Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 837
  • 771
  •   1
Отговори
# 525

Обувките от вчера+шал

# 526
  • Велико Търново
Хмм, значи маниите са с различни цени. Вчера бях в нашата- в Търново. Тук в петък е зареждане и тогава е 35, а вчера беше 32. Купих си домашни чехлообувки, много сладки и нови Blush Та тяхната цена беше 35 за килограм, т.е. сигурно в петък е било по- скъпо.

# 527
Силвърстоун, страшни обущета!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 528
  • София
Силвърстоун, страшни обущета!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

супер са, страхотна находка Peace

# 529
Браво
А аз влязох в мания и се погнусих. Много много зле беше.

# 530
Дали някой, печелил от Love за нахаодки от Мания си е поръчвал находката по куриер? Миналата седмица спечелих, заявих с куриер, но все още няма нищо, а и вече не ми излиза в профила находката. Нормално ли е да толкова бавно или нещо се е объркало, според вас?

# 531
Дали някой, печелил от Love за нахаодки от Мания си е поръчвал находката по куриер? Миналата седмица спечелих, заявих с куриер, но все още няма нищо, а и вече не ми излиза в профила находката. Нормално ли е да толкова бавно или нещо се е объркало, според вас?
Аз като печеля находка, я поръчвам по куриер и знам,че до следващия петък може да се получи или вземе. Като я заявиш за доставка а куриер, трябва да получиш имейл с потвърждение за изпращане по куриер. Ако не си получила, вероятно е станало някакво объркване. Другия вариант е да звъннеш в магазина, от който е спечелена находката и да ги попиташ какво се случва.

# 532
Или се е объркало или са забравили да я изпратят. Трябваше да им звъннеш към четвъртък, най-късно петък и да попиташ.
Тимбърлендките са страхотни! Пропуснали са ги за Лова.

# 533
  • София
аз съм поръчвала
пристига до седмица
виж в графа незакупени находки, да не би да не си финализирала поръчката?
звънни на телефонит, аз знънях за съдействие, че исках да променя офиса за доставка и не се справях сама
мацката беше отзивчива

# 534
Silverstone, и аз да ти похваля находката- обувките са наистина попадение в десятката 👍!

# 535
За втори път поръчвам спечелена находка.Предният път пристигна на следващия ден,сега в потвърдителния имейл пише да очаквам доставка до 1 ден.
Може по погрешка да не си довършила поръчката си и затова да не са ти я изпратили.Ако е направено успешно получаваш уведомителен имейл.

# 536
Момичета много благодаря на всички за споделената ми радост.Да ви се връща и всички да намираме уникални и изгодни неща.Аз така се амбицирах от радост,че обърнах целият магазин макс-мания. CrazyНещо,което мн.рядко ми се случва,защото бързо се отегчавам.Голям късмет наистина от зареждане във вторник,да ме дочакат до събота. Heart EyesСега ще участвам и в лова,че направих  няколкомесечна пауза.

# 537
За втори път поръчвам спечелена находка.Предният път пристигна на следващия ден,сега в потвърдителния имейл пише да очаквам доставка до 1 ден.
Може по погрешка да не си довършила поръчката си и затова да не са ти я изпратили.Ако е направено успешно получаваш уведомителен имейл.

Благодаря на всички за отговорите. Тъкмо получих мейл, че са ми я изпратили и до 1 ден трябва да дойде, вече я бях отписала. Simple Smile

# 538
  • Пловдив
Ботуши от Shedd

От Мания

# 539
  • Пловдив
Ехааааа, Деси, ти ли ми измъкна тези ботуши под носа? Да са ти честити! Мнооого са яки!

Общи условия

Активация на акаунт