Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-19

• 70 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Нов е на известна агенция - Я*****.
Надявам се, че всички са се сетили. Недобросъвестен продавач. От агенцията и те явно не знаеха преди да се разровим.

# 151
Нов е на известна агенция - Я*****.
Надявам се, че всички са се сетили. Недобросъвестен продавач. От агенцията и те явно не знаеха преди да се разровим.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15027139148279 … k=325r0w&f1=1
Този ли?

# 152
Не само на техния сайт го има за 42к. Ще го откриеш лесно, но не знам как ще копираш линка. Този който си копирала е студио като днения тракт е покрита тераса. И него съм го гледал.

# 153
Не само на техния сайт го има за 42к. Ще го откриеш лесно, но не знам как ще копираш линка. Този който си копирала е студио като днения тракт е покрита тераса. И него съм го гледал.
Имаш предвид със сатут ателие? Много ми се вижда тази цена ако е така. Предпоследен етаж? Ако е в една розова кооперация до малък стадион може би и аз го знам.

Намерих го твоя.
https://www.yavlena.com/79387/gallery

# 154
  • In transit
Добре де, като не проверяват за ипотеки, за какво по-точно искат да ти вземат 3,6% комисионна?

# 155
Добре де, като не проверяват за ипотеки, за какво по-точно искат да ти вземат 3,6% комисионна?
Aко мине, мине...надяват се на балъци.
Мики а за теб този:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c14996788920658 … amp;f8=2&f9=1

# 156
  • In transit
Aко мине, мине...надяват се на балъци.
Мики а за теб този:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c14996788920658 … amp;f8=2&f9=1
Тоя защото го строят фирма Лъки ли ми го предлагаш? Grinning
Значи ако видите някой апартамент около Чаталджа пращайте ми го. Въртим, сучем, там ще сме. Обрисах цяла Варна, ама там си ми харесва.

# 157

Тоя защото го строят фирма Лъки ли ми го предлагаш? Grinning
Значи ако видите някой апартамент около Чаталджа пращайте ми го. Въртим, сучем, там ще сме. Обрисах цяла Варна, ама там си ми харесва.
Оф, не съм видяла кой го е строил, нали е готов с климатици.  Tired

# 158
  • In transit
Лъки, тоя блок трябваше да е готов преди няколко месеца...ама гледам още е с Акт 14.

# 159
Относно сградата на Дубровник:
Черна Станция- добре забеляза квадратурата. Обяснението е, че сградата е с 2 асансьора. Как това оправдава надутите общи части не съм наясно.

So Lucky* - аз точно двустайните гледах с идеята да се се самоотдава. Обаче цените наистина са "красота". До ключ струва скромните 40Е на квадрат. Ако цените бяха нормални нямаше хич да го мисля.

Проблема е, че във Варна наемите са ниски за разлика от София.
Иначе днес гледах мн хубав двустаен в Левски на 42 000 Е. Оказа се ипотекиран за 95 000 лв. Без коментар Sad

Добре де това проблем ли е, те хората може да си имат разликата, за да я покрият или пък паралелно да теглят потребителски. Предполагам това се среща като случай и не е нещо необичайно.

# 160
Относно сградата на Дубровник:
Черна Станция- добре забеляза квадратурата. Обяснението е, че сградата е с 2 асансьора. Как това оправдава надутите общи части не съм наясно.

So Lucky* - аз точно двустайните гледах с идеята да се се самоотдава. Обаче цените наистина са "красота". До ключ струва скромните 40Е на квадрат. Ако цените бяха нормални нямаше хич да го мисля.

Проблема е, че във Варна наемите са ниски за разлика от София.
Иначе днес гледах мн хубав двустаен в Левски на 42 000 Е. Оказа се ипотекиран за 95 000 лв. Без коментар Sad

Добре де това проблем ли е, те хората може да си имат разликата, за да я покрият или пък паралелно да теглят потребителски. Предполагам това се среща като случай и не е нещо необичайно.
То може, но повечето купувачи са консервативни и се отдръпват от такива сделки. На мен  не ми харесва имота, цената е ОК но жилището не ме кефи.

# 161
Мики Чаталджа ама там цените са нещо от рода на 100танка за тристайни. Имам познати, които търсиха там без компромиси и не намериха. И накрая едните си купиха в новата сграда на евреите на Чаталджа, там са над 100, а другите се ориентираха към двустаен и сега им е тясно и ще го продават. От къде пък изведнъж от бюджет 50000, от район Младост, Възраждане  къде отидохте. Grinning

# 162
Мики Чаталджа ама там цените са нещо от рода на 100танка за тристайни. Имам познати, които търсиха там без компромиси и не намериха. И накрая едните си купиха в новата сграда на евреите на Чаталджа, там са над 100, а другите се ориентираха към двустаен и сега им е тясно и ще го продават. От къде пък изведнъж от бюджет 50000, от район Младост, Възраждане  къде отидохте. Grinning
Вдигнаха го на 70, но и това е малко за район Чаталджа.
Аз също съм в двустаен и скоро ще ни отеснее, и направо не знам кой път да хващам. Tired

# 163
  • Варна
Мики, ти какъв търсиш на Чаталджа? За ремонт, за влизане направо, квадрати? Защото за тотал ремонт излизат постоянно и то на 65-70 за тристайни тухла. Провери в вестника за имотите, аз там намерих и прозвъних, но не стигнах до огледи.
Иначе на Чаталджа е страхотно, свикнах бързо, навсякъде пеш ходя, магазини, пазар, всичко. Шумно е, но това е.

# 164
  • In transit
Фрейда, като теглихме чертата ние сега не ползваме почти колата, а ако идем във Възраждане ще трябва да купим и на младежа кола и във времето разходите ще са ми същите.  Иначе се намират и под 60к да ти кажа... в нашия блок преди 2 месеца се продаде един с 3 стаи за 56к., ама разбрахме чак като почнаха ремонта. Grinning И в момента има един наоколо дето се продава за 54к, но е на 5 етаж без асансьор.

Красе, за ремонт, то с тия старите тухли, не очаквам ново, но не искам в руските блокчета. Прекалено стари са. Военните по ме кефят.

Общи условия

Активация на акаунт