Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 41

• 38 783
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Активен въглен не може ли

# 61
Момичета кажете нещо за разстройство което можем да пием, че ще се побъркам трети ден съм на солети и картофи но не минава явно трябва да пия нещо.
Когато съм така пия няколко зърна суров ориз или ванилия.

# 62
Не знам за другите методи, но смектата със сигурност действа и е безвредна. Даже и на кучето давам от нея като се разстрои Grinning

# 63
  • Стара Загора
+1 за смекта

# 64
Благодаря момичета пращам мм да купува че не се трае

# 65
  • Стара Загора
Активен въглен не може ли
Много хора твърдят, че не трябва да се пие по време на бременност, и аз не знам защо. Иначе преди бременността го ползвах много често.

# 66
  • София
Аз съм доволна от Рекомфорт.

# 67
Бременните не бива да пият чиста ванилия.

# 68
Лара, аз отидох да се запиша на ЖК само с направление 9. Преди това нямам издавано друго направление. Бременността ми е установена от моя си лекар, при когото ходя, т.е. не този от ЖК.

# 69
Здравейте, момичета! Искам да си сменя АГ- то, който ме следи. Само един път съм ходила при нея. Дали трябва пак да отида при нея, за да ме отпише от женската консултация или направо с новото направление за преизбор на АГ- специалист да отида да се запиша при новия лекар. Ако някой си е сменял гинеколога по ЖК, моля да пише!

# 70
Направо при новия доктор отиваш.

# 71
Мами има ли от вас любителки на бирата като мен и как процедирате в този период от живота си?Аз си позволявам веднъж в седмицата по две бирички(разбира се след третия месец).Не съм говорила с гинекологът ми на тази тема.Не се чувствам зле,това количество го изпивам за 4-5 часа,не се замайвам,не ми става лошо.Никога не съм била фен на твърдото,но бира пиех по много и с литри.В началото на бременността нямах грам желание,но сега ми се припива страшно много на моменти. Blush

# 72
То си е до лична преценка.
 Аз лично не разбирам бременни/ кърмачки които пушат ( макар и по 1-2 цигари на ден) и такива които пият алкохол. Аз дори кафе не съм пила от както направихме трансфера( т.е. преди да разбера че чакам бебче).
Всеки знае кое е вредно за бебчо, но и всеки сам решава за себе си от какво може да се откаже, и да потърси оправдание че една цигара не вреди, или чаша вино че било полезно.

# 73
И аз обичам биричка. Позволявам си на седмицата долу горе по една максимум. И се надявам да не е вредно....
А разбира.се че е право на собствен избор. Но от една биричка най много на седмица едва ли ще р нещо фатално. Чела съм.че не пречи. Дори пишеш че има витамин Б и може по малко с нормално количество...

# 74
Аз съм човек,който в седмицата в пил по 10-15 бири.Мисля че рязкото спиране и да си забранявам когато ми се прииска е по-вредно от това да го изпия Beers

Общи условия

Активация на акаунт