Изтеглен кредит без знанието на съпруга ми

• 29 621
  • 471
  •   1
Отговори
# 405
Аз пък не разбирам как някой ще ме гледа как спя на земята като псе един месец и аз въобще ще се замисля, че му дължа отчет. Ще ме гони, при полужение, че 10 години съм му отдала и съм му родила дете. Ако иска раздяла има си начин.  Ще ме гони - като измет и ще ми се подиграва, аз ще му се моля - той ще ми се дуе. На чий гръб, казвате? Само авторката тук е губеща, защото няма място от което не може да е натирена - е вече има.

# 406
Моля ви, спрете да се карате заради мен. Ясно разбрах мнението ви, за което ви благодаря. Изградих обективна представа за ситуацията, благодарение на детайлното ви обсъждане- наистина нищо не пропуснахте Simple Smile. Преди това ми беше трудно да видя положението от всички страни. Дано темата е била полезна освен на мен и на други жени.

# 407
  • Монреал
Задаваме си го, но авторката написа, че мъжът ѝ се е извинил, казал е, че е преосмислил постъпката си и съжалява. Значи вината на авторката не е толкова голяма
Това е толкова наивно, че чак забавно.

Значи този, който прави стъпката за помирение е винаги грешния? Не този, който държи повече на връзката?

# 408
Права си, няма значение защо е била гонена. Нищо не оправдава постъпката й зад гърба на мъжа си.

Аз спирам до тук, защото се дразня ужасно много на подобно използвачество. А като гледам каква подкрепа получава, избеснявам до "кърваво червено" като финансите на авторката Wink

Много хубаво, че си толкова честна и открита, но светът около нас не е черно-бял и всеки има своя гледна точка. Може би е добре да се погледне на нещата от друг ъгъл, от друга камбанария. Разбира се, това е въпрос и на зрялост.

# 409
  • Tам през Атлантическия океан
Докато има такива мнения 'тя си го е заслужила' , ще има и престъпници онепрвадани или с леки присъди , 'щот в Бг жертвите накрая излизат виновни (

# 410
Ами, Дара, не мога и не мога да приема, че някой се облагодетелства на чужд гръб, не мога.

Като ида на лекар и като искат да ми пуснат повече дни болничен, отколкото имам нужда за лекуване, не се възползвам... Такъв човек съм!

Ако имаше моята шефка, щеше сама да идеш за болничен. Ако имаше мъж, който те гони, защото не е на кеф, щеше да си купиш жилище след поредния скандал. Просто обстоятелствата не са те притиснали, затова. А и представете си ситуацията. Скарват се, той я гони. Тя се опитва всячески да се разберат (писано е от авторката, не си измислям), той се държи арогантно, сякаш е друг човек. И кога точно да му каже - виж, аз ще си купя жилище, само да знаеш. Вие били ли сте в такава ситуация, как си представяте, че ще протече разговорът?! А и тя каза, че го е предупредила, че ако още веднъж я гони, ще направи нещо, без да го уведоми (т.е. ще си купи жилище). И това ако е зад гърба му, здраве му кажи. Той е бил предупреден, че с това си поведение ще я предизвика да си купи жилище, но въпреки всичко е продължил.

# 411
Задаваме си го, но авторката написа, че мъжът ѝ се е извинил, казал е, че е преосмислил постъпката си и съжалява. Значи вината на авторката не е толкова голяма

Значи този, който прави стъпката за помирение е винаги грешния? Не този, който държи повече на връзката?
Един месец така ли ?!
Прочети и постовете ! един месец се е опитвала да оправят отношенията , а то й се е гаврил ..... после я е потупал по главата и и е простил благородно.

Стига бе (

Народопсихология ,  мъже и жени споделят подобно мнение .....

Слава Богу има и изключения )

# 412
Права си, няма значение защо е била гонена. Нищо не оправдава постъпката й зад гърба на мъжа си.

Аз спирам до тук, защото се дразня ужасно много на подобно използвачество. А като гледам каква подкрепа получава, избеснявам до "кърваво червено" като финансите на авторката Wink

Много хубаво, че си толкова честна и открита, но светът около нас не е черно-бял и всеки има своя гледна точка. Може би е добре да се погледне на нещата от друг ъгъл, от друга камбанария. Разбира се, това е въпрос и на зрялост.

