Дискова херния - 16

• 202 883
  • 754
  •   3
Отговори
# 225
От както захладня и стана влажно, започнаха да ми се обаждат всички болежки, а тъкмо бях позакрепила положението един месец, със спирането на млечните.   Confused
Защо спряхте млечните?

# 226
  • На планетата земя
Здравно осигурена съм, но ЛЛ ми отказа физиотерапия? Знаете ли защо, може ли?
Ставам и раздвижвам, но вечер след работа съм развалина, не мога да стоя, лежа....едва намирам удобна поза🤕
Писна ми ,хора
Не помня вече какво е да не боли😢

Не,не може, моята лична лекарка не ми отказва направления,тази година физиотерапия съм правила 2 пъти и сега през ноември ми предстои третия.Доколкото знам имаме право на две направления и третото е по преценка на личния лекар.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 21:16 от BUBA_k

# 227
От както захладня и стана влажно, започнаха да ми се обаждат всички болежки, а тъкмо бях позакрепила положението един месец, със спирането на млечните.   Confused
Защо спряхте млечните?
Ами чета, че много хора с автоимунни, ставни и др.възпалителни проблеми ги спират, та реших да пробвам и аз, и определено има ефект, болките на някои места изчезнаха, на други намаляха до поносими.
Да е жива и здрава Лъки Дък, че ме подсети за тях. Глутена го бях спряла, но млечните някак не ми бяха в полезрението.

# 228
Ще опитам да изключа млечни и аз, глутена ще е трудна задача😓
Направление директно отказа, само невролог можело да ми назначи😬.
Ужасно се обърквам вече.
Днес ще сложа дипрофос и втора след 5 дни.Фламексин пили ли сте?

# 229
  • Няма такава държава!
Ще опитам да изключа млечни и аз, глутена ще е трудна задача😓
Направление директно отказа, само невролог можело да ми назначи😬.
Ужасно се обърквам вече.
Днес ще сложа дипрофос и втора след 5 дни.Фламексин пили ли сте?

Вероятно са накакви административни простотии и да не иска да си прави зорлем проблеми, затова вземи направлението за невролог, направи си прегледа и нека той ти назначи физиотерапия. Може и друго да ти препоръча, не знам. Пила съм го това, не е кой знае какво - май не дават да се пие повече от 10 дни, не понмя ефект специален да е имало, освен дето ми разбута стомаха.

# 230
Божкей, аз се чудя защо не си виждам поста тук, сигурна съм, че вчера го побликувах, а то съв пратила лично съобщение, какво съм спала... Crazy  Laughing
Та, да, тъкмо да ти даде талон за невролог, да те види той най-добре.

# 231
От август използвах вече свв направления, никой от 4мата невролога които посетих не ми е дал направление за физиотерапия, за платена не мога и да помисля, нямам такава възможност. Озонотерапия ми е друг вариант и ако искате се смейте,но ще изтегля кредит и ще я направя. Изплаках си сълзите вече, смъкнах 15на кг.и вече нямам сила.за нищо 😢
Има ли някой опит с озона, а тези инжекции дискус нещо си, немските?

# 232
От август използвах вече свв направления, никой от 4мата невролога които посетих не ми е дал направление за физиотерапия, за платена не мога и да помисля, нямам такава възможност. Озонотерапия ми е друг вариант и ако искате се смейте,но ще изтегля кредит и ще я направя. Изплаках си сълзите вече, смъкнах 15на кг.и вече нямам сила.за нищо 😢

# 233
  • На планетата земя

Така доста отдавна съм в тази тема и още не съм чула някой с озон да се е оправил,затова пък има хора влошени от него,затова си помислете добре преди да се подложите на тази процедура,защото ще си загубите не само парите ами и здравето.Дискус може да пробвате ,ако не помогне поне няма да навреди.

# 234
Един чичо ми го препоръча, от 2008ма още досега няма.никакви болки ...ех,незная какво да правя вече

# 235
  • На планетата земя
Един чичо ми го препоръча, от 2008ма още досега няма.никакви болки ...ех,незная какво да правя вече

Липсва точна статистика за успеваемост,на малък процент от хората действа,но иначе се предлага едва ли не на всеки.

# 236
  • София
Привет  Hug
Предстои ми нова работа.
Утре ще оформям документите и искам да се посъветвам с вас.
Относно медицинското - реших да ми опише проблема с ДХ, за да не ме крънкат в работата да нося нещо повече от 5-10кг (женски състав ще е доколкото разбрах). Но пък да не си направя беля.  Rolling Eyes
Веднъж на едно интервю (пак подобна позиция) го споделих и те ме отрязаха (имаше една дейност периодична, която налагаше бутилка с втечнен газ да се подменя...).

Та, тук са ме одобрили, ама знам ли  newsm78
Проблем ли е ако го дам (епикризата) на по-късен етап ако се наложи?
ГП-то ми каза че ако искам медицинско специално за това - ще трябва да го издаде ЛКК, и ще важи 6-мес, за това мислех сега да използвам момента, но майка ми каза да не го правя, да не си подлея вода. bouquet

# 237
  • София
...................... Озонотерапия ми е друг вариант и ако искате се смейте,но ще изтегля кредит и ще я направя. Изплаках си сълзите вече, смъкнах 15на кг.и вече нямам сила.за нищо 😢

Така доста отдавна съм в тази тема и още не съм чула някой с озон да се е оправил,затова пък има хора влошени от него,затова си помислете добре преди да се подложите на тази процедура,защото ще си загубите не само парите ами и здравето.Дискус може да пробвате ,ако не помогне поне няма да навреди.
[/quote]
Д, вярно е.! Не си давай излишно парите. Върви на читав невролог и ако трябва да неврохирург. Решение трябва да има, според мен.

Привет  Hug
Предстои ми нова работа.
............................
Утре ще оформям документите и искам да се посъветвам с вас.
Относно медицинското - реших да ми опише проблема с ДХ, за да не ме крънкат в работата да нося нещо повече от 5-10кг (сега да използвам момента, но майка ми каза да не го правя, да не си подлея вода. bouquet
Какво да ти кажа, има основание майка ти.  Peace

# 238
  • Няма такава държава!
Аз правих озонотерапия - какво да ти кажа, имаше подобрение за около година, после пак се върнах на старото положение. На мен ми струваше 900 лв слагането на озона, сега ми се виждат грешно похарчени пари, по-добре ги дай за една десетдневка на балнеолечение, съчетано с физиотерапия.

# 239
сега ми се виждат грешно похарчени пари, по-добре ги дай за една десетдневка на балнеолечение, съчетано с физиотерапия.
+1
Много ми е странно, как така никой не е дал направение за физиотерапия, ако с направление е ходено при тях. Айде ако е на платено, ясно.

Общи условия

Активация на акаунт