НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 117

• 67 485
  • 799
  •   1
Отговори
# 615
Аз си открих бирички подходящи за режима. 75% по-малко въглехидрати от нормалната си бира. На вкус не се различава от другата.
https://www.getraenkewelt.de/bier/diaetbier/maisels-edelhopfen-d … -20x0-50l/a-3759/
Тази е с 60% намалени въгл.
http://www.koestritzer.de/produkte/koestritzer-spezial-pils/?checkAgeAnswer=1

# 616
Бирата си е течен хляб. Та колко малко да са и В...Wink

# 617
Ми гледам в немския кетофорум си я препоръчват.🍻Grinning

# 618
Знам ли... аз не съм бираджийка...Grinning

# 619
  • на Мелмак
Я да метнеш от тази бира и насам Simple Smile

# 620
  • Варна
Абе, хора, вие четете ли ? Първата седмица свалих 3 кг. вода . От там насетне следващите 20 дни съм свалила 1 кг само. И от 2 седмици - нищо, общо за 38 дни е един единствен килограм . Аз, ако се наям една вечер като хората и на сутринта ще съм в начално положение. И нямам "видими" разлики по дрехите също. Просто, това темпо не ме устройва . Заложих в началото 3 месеца, за да видя какво ще се получи ,но не съм доволна ,за това ,ако нещата не се раздвижат, ще се спра на 2 месеца и ще пробвам нещо друго . Аз и в началото писах , че целта ми да почна режима е само и единствено в отслабването.  Да , задържам си килограмите , но не отслабвам ,  не е това ,което на мен ми трябва  Peace В момента нямам мотивацията да се храня така цял живот - не ми е вкусно и всекидневното готвене и мислене, какво точно да ям ме натоварва.

При всяка една диета , отслабването в началото е най-бързо, после организмът свиква и нещата почват да се случват по-бавно . Аз за 45 дни ако не мога да сваля поне 5 килограма, какво да очаквам по-нататък ? И да , ако съм свалила 10-15 килограма и после се закучат нещата, няма да ми пука кой знае колко , защото знам ,че колкото по-малко остават за сваляне , толкова по-бавно става. Но още на втория месец да не можеш да свалиш поне килограм си е греда отвсякъде.

Не казвам ,че режимът не работи, просто на мен ми е бавен. Тъй или иначе ще ви досаждам още 2 седмици , по-нататък ще видим  Peace

# 621
В момента нямам мотивацията да се храня така цял живот - не ми е вкусно и всекидневното готвене и мислене, какво точно да ям ме натоварва.
Друго си е да го удариш през просото! (в пряк и преносен смисъл)

# 622
При другите диети пак ще смяташ и записваш какво ядеш. Освен при глад-там нищо не се пише...

# 623
Какво нещо е мотивацията Simple Smile
Аз имам да свалям, но съм на режима заради инсулиновата резистентност и отслабването ми е бонус. И през ум не ми минава да сменя режима, защото здравословното ми състояние ще се влоши.
Отчет нямям защото втора седмица сме в ремонт и не живеем вкъщи. Не съм приемала никакви въглехидрати, но и не съм броила мазнини. Следващата седмица влизъм в ритъм.

# 624
Ако не вярваш на режима, трудно се получават нещата. За мен е логичен механизма му,  всичко по него ми звучи логично...

# 625
Какво нещо е мотивацията Simple Smile
Аз имам да свалям, но съм на режима заради инсулиновата резистентност и отслабването ми е бонус. И през ум не ми минава да сменя режима, защото здравословното ми състояние ще се влоши.
Отчет нямям защото втора седмица сме в ремонт и не живеем вкъщи. Не съм приемала никакви въглехидрати, но и не съм броила мазнини. Следващата седмица влизъм в ритъм.
Поздравление, че по-време на ремонт успявате да спазвате режима. А имате ли къде да готвите все пак и карате на закупеното от магазин/заведение?

# 626
Момичета имам 2 въпроса.

Аз спазвам ограничението за въглихидратите, но не броя мазнините, а често се споменава тук това броене.

1. Какво е ограничението за приети мазнини на ден?

2. Трябва ли да се храня 2-3 пъти на ден или мога да продължа както досега - 4-5 пъти, с 2 малки закуски. Тренирам и със закуските по-лесно си регулирам приема на храна. Но не съм запозната как е при този режим...

# 627
Поздравление, че по-време на ремонт успявате да спазвате режима. А имате ли къде да готвите все пак и карате на закупеното от магазин/заведение?
В момента сме в свекърва ми и тя ни готви. Знае за режима и се старае. Сто процента мазнините не са ми достатъчно, но това е положението.

# 628
В момента сме в свекърва ми и тя ни готви. Знае за режима и се старае. Сто процента мазнините не са ми достатъчно, но това е положението.
Само да си се оплакала! Kissing Heart
Придърпай към готвеното и малко парче кашкавал, и му сложи дебел резан масло. Хоп, вдигаш мазнините.

# 629
Абе, хора, вие четете ли ?
Скрит текст:
Първата седмица свалих 3 кг. вода . От там насетне следващите 20 дни съм свалила 1 кг само. И от 2 седмици - нищо, общо за 38 дни е един единствен килограм . Аз, ако се наям една вечер като хората и на сутринта ще съм в начално положение. И нямам "видими" разлики по дрехите също. Просто, това темпо не ме устройва . Заложих в началото 3 месеца, за да видя какво ще се получи ,но не съм доволна ,за това ,ако нещата не се раздвижат, ще се спра на 2 месеца и ще пробвам нещо друго . Аз и в началото писах , че целта ми да почна режима е само и единствено в отслабването.  Да , задържам си килограмите , но не отслабвам ,  не е това ,което на мен ми трябва  Peace В момента нямам мотивацията да се храня така цял живот - не ми е вкусно и всекидневното готвене и мислене, какво точно да ям ме натоварва.

При всяка една диета , отслабването в началото е най-бързо, после организмът свиква и нещата почват да се случват по-бавно . Аз за 45 дни ако не мога да сваля поне 5 килограма, какво да очаквам по-нататък ? И да , ако съм свалила 10-15 килограма и после се закучат нещата, няма да ми пука кой знае колко , защото знам ,че колкото по-малко остават за сваляне , толкова по-бавно става. Но още на втория месец да не можеш да свалиш поне килограм си е греда отвсякъде.

Не казвам ,че режимът не работи, просто на мен ми е бавен. Тъй или иначе ще ви досаждам още 2 седмици , по-нататък ще видим  Peace

1.това НЕ е диета, така че няма как в началото кг да хвърчат надолу     Laughing
2.ако само след едно ядене-нормално, кг ти хвърчат НАГОРЕ, значи нещо в храненето ти тотално е сбъркано    Peace
3.ако очакваш за три (3) месеца да имаш драстичен резултат, в абсолютно грешна тема си    Peace
4.във всяка една друга диета ще има също толкова, че и повече мислене, готвене и смятане, + там ще има и ГЛАД
5.директно ти казвам, че можеш спокойно да си спестиш 2-те седмици мъки, видим и драстичен минус няма да видиш.    Simple Smile
С чиста съвест се ориентирай към някоя "бърза" диета.

При мен нещата вървят регулярно....ден надолу, ден нагоре.    Laughing
И менюто:
з-мазно кафе
11ч.-мазно кафе
о-пача, чаша бульон, свински дроб
в-свински гърди, салата
И плод/черен шоколад/сиренА-ако ми пригладнее...

Общи условия

Активация на акаунт