Дискова херния - 16

• 202 672
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Да, зад бюро съм
Не мога да отсъствам....не зная какво да правя, с три деца съм, нужна ми е работата, мислят ме за симулант, а аз търпя и мълча
Ужасно е, просто 😕😕

# 211
Разбирам те много добре, всъщност тук всички те разбираме доста добре. Този, който няма такъв проблем само той може да мисли, че симулираш. Намери си физиотерапевт, който да работи извън твоето работно време, и в удобно за теб място - това мога да те посъветвам. Купи си "Библия за хората с болки в гърба" и почни лекичко упражненията там ако нямаш възможност за физио в извънработно време. Това е дълга борба, няма да се оправи с пет дни болничен  - това не е грип.

# 212
Момичета, по колко пари на ден си плащате за физиотерапия, и по колко процедури влизат вътре? И нали говорите за ток, ултразвук, магнит, от този тип?

# 213
  • София
Разбирам те много добре, всъщност тук всички те разбираме доста добре. Този, който няма такъв проблем само той може да мисли, че симулираш. Намери си физиотерапевт, който да работи извън твоето работно време, и в удобно за теб място - това мога да те посъветвам........................
В момента е в криза и никой свестен физиотерапевт няма да я вземе, нека малко да отшумят нещата и след това.

Да, зад бюро съм
Не мога да отсъствам....не зная какво да правя, с три деца съм, нужна ми е работата, мислят ме за симулант, а аз търпя и мълча
Ужасно е, просто 😕😕
Неприятно е, но трябва да минеш отново на противовъзпалителни, нямаш друг начин. Може и малко инжекции, Дипрофос не е толкова страшен, когато си в криза и може да ти го сложат, ЛЛ веднага ще ти го приложи. Друго...не знам.

# 214
  • София
Момичета, по колко пари на ден си плащате за физиотерапия, и по колко процедури влизат вътре?
Колко давах... платено бях, май по15- 20 лв дневно и един път дадох на ръка 100 лв.

# 215
Момичета, по колко пари на ден си плащате за физиотерапия, и по колко процедури влизат вътре? И нали говорите за ток, ултразвук, магнит, от този тип?
В Света София е 30 лв. на посещение, процедурите се определят от лекарката физиотерапевт, в Царско село последно плащах по 70 лв., но включително с гуна колаген.

# 216
Да, зад бюро съм
Ужасно е, просто 😕😕
И на мен най-големият проблем ми е седенето на стол , но аз съм на частна практика , ходя до офиса при  някоя среща и за 1-2 часа . Работя в къщи ту на стационалния РС , ту  полегнала - лаптопа ми е на специална масичка , намествам възглавници на леглото , но пък  вратът ми се схваща от напъването напред на главата  ooooh!
При  криза  повдигам монитора на едно столче , слагам една дървена П-образна масичка /направиха ми я да побира клавиат. и мишката/ за клавиатурата  и работя права , взела съм си  бар-столче за подпиране /само дето липсва питието , защото не върви с противовъзпалителните  Crossing Arms /.
При една дълга криза  ми предписаха  да пия 20 дни  АРКОКСИЯ /май е малко по-скъпо от другите /, инжекции /три бр. Дипрофос  през 5 дни / и витамини В - Милгама .
Понякога  правя физиотерапия  без талон , по ценорасписите им една процедура е  между 3 и 5 лв.
Аз обикновено правя  някакъв  ток  и  магнит /при това те мажат и с някакво кремче , което прониква навътре - Волтарен  или др./ , а процедурата с лазер е 10 лв.
През цялото време  трябва да си наложиш да  ходиш  по 45-60 мин. Отначало  е трудно , особено докато си обуеш обувките , но веднъж като тръгнеш ...
Не си представям даже как се справяш и с децата  PeaceУспех !

# 217
Ели- фен, къде правиш процедури?

# 218
В Пирогов вдигнаха цените, преди бяха по 7 лв повечето процедури, после станаха по 9, може и още да са скочили....оф, трябва с една пачка пари да вървиш напред за терапии, масажи, процедури, балнеолечение....:-\
Ели, наистина, къде е тази евтиния 3-5 лв? Simple Smile))

# 219
  • Няма такава държава!
Да, зад бюро съм
Ужасно е, просто 😕😕

На всеки час ставай и се радвижвай - ходене напред-назад, клекове, опъване на пръсти с вдигнати нагоре ръце, наклони напре и в страни от кръста и други подобни прости упражнения. Ама на всеки час, наистина, настрой аларма, ако трябва и не се подлъгвай по това, че имаш страшно много работа и не може. Може, говорим за 3-5 минутна гимнастика.
Ако прецениш, че не може да понасяш отношението на колегите... майната им, това е "царска болест" - в смисъл, че видимо нищо ти няма, но как боли само ти си знаеш. Занеси им епикриза, ако решиш. Направи си да ти е удобно: ергономичен стол с висока облегалка, подложка за гърба, като на шофьорите, аз си слагам и тънка мека възглавничка под дупето, пък колегите ми да си мислят каквото щат. Всичко това от опит го казвам, ако се сетя още нещо, пак ще пиша.

# 220
  • На планетата земя
В Пирогов вдигнаха цените, преди бяха по 7 лв повечето процедури, после станаха по 9, може и още да са скочили....оф, трябва с една пачка пари да вървиш напред за терапии, масажи, процедури, балнеолечение....:-\
Ели, наистина, къде е тази евтиния 3-5 лв? Simple Smile))

А защо ходите платено на процедури ,проблем с направленията ли имате?На балнеолечение също може да се отиде по НОЙ или по КП.

# 221
До сега все по каса ходя, но тя покрива 20 процедури, които обикновено ми ги пускат по 3 на ден. На седмият ден доплащам още1 процедура, да са ми също 3. Та от там гледам цените.

# 222
  • тук, на мястото си
И аз по каса ходя и после си доплащам за да направя поне 10 дни процедури.
Сега му е времето за малко физиотерапия, сутрин съм схваната  и минава доста време  докато се раздвижа.

# 223
От както захладня и стана влажно, започнаха да ми се обаждат всички болежки, а тъкмо бях позакрепила положението един месец, със спирането на млечните.   Confused

# 224
Здравно осигурена съм, но ЛЛ ми отказа физиотерапия? Знаете ли защо, може ли?
Ставам и раздвижвам, но вечер след работа съм развалина, не мога да стоя, лежа....едва намирам удобна поза🤕
Писна ми ,хора
Не помня вече какво е да не боли😢

Общи условия

Активация на акаунт