Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Първият преглед при бременност обикновено се провежда в рамките на първите седмици след потвърждаване на бременността. Обикновено това е между 6-та и 8-ма седмица. Вторият преглед може да бъде около 12-та седмица. Важно е да се консултирате с лекар, който ще определи подходящи дати за прегледи и изследвания въз основа на индивидуалните характеристики на бременността ви.
-
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
-
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какво представлява форумът и какви теми се обсъждат в него?
Аз нямам претенции за пола, толкова съм щастлива, че исам само да си гушкам бебче.
Отдала съм се на пълна почивка, къщата ми е за чистене, имам за учене и направо незнам от къде да започна. Като започна да уча нищо не запомням, само за бременността си мисля, а относно почистването, смятам да извикам жена. Приятна вечер и по-често пишете какво става с вас. Имам чувството, че само аз пиша. 

Накрая може да се окаже, че терминът ми не е през януари, а в началото на февруари например
. Той май се е притеснил повече и от мен, въпреки че не го показва. Но с това твърдение направо ме уби. 
аз сега нямам време да пиша понеже бягам по документи а знаете как е като се разправяте с гадни о4реждения.ина4е аз ве4е не се 4увствам много добре.взеха бая признаци да се появяват.сутрин и след обед ми става много лошо.не повъщам още ама направо ще припадна.много гадно
ама нали е за хубаво ще си трая.а за из4исляването и аз знам 4е е от деня на последната М,но пък някой казват 4е се слагат още 7 дена след датата и така се из4ислява.знам ли ве4е на кое да се вярвя
добре дошли на новите бременлинки.лека бременност и по едно хубаво беб4е да си гушкате накрая.поздрави от мен.лека ве4ер
и нямам никакви физически сили
.

Така че с теб ще споделяме еднакви грижи
все пак и аз леко съм си наложила диета и се моля
да има резултат