Лятото е към своя край - ДЕКЕМВРИЙЧЕТА раздават ритници безкрай! ТЕМА 5

• 43 728
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Тони,
честит рожден ден и от мен! Бъди здрава и много силна! :* Simple Smile Весел празник на този прекрасн слънчев ден! Heart

# 661
Тонче - Честит рожден ден Simple Smile много здраве, щастие, късмет и любов и много да ви радва малката бонбонка Simple Smile

Ние също ще имаме проблем с баткото, той сега е доста разстроен, че мен ме няма, ние сме се разделяли точно веднъж за повече от ден преди и сега хич не е доволен, сърдит е, плаче и даже снощи не поиска да говорим. Мъжа ми каза, че сега заключва бебешката стая, защото преди няколко дни малчо влязъл вътре и разхвърлял вече подредените неща. Надявам се че когато се прибера ще му размине гнева, и че няма да е толкова разстроен.

# 662
  • София
Alma, на послената ми ЖК видяхме,че бебо е със същите кг.както преди 2 седмици от ФМ.Казах на доки,че това е невъзможно и тя се съгласи.Нанесе нови данни,като нов пациент на апарата и действително кг.не отговаряха.Обясни ми,че параметрите се препокриват с тези на предходната пациентка.Не се тревожи напразно.Относно инсулина знам,че не  е страшно-напротив.Имам приятелка в твоето положение и се вс.е наред.Важното е да ти е точна дозата и след раждането няма да ти се налага.Потърпи още малко-не остана Simple Smile))))

# 663
Момичета, безкрайно ви благодаря за хубавите пожелания! Нека всички сме здрави и се радваме на здрави бебчета през Декември Simple Smile

Ана, много се радвам, че сте се разбрали с док. Това, че се е съгласила на тези условия, които ще те накарат ти да се чувстваш спокойна е прекрасно!!! И ние като правихме запис на тоновете бебка полудя, но да мърда.. пулсът и беше около 140, обаче тотално искаше да ми разпори корема хахах Simple Smile

Алма, аз съм сигурна, че е невъзможно да е по-малко бебето.. Да не е наддало, сигурно е по-вероятно, но баш пък да е по-малко, ми се струва абсурдно. Просто док не е измерил правилно в някой от пътите. Колкото до инсулина, няма да е приятно със сигурност, но е за доброто и на теб, и на бебето. Кураж!!

# 664
Тони, весел празник и от мен! Бъди здрава и много щастлива. Желая ти леко раждане и едно прекрасно бебе, което да ви Радва всеки Божи ден! Flowers Hibiscus

# 665
Здравейте и от мен, сега се връщам от преглед, бебка в 28 седмица я измериха 1,200 Dizzy Face струва ми се невъзможно, айде 1000 може, но 1200 ми е  малко измислено, не вярвам на тези апарати. Иначе днес за първи път ми мериха тонове, не очаквах, мислег че след 30 се мерят, явно се объркаха нещо, но бебка не беше доволна, дадоха ми едно копче с което да цъкам като бебето ритне, не спрях да цъкам Grinning
Мисля да започна официално с голямото пазаруване, защото ставам все по-млако подвижна и не ми се ходи толкова по магазините. Сигурно темата е обсъдана, но се купуват 56- 62 или 50? 50 ми изглеждат малки.
Уф много ми се скара доктора с мойте +4 килограма за месец, направо не знам от къде дойдоха, но трябва да се огранича за следващият месец Sad
Хубава вече на всички!

# 666
Аз 50 имам две бодита.. Дали и ще ги облечем не е ясно.. 56 като най-малък размер купувай според мен.

# 667
Тонче, е от мен да ти е честит рождения ден. Бъди здрава, щастлива и много обичана и глезена днес. Hug

Меренето хич не е толкова точно. Преди две седмици ми беше нормалния преглед при гинеколожката: 1730гр., ден по-късно бях при специалист с по-добър и точен апарат: 1900гр. Естествено, че не е възможно малката да качи 170гр. за 24 часа.
И колкото по-големи стават, толкова по-неточно ги мерят. Едно момче даваха по новините преди няколко месеца, роден над 6кг., мерили го преди цезаровото към 4кг. - огромна разлика.Hushed

# 668
Честит рожден ден на рожденичката с пожелание за сбъднати мечти и на теб и на бебчо.Дано си прекараш по най-хубавия начин. Алма въоръжи се с търпение,защото всяко предлагане на храна която не трябва да ядеш ще те изнервя,а всеки познава поне един добронамерен досадник.Стискай остана още малко,резултата накрая си заслужава търпението.А какви ти бяха резултатите,че и инсулин трябва да си биеш,че и моите бяха зле,но само ми забраниха:сол,захар и плодовете дори.

# 669
Ох момичета вие не знаете, че
Има положителна страна, че ви забраняват, защото иначе такива като мен дето не се контролират са за един хубав бой, но не знам някой изпитва ли го това нещо каквото и да ядеш не ти е вкусно. Ям по 3-4 хапки, оставям го и се тъпча с някви тупотии и те не са ми вкусни... загубих си наслдата от храната ... мн е гадно

# 670
  • Sofia, Bulgaria
Честит рожден ден на Тончето и от мен 🤗🤗
Мойта бебка в 29+3 я измериха 1,700кг.  , не знам колко е вярно 🙄

# 671
Ало,Ало слънчице аз съм чревоугодник и обичам хууубавата храна,а сега само зеленчуци и като не им е сезона на Менделеев таблицата.Денонощно съм гладна и си мисля за сладки неща,които ще ям след като родя,направо е ужасно.Хранете се здравословно и си позволявайте каквото ви се иска от време на време(тези които нямат високо захар)за да няма проблеми за напред.

# 672
Тонче, ЧРД здраве, щастие и късмет. Flowers Four Leaf CloverBalloonGift

# 673
Borislavabgmama, тогава идва кърменето и отново лишение... естествено, че целта си заслужава, но това може да те побърка...

# 674
Аз да се похваля накупихме дрешки за 1вия месец(даже мисля че се увлякохме). На много добра цена взехме всичко от Вис Виталис, София. Камизолките са по 2.80лв, а са си българско производство и са памучни(безлички).  Купихме такива 3бр,5бр ританки и 3бр бодита(те ми харесват също много, защото се откопчават отпред, а не само отдолу, така няма да дразня човечето при събличане)
Stuck Out Tongue Winking Eye

Тези дни има промоция в Хиполенд - 20%,на избрани продукти. А последния петък от месеца, промоцията ще е на всичко, отново - 20%!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт