Нещо смешно, което децата казаха - 10 тема

• 100 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Сестрата и бабата на ММ писали навремето (преди 30г.) съчинение и написали: “Колкото повече влизаш в морето толкова по- плитко става...”
Свекъра ми е имал ранчо с много прасета, но изяждали всичко що мине покрай тях - кучета, котки, чакали. И когато идвали хора да си купуват прасе, ММ (бил на 5-6г) казвал: “ Много са хубави нашите прасенца, ядат всичко - кучета, котки....” 😁 при което разбира се хората се обръщали и си тръгвали

# 286
Сестрата и бабата на ММ писали навремето (преди 30г.) съчинение и написали: “Колкото повече влизаш в морето толкова по- плитко става...”
Свекъра ми е имал ранчо с много прасета, но изяждали всичко що мине покрай тях - кучета, котки, чакали. И когато идвали хора да си купуват прасе, ММ (бил на 5-6г) казвал: “ Много са хубави нашите прасенца, ядат всичко - кучета, котки....” 😁 при което разбира се хората се обръщали и си тръгвали

То и аз така те разбрах,нищо,че не си на 5 Grinning
Какво са правели тези котки и чакали в крайна сметка,че не разбрах?

# 287
Миналата седмица,когато валя сняг и натрупа,детето на приятелка:
-Мамоооо,хайде да тръгвам на детска,че ще идва Дядо Коледа!(4 годишен)
Stuck Out Tongue

И при нас е така,всеки път щом завали сняг,значи идва Коледа,тр да украсим елхата и чакаме Дядо Коледа Grinning

# 288
Едни познати се шегуваха, че ми е време да се омъжвам и дъщеря им ще ми бъде шаферка. Тя (тогава на 4) отсече "Аа, не. Аз не мога да чета." Joy

# 289
Вчера по центъра вървим и срещу нас един странен млад мъж с дълга коса и брада и малката: "Мамоу виждала ли си мъж с дълга коса". И аз:  "Да". Мамоу ама и на устата му е дълга, това е Дядо Коледа!
Момчето я чу, като каза- това е Дядо Коледа.

Влизаме вчера в един магазин за хранителни добавки за мъжа ми. Наща гледа, гледа продавача отива до него:
-Ти кой си????????
Мъжа ми : - Р... що за въпрос? Ти коя си?
-Ама аз за да го питам как е, добре ли е....
Ох само срам бера с нея.

# 290
Моя като го питат как се казваш издава цялата семейна информация. Той как се казва, мама как се казва, тати... Simple Smile Мерак голям да си каже всичко. И като си изрецитира инфото, добавя:

- А, ти, ка така казваш се? Simple Smile

# 291

То и аз така те разбрах,нищо,че не си на 5 Grinning
Какво са правели тези котки и чакали в крайна сметка,че не разбрах?

Ами било е голямо ранчо и е имало други животинки, а прасетата са били някакви диви и са нападали всичко, което е в територията им 😁

# 292
Тая песен с кекса се върти по детските партита и ВСИЧКИ на възраст между 3.5 и 10 г подскачат и я пеят като в някакъв транс.  Дори и моите, а недоумявам отде са я слушали?
Има в ютуб се върти едно много яко клипче - училищни неволи- там го споменават, ама и идея си нямах че е такова хитово туй чудо. 

# 293
Ох, дано не се повторя:
1. Преди около месец. Щерката и аз сме в дървена ваканция. Малкият - на градина. Трите ще закусваме у дома и майка и малката започват някакъв разговор. По едно време майка казва:
- Като умра, ще ти махна от горе.
А Лъчи изстрелва:
- Като умреш мама ще ни вземе куче.
Баба й подскача възмутено:
- Тъй значи? Чакате ме да умра, за да си вземете куче? Аз пък тогава няма да умра.
Майка е на 85 години и все повтаря, че докато е жива животно вкъщи няма да влезе. Аз само се подхилквам, но Лъчи продължава невъзмутимо:
- Ти нали така казваш все, че докато не умреш няма да имаме куче? Е, като умреш мама ще ни вземе.
Тук не издържах на възмутения поглед и се намесих:
- Каза ли ти го детето? Не го е чула от мен, ама мисли логически. Аз съм казала, че куче ще им взема като станат по-големи, за да се грижат те за него.

2. Носим баланс байка на малкия на ремонт. Майсторът - рокер на около 40-45 години, а щерката много впечатлителна към нови неща и директна. Пита го:
- Ти нали си мъж, защо имаш дълга коса и обици? Много си странен.
Рокерът за момент се стъписва, след което със сериозен тон й обяснява:
- Виж сега, моето момиче, ако беше внимавала в часовете по история щеше да знаеш, че дългите коси и бижутата са атрибути на мъжете. Жените сте ги копирали от нас...
Детето е на 7 и е първи клас, но на него явно не му прави впечатление.

# 294
Снощи нещо се бях вкиснала, точно тогава попаднах на тази тема и направо ми оправихте настроението.

Лягам с малките, а те си говорят:
- Знаеш ли, трябва поговорим с тати за още една майка.
-Защо ?
- Ами още една майка ще ни е от полза.

# 295
да се кандидатирам тогава Wink

# 296
Румка, кандидатурата ти е приета,
но имай предвид, че още една майка им трябва за да ми помага, а аз да си почивам  Laughing
Това го решили, след като разбраха, че не можем да си направим робот, който да мие,чисти,подрежда и готви.

# 297
Закъсняхме си за пореден път за градина. И докато го преобличам в коридорчето (сега нали са сборна група), минава някаква непозната за мен жена (сигурно учителка от друга група) и ни поздравява за добро утро. Малкия и аз я поздравяваме, след което малкия ме поглежда и пояснява:
- А! Леля Сестра.

Simple Smile

# 298
amy_nка, явно е новата мода,миналата седмица и на мен ми представиха Леля Сестра Grinning

# 299
  • Страната на чудесата
Разделени сме с БНД и живеем с нов партньор. Синът ми (5) разсъждава по темата ново братче / сестриче:
Мамо, много ми се иска да стана батко!
Е как ще стане бе, мамо?-питам го и се хиля.
Е как, не се ли сещаш? Дани( новият ни татко) ще ни помогне!
Аз вече наострям уши, а детето разяснява:
С майката на Ема ще го родят, а после ние ще си го гледаме😂

Общи условия

Активация на акаунт