Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 141
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 960
Настръхна ми гъз@ от крокодилите и змиите ви!

# 961
  • постоянно
ОФФ Титина , и там зачерквам да ходя 😳
Гледам ръгби жени Англия и Нова Зеландия . Жестока битка 🏉👊

# 962
Те туристите не виждат тези неща, освен ако не се ровят из пущинаците.

# 963
По Диема фемили дават "Мафията на майките" игрален филм по книгите. Случайно го хванах чак сега, но утре ще има и втора част  Laughing

# 964
Привет, честит имен ден на трънчето!
Днес снимах двойно кръщене в нашата църква, която е в основен ремонт и няма да ви казвам колко гола и неприветлива е. Не са си направили труда да сложат свещниците дори, даваха ми разкошно боке от свещичките.
Утре ще снимам друго кръщене в Пловдив, а днес ме запазиха за рожден ден след повече от 6 месеца Shocked.
В понеделник ще карам колата за смяна на масло и всички възможни филтри. Във вторник - на диагностика на климатика и междувременно е добре да я изпера, (днес ми отказаха едни дечковци, че щяла да съхне 3 дена и колата стояла разглобена в автомивката Rolling Eyes), следващата седмица се очертава натоварена откъм ангажименти.
По Диема фемили дават "Мафията на майките" игрален филм по книгите. Случайно го хванах чак сега, но утре ще има и втора част  Laughing
Жалко, че нямам телевизор.

# 965
Нестинарските танци бяха уникални!

Съвсем автентиччни, не може да се опише настроението, което се създаде.Като свършиха, спонтанно се образува хоро около огъня и ние с малкия си потропнахме.

# 966
Добро утро.
 Светкавица,  звучи страхотно.
Днес ще ми е тегава програмата, но няма начин. На вас пожелавам чудесен ден.

# 967

Ето така я разбирам неделята аз, ама ....як гърч има.

# 968
  • Бургас
Добро утро! Не можах да спя добре тази вечер. Малкия пак се напика. Какво му става на това дете....
Светкавица,било е страхотно! Иска ми се и аз да бях там! Ако имаш снимки,качи моля те!
Даун,това козина на котка ли е?

# 969
Уф, нещо става със снимките и се качва само фрагмент, а не са големи, от телефон са. Кучката е, която лежеше размазана по гръб, докато аз се гърбя Simple Smile.

# 970
Добро утро!
Светкавица, звучи магично. Никога не съм гледала нестинарски танц, а много искам.

Голям сън му дръпнах аз. Имах нужда. След малко запрашвам да боря плевели и аз и да събирам слънце. Кумицата ми е рожденичка днес и ще и правим изненада Heart

# 971
Имам  снимки от нестинарските танци на фотоапарата на мъжа ми, ксто се приберем във Варна и ги качи, непременно ще ви ги покажа!

Днес ще е по- лежерен ден, басейн, книжки, излежаване

# 972
Добро утро.
Погледнах на бързо програмата на Диема фемили- втора част е от 14.10 и после пак от 21.55. Мен ме е яд че съм изпуснала първата, но дано втората да я изгледам.

# 973
Аз окончателно се убедих, че не е за мен домакинстването. След копане и наистина тежък труд, опрях до прахосмъкачката и така си разпрах пръста с нея, че сега в къщи косми няма, но прилича на кланица.

Успях да се овържа някак, но как ще изчистя направо не ми се мисли.

# 974
  • Ямбол
Аз май нещо се успах тази сутрин. Навих си аларма на телефона, но или не е звъняла, или не съм я чула или съм я спряла и не помня. Това нещо ми се случва веднъж на 5 години. А утре съм квестор и в 6,30 трябва да съм в училището. Ще си приготвя две аларми и мъж, който да ме събуди евентуално, ако не съм станала, когато и той става. Май пропуснах хляба и днес няма да имаме пресен хляб.

Общи условия

Активация на акаунт