Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 913
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 275
  • Sofia
Даун,съвсем класически са, нищо извъртяно и гурме няма  Crazy
Скрит текст:
Тиквички
1.Нарязвам на жулиени, овкусявам със сол и зехтин,запичам на скара.
2.Правя си крема сирене като натрошавам българско, малко извара, цедено кисело мляко,подправям с чесън, копър,зехтин, печени и нарязани/начукани орехчета.Може и с готово билково крема сирене-Лидлско (споменатото от Тонка), Филаделфия,каквото имаш и купиш;
Чушките-също,пека и ги пълня с тая плънка и режа на едри филийки;
Свинско месо(сухо,контрафиле) със сметанов сос
1.Мариновам/овкусявам месото в соев сос, черен пипер и сол;
2.Запечатвам на грил тиган (може и да се пропусне);
3.редя ги в глинен съд (може и йенски);
4. слагам лук на шайби между месото;
5.заливам с голяма кофичка заквасена сметана (пасирам я с вода да стане еднородна смес)
6.Пека около1 ч и 30 мин- 2 часа, като след първия час добавям и гъби-печурки,  манатарки, кладница, каквито и ако имам  Hug.

# 4 276
  • постоянно
И след всичко това Джена и шоколадово суфле съвсем да ни изтекат лигите , нали  Crossing Arms

# 4 277
  • Sofia
И след всичко това Джена и шоколадово суфле съвсем да ни изтекат лигите , нали  Crossing Arms
Hug  аз бих хапнала от оня твоя обедния сандвич  Crazy

# 4 278
  • постоянно
Hug  аз бих хапнала от оня твоя обедния сандвич  Crazy

в сравнение с твоето меню моят сандвич беше много " скучен "  Hug

Ще запомня пържолите и ще ги направя по твоя начин следващия път  Peace

# 4 279
  • Euskal Herria

Да,Яна,наясно съм как стоят нещата,пък и работя в „съседния” бранш.Знам,че всичко се прави на конвейер,но пред вид цените им,предполагах,че при тях нещата ще стоят по друг начин Close .
Аз ще  „вечерям” мъфини и айрян и бягам на работа.Блазе ви,за вас е петък,а за мен понеделник Frowning1 .
О, да, знам, че точно ти ще си най-  на "ти" с нещата. Но в сравнение с останалите вериги, тук поне е приемливо съотношението цена/качество.

Времето е слънчево и топло, набързо ще отскоча до магазина и после ще се разходим с кучето. За вечеря - нещо набързо и толкова. Поне не сме претенциозни.

Това е вместо десерт, върви и с кафето:
Скрит текст:

# 4 280
  • постоянно
какъв е пълнежът Яна?  Peace

# 4 281
Още едно благодаря за посрещането Simple Smile.

Даун, и аз започнах по същата причина. А и бях благословена с поспаливи бебета и послушни деца, а тинейджърските години бяха без кой знае какви перипетии. Е, с нормалните грешки на растежа, но нищо, което да си заслужава вниманието. Намерихме златната граница между родителство и приятелство с децата си, та нещата вървяха гладко. Сега, когато и те са възрастни сме повече приятели, а родители само, когато ни поискат съвет или съдействие за нещо.

Светалчо, от постовете ти съм установила, че имаме много сходни разбирания и начин на мислене. Понякога като те чета имам чувството, че си влязла в главата ми и споделяш моите мисли Hug.

Хер, имам "Тайната вечеря". Мъжът ми си го поиска и го получи подарък за един РД. Да ти кажа честно не е любимият ми гоблен, но аз не си падам по религиозните тематики нищо, че съм от попски род Laughing.

Sesylle, торти и аз обичам да правя, но с времето научих едно нещо. Тортата е или вкусна, или красива. Или поне в къщи е така. Домашните обичат много кремести и сиропирани торти, а те не понасят тежка украса. А като добавим, че не са фенове на сметаната и фондана вариантите ми за украса са сведени до минимум. За това прави си вкусни торти за домашните, пък те едва ли ще придирят за украсата Wink.

Ох, докато се наканя да публикувам и 15 нови отговора hahaha.

Едит:

Джъст, да си жива издрава и много обичана и щастлива bouquet.

Днес май много митове се развенчаха за някои дето уж не си падат по домакинството, а то newsm78 едни какви менюта спрятат, други се оказа, че гоблени шият... скрити лимонки  newsm47 Hug.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 18:14 от 2в1

# 4 282
Хър, твоите предложения са като за приятели, а не като за колегите си, които недолюбвам Simple Smile. Брито с боровинки ми е любимо Hug как помниш ти Simple Smile.

Джена, пържолите ще се пробват през седмицата (за утре ме сюрпризираха с поредното преспиване на още трима пубери. Омръзна ми бе..Казах му да си ходи при баща си, ама не ще) звъчи супер вкусно. И тиквичките ще ги направя така. Правила съм подобни, но май само с цедено мляко, копър и чесън.

2в1, много си амбицирана да четеш всичко Simple Smile. Няма начин ако си като мен с часова разлика. Като пропуснеш, правиш мили очи и преди Мари, а сега Дженето правят сбито резюме Simple Smile.

# 4 283
  • постоянно
Даун,
 аз не разбрах , че за " приятели " ги готвиш. Тогава  с това  и СПАМ  Mr. Green

Sick Sick Sick

# 4 284
Днес си работя от вкъщи....успях да извъртя 3 перални  Mr. Green
Мъжо го пратихме в Канада, за операция и аз съм майка и баща. Добре, че тази седмица Калин няма турнамент Rolling Eyes че иначе нямаше да мога да се прибера в къщи.

Хубаво, че го написах горното, за да се присетя, че щях да се и боядисвам....

# 4 285
Даун, прилежна съм аз. Всичко си изчитам  newsm56 лошото е, че и позабравям tooth.

# 4 286
Даун,
 аз не разбрах , че за " приятели " ги готвиш. Тогава  с това  и СПАМ  Mr. Green

Sick Sick Sick

Ха ха, тук го харесват ама му викаме веджемайт Simple Smile (и аз го харесвам де).

# 4 287
  • постоянно
йъъъъкккк  Sick Sick Sick

# 4 288
Стига деее. На препечена филийка с много масло и МАЛКО от това си е супер.

# 4 289
  • София
Ааа, бри с боровинки, имайте милост! Също така и топено сирене с боровинки. По възможност топеното да е с корнфлейкс. Ама тия неща ги казвайте навреме, че да не ги мисля до утре, когато мога да си купя.

Общи условия

Активация на акаунт