Кое толкова е използваческото на авторката? Тя поддържа дома, предполагам, че и купува разни неща. За какво толкова издържане говорите? Той плаща сметките и няма ипотека. Сметки ще плаща и без нея. Не виждам проблем, да и осигури и някаква сигурност, а не го е направил. Дали е нарочно, дали просто са живяли по течението, не е ясно. Жената е решила да се подсигури. Не е по-нечестно от това да живее с нея, но да може винаги да се освободи.

# 413
Скрит текст:

Кое толкова е използваческото на авторката? Тя поддържа дома, предполагам, че и купува разни неща. За какво толкова издържане говорите? Той плаща сметките и няма ипотека. Сметки ще плаща и без нея. Не виждам проблем, да и осигури и някаква сигурност, а не го е направил. Дали е нарочно, дали просто са живяли по течението, не е ясно. Жената е решила да се подсигури. Не е по-нечестно от това да живее с нея, но да може винаги да се освободи.

Ти представи си колко е я мачкал и омаловажавал това което прави
за да се чуства тази жена толкова незначителна в семейството ( Кой знае какви неща и е вменявал и набивал в главата  ....
Добра дресировка (

# 414
Логиката с "използването" е крайно неадекватна. В една двойка кой кого използва не трябва да стои въобще на дневен ред. Хората са в двойка, защото се обичат, харесват, допълват. И в един момент единият дава пари или другия, подкрепа, грижа и обратно. Не всичко е черно и бяло.
Не приемам и крайни мнения като "ама защо стои с него тогава"? Ама вие не сте ли обичали истински никога, бе хора? Ами, просто е – когато обичаш един човек често не си обективен, не взимаш рационални решения. Когато се касае за крайни състояния като редовни побои, да кажеш – бягай. Но за недоразумение, скандал да се съветва – разделяй се, бягай, е меко казано несъстоятелно.
Изядохте жената, че била използвачка, лъжкиня. Тя ако беше ще стои с мъжа 10 години без брак, че и още едно дете ще роди и ще живее на тръни.

# 415

Стъпката за помирение е направена от авторката, точно защото държи на връзката. Просто мъжът, когато му е станало кеф се е извинил. Той се е извинил, ако не си прочел. Ти извиняваш ли се, ако си наранен от другия и очакваш той да се извини?  Защото аз - не.

# 416
Скрит текст:

Подкрепям напълно казаното от Даун. Мишелин може би трябва да погледне на случая от друг ъгъл. И дано не й се налага животът да й преподава подобни уроци като на авторката.

ПС Не ми се получи да скрия цитата.

# 417
Купила е имота за да не спи следващият път на пода. Точка. Оправдана постъпка.
Но такива като мъжа и ще намери и тогава с какво да я мачка и манипулира , примерно с общото им дете (

# 418
Десс, не ми звучи като мачкана жена. Просто не е в изгодна позиция, а той се е възползвал, което не му прави чест, но в момент на караница, всички сме склонни да извадим козовете си.
Просто смятам, че като се изяснят и си сложат картите на масата и двамата ще се успокоят.

# 419
Десс, не ми звучи като мачкана жена. Просто не е в изгодна позиция, а той се е възползвал, което не му прави чест, но в момент на караница, всички сме склонни да извадим козовете си.
Просто смятам, че като се изяснят и си сложат картите на масата и двамата ще се успокоят.
Трябва ли да изглежда !
Жената е разумна , уравновесена проследи и постовете ...
За да изглежда мачкана трябва да изпадне в истерия ли или ?!
Просто стиска зъби и запазва самобладание  , трябва в такива моменти да съхрани себе си иначе кой ще помисли за нея ?!
Вероятно никой от близките им не знае за проблема вс. изглежда Ок от страни (

Колко сем. изглеждат изрядни а там вътре само те си знаят какво се върти .....

Общи условия

Активация на акаунт