Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 943
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Момичета имам парола и до сега виждах резултатите от изследвания директно от сайта.Последните 2 месеца обаче не ми излизат изследвания,които са ми правени.Случвало ли се е на някой,нова парола ли трябва да искам ?
Един път ми се случи и се оказа,че пропуснали да ги маркират като готови...и за това не ги виждах аз иначе док.-да Оправиха ги като казах,че са палтни и готови...

# 331
На 9-ти ЛХ ми беше 24. Бихме Цитротид и вечерта Прегнил. На 11-ти пункция и хванахме яйцеклетката. Вчера ми се обадиха, че не са я оплождали защото е била "ди ви". Не съм сигурна дали беше точно така, но нещо подобно ми казаха по тел. Като попитах какво значи това ми каза, че не е била годна за оплождане и повече може да каже док., че е запознат с моя случай. Да но мен ме гложди каква е причината, а няма да видя док. скоро. Някой има ли представа какво означава това? Не съм сигурна дали запомних правилно, но беше нещо такова, звучи ми като някакво съкращение.

# 332
  • София
Ина, “джи ви” - не зряла я

# 333
Мерси Нандинче. Много странно се случва при мен. На 6-ти ден фоликула беше 8 мм., а на 9-ти ден вече беше 18мм.  Бях на клостил. А в същото време и ЛХ беше много високо в деня на Прегнила и сложихме Цитротид. Дали затова не е могла да узрее? Приемам всякакви мнения. Знаете как е. Всички търсим причините, защото има неща които са предотвратими и ако може да ги избегнем при следващ опит.

# 334
  • София
а имаше ли и друг фоликул?
според мен тоя се е спукал, а са боцнали друг, с незряла яйцеклетка.  Rolling Eyes

# 335
Ами не. Имах си само един в левия яйчник. За друг доки не е споменавала. На пункцията беше доктор Шевкетова и само каза, че фол. си е там и сложиха упойката. И аз си мисля дали не е имало друг фол., но док. Персенска да го е отписала ако е бил малък и да не го е мерила. Страна работа. Често ми се случва да са презрели заради високото ЛХ, но при стойност 24 да не е узрял? Миналия месец имах 2 фол. на напълно ЕЦ с размери 14 и 16мм. ЛХ -14.3 в деня преди Прегнила. Него го бихме на следващия ден, за да пораснат малко фол. На пункция бяха спукани и това се очакваше, но сега е наистина странно какво всъщност се е случило.

# 336
  • София
те преди да сложат упойката само гледат има ли фоликул.
дали е същия няма как да знаят, за съжаление няма как да ги маркират.

# 337
Ами варианта е освен да е имало втори фоликул, за който доки не е споменавала ако е бил малък. Благодаря Бамба!

# 338
Здравейте,другия месец евентуално ще ми е първата ин-витро процедура (при д-р Тихомирова). Изчетох доста по темата,информация включително и тази от сайта на болницата.Все още има неясни за мен неща,но по време на целия процес ще ми се разяснят Simple Smile Интересува ме колко дена болнични дават от деня на пункцията? (в сайта пише само: "Преди да си тръгнете от болницата, моля подайте данни за издаване на болничен лист на Регистратура. Той започва да тече от деня на Вашата пункция.")

# 339
  • пазарджик
15 дни от деня на пункцията,30 дни след трансфер,като от тези дни ти посочваш колко искаш да ползваш.

# 340
15 дни от деня на пункцията,30 дни след трансфер,като от тези дни ти посочваш колко искаш да ползваш.
Много благодаря за отговора

# 341
Здравейте момичета, има нови такси в клиниката. Останах малко учудена от "такса разглеждане на документи за фонда" при започване на процедура - 50 лева, и за разпечатване на резултати - 1 лев. За разпечатването ок, но започване на процедура .... Има ли такова нещо или аз не съм разбрала. Благодаря.

# 342
  • София
Много благодаря за отговора
Обаче, ако вземеш от пункцията и трансфера е в същия цикъл (3-5 дни след пункцията), не можеш да вземеш след трансфера

# 343
beniito на мен преди 2 седмици ми казаха 35лв.. те били за обработката на документите и подготвянето им... Обясниха ми че ние даваме само изследванията които са нужни.. от там на сетне те оправят всичко... Мисля че е разбираемо да търсят пари..

# 344
beniito на мен преди 2 седмици ми казаха 35лв.. те били за обработката на документите и подготвянето им... Обясниха ми че ние даваме само изследванията които са нужни.. от там на сетне те оправят всичко... Мисля че е разбираемо да търсят пари..

Благодаря, просто това е нещо ново за мен. Преди две години нямаше такса дори за подготвяне на документите. Сега вече е 50 лева. Важен е крайният резултат. Успех момичета.

Общи условия

Активация на акаунт