НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 117

• 67 441
  • 799
  •   1
Отговори
# 45
ЛоАн, защо реши да следиш? Вдъхновение или нещо не се е получавало както ти очакваш?

Откакто съм на режима, не съм яла чия, готовото ленено брашно не ми помага, ще  взема семена
Предизвикателството ще правя след 15 септември, преди това няма да мога да съм стриктна

# 46
  • Пловдив
Здравейте. Simple Smile
Днес...3 кюфтета на скара,пилешко бутче,и скумрия на скара.Предостатъчно ми е,даже риба мн мн не ми се яде,защото не съм гладна,но ще я изям.Водата е 1,5-2л.
Днес кантара показа -1кг.  Simple Smile

# 47
  • n/a
ЛоАн, защо реши да следиш? Вдъхновение или нещо не се е получавало както ти очакваш?

И двете Simple Smile. По-точно и трите, почти като във вица. Третото е - чисто любопитство. Bowtie

# 48
  • София
Аз и е новата тема да се оплача.Не мога отново да вляза в режим , този глад за сладолед и плодове ме побърква.Не ми се мисли какво ще покаже кантара след почивката.

# 49
  • Пловдив
airamber,в момента и аз съм така.Втори ден съм на режима,обаче много ми се яде сладолед и диня.Одеве минах покрай пазара и така ми идеше да си купя една диня и да кажа майната му на режима.  Joy
Ще видя докога ще издържа.  ooooh!

# 50
Туй Предизвикателство не е за мен. Няма да мога да го спазвам с малко бебе и толкова да следя и гледам какмо ям, определени менюта, няма как да се случи при мен.Бих участвала ако имах необходимото за това време. Успех на тези, които ще се включат!
Вечерята я сложих-печено пиле с масло, подправки и лимони.

# 51
Благодаря за новата тема.Отивам да ви чета, че нямате смогване Hug

# 52
  • Варна
Да се разпиша и аз в новата тема. Консерва, благодаря  bouquet

Отчитам един успешен ден и днес - без никакво сладко и тестено, учудвам се на себе си ,че се въздържам толкова дни вече  Simple Smile

# 53
Я, кажете има ли всъщност някой, на който му харесва вкусът на авокадото?
Днес специално си купих блендер и пасатор, за да го приготвям по някакъв начин това чудо. Е, сложих му майонеза, чесън, горчица, лимонов сок, жълтъци, сол, черен пипер, напълних всичко това в яйце и пак не ми хареса Simple Smile Голяма мъка ми е.
Но пък пълнените гъби с бекон и синьо сирене станаха трепач Wink
Та това ми беше вечерята де - буламача от авокадо и пълнени гъби. Сега чакам няколко часа да видим ще има ли пак реакция от метфогамата.

# 54
А съм хапнала авокадо, а съм си върнала обяда обратно. Не ми се получава на мен с тоя плод/зеленчук...даже не знам какво е.

# 55
Обожавам авокадо, добавям си по 1/2 към салатата. Много добре го съчетавам със сирене и домат. Има и много други рецепти с авокадо, но аз залагам на това, което писах.

# 56
Herzen благодаря за предизвикателството. Разгледах го, не ми харесва и няма да се включа в него.
Авокадото го мачкам с вилица, добавям сол, зехтин,  счукан чесън и лимонов сок. Става вкусно за мезе или го мажа на хляб за децата.

# 57
  • Варна
А съм хапнала авокадо, а съм си върнала обяда обратно. Не ми се получава на мен с тоя плод/зеленчук...даже не знам какво е.

Плод е! Отдавна му точа зъби,но нямам възможност да си купя.Яла съм го само веднъж чисто и ми беше безвкусно,но мисля,че ако го добавя към нещо ще ми хареса.

# 58
  • Бургас
И аз като Зизу, най-много харесвам авокадото на салата с домати. Като дресинг за салата от зеле също. Но ми трябваше време да свикна да го ям. Започнах с малко количество в салата, едно резенче, купувах веднъж месечно или по-рядко. И сега не мога да ям много, не повече от една четвъртина на ядене.
Само на мен ли ми изглежда малко храната в предизвикателството? Да се наям с парче месо колкото дланта ми за мен е абсурд. Зеленчуците също ми се виждат малко. Иначе другите неща така или иначе ги прилагам. Млечните са ми силно ограничени, плодовете също. А тези 4 с.л. мазнина на хранене не ги разбрах, идеята е да се полива салатата с тях ли?

# 59
Ето моята храна. Няма млечни, плодове, ядки. Напълно достатъчна храна за деня. 1400 калории, 108 г М и 100 г П 18 г В
Скрит текст:

Като има по-строги правила се чувствам по-добре, защото иначе прекалявам с В неусетно ( я от плод, я от млечни).

Авокадото няма вкус, добива с нещата които му сложиш. Мисля, че комбинацията авокадо, банан и какао се тачеше като вкусен десерт.

Общи условия

Активация на акаунт