на диагностика за климатика и да изпера тапицерията, а времето се разваля за последното и се чудя кой ден ще е най-удачният.
Сега чакам пералнята да спре и да простирам, после лягам с книжка.

# 784
  • постоянно
Направи си нормални кичури и си купи тонери в различни цветове. Мажи с тях. Падат след няколко измивания и можеш да слагаш друга тоналност върху изсветлената коса.

Не се изискват кой знае какви умения, защото не изрусеното не поема цвят от тонера.

Виж за това не се бях сетила . Благодаря Даун , май  така и ще направя.   Hug
Яна ,аз харесвам червеното също .   Peace

# 785
Хер, днес пуснаха в продажба билети за концерт на Тото на 04.03. 2018 година. От доста време искам да отида на техен концерт и този път реших, че няма за къде повече да чакам.
Аз от основно почистване на детската стая преминах на основно на целия апартамент. 

# 786
  • София
Аз каквато съм светло руса поне разбрах, че друг цвят боя върху русо не се задържа. Розовото ми замина за отрицателно време. Но и аз сглупих, защото си направих кичурите и отидох на море, където цял ден не излизах от водата и постоянно мокрих косата.

# 787
Не мога да паркирам и това е. Иска ми се да помоля някой да дойде с мен на някой паркинг, да потренирам малко ама съм в леко темерутски период  и не знам кой.
Два пластмасови конуса или два пластмасови стола. Всяка улица би ти свършила работа. Постепенно стесняваш разстоянието между столовете/конусите.

Иначе ти се чудя как караш. нов шофьор, без оттренирани рефлекси - лично за мен опасна ситуация. В Канада, а и някой щати на САЩ, на магистрала можеш да излезеш едва след няколко година стаж и книжка с др. клас.

При нас още не вали,но училищата са затворени, пристанища също, много от офисите също.

# 788
  • София
Че то на магистрала е по-лесно отколкото на Цариградско Simple Smile Как няма да кара, ще кара, разбира се!

# 789
Тонка, не е боя това, тонер е. Отмива се и целта му е да притъпи жълтеникавото или да добави нюанс. Отмиват се след няколко измивания, но може да се поддържа без усилие в къщи.

# 790
  • постоянно
Хер, днес пуснаха в продажба билети за концерт на Тото на 04.03. 2018 година. От доста време искам да отида на техен концерт и този път реших, че няма за къде повече да чакам.
Аз от основно почистване на детската стая преминах на основно на целия апартамент. 

Аааа, разбрах сега за подаръка  Flutter

Ако искаш още терен за чистене - мини и през нас  Hug

# 791
Мани я Марето, тя ако сега беше на 3-4, отдавна да е диагностицирана като хиперактивна Simple Smile.

# 792
Мани я Марето, тя ако сега беше на 3-4, отдавна да е диагностицирана като хиперактивна Simple Smile.
Joy Joy Joy Joy Joy Жива и здрава да е, дай Боже всекиму такава енергия като нейната Simple Smile

# 793
О, то нейната, за беда е и заразителна. Утре, като се събудя и ме налегне мързелът, ще прочета някой неин пост и ще ошетам Simple Smile.

# 794
О, то нейната, за беда е и заразителна. Утре, като се събудя и ме налегне мързелът, ще прочета някой неин пост и ще ошетам Simple Smile.
И аз прихванах, утре прозорци ще чистя, ужас, най- омразното ми.

Общи условия

Активация на акаунт