По-млад мъж до теб!

• 26 149
  • 239
  •   1
Отговори
# 75
Чак съсухрен бабиер не е. Да, възрастна е, но няма как да се отрече, че жената се грижи чудесно за себе си. Тя и Катрин Деньов е вече в зоната на бабите, но не е баш баба.

Може да се грижи, но си личи, че не е млада.

# 76
  • Tам през Атлантическия океан
Добре де не ли важно хората да се разбират, обичат  , какво значение имат такива неща за вас ?!
Нали вие не сте в таква връзка Simple Smile

Чак съсухрен бабиер не е. Да, възрастна е, но няма как да се отрече, че жената се грижи чудесно за себе си. Тя и Катрин Деньов е вече в зоната на бабите, но не е баш баба.

Може да се грижи, но си личи, че не е млада.

Е и , никой не е вечно млад Wink
Хората са си заедно от доста време , тъй че те не са удачен пример Wink

# 77
Е, тя не опитва да изглежда на 28. Разбира се, че се вижда, че не е на 20. За мен е твърде кльощава, но фигурата ѝ е изправена, стегната, краката с перфектен тънък глезен. На бялото няма как да кажа черно.
Колко млади жени приличат на чувал с картофи. Лично вие младата негрижеща се за себе си, запусната жена ли ще изберете или усмихнатата "стара" стройна дама?
Въпросът е реторичен.

# 78
Макрон не ме вълнуват, те си знаят защо са заедно.
За себе си не бих приела такава връзка.
Максимумът ми е 5.
Ако е за мимолетни закачки, може и повече, до 10.
Но пък аз не си падам по такива неща.

# 79
  • София
Добре де не ли важно хората да се разбират, обичат  , какво значение имат такива неща за вас ?!
Нали вие не сте в таква връзка Simple Smile

Не мога да разбера, защо го приемаш лично, след като тук просто си говорим?

Те да си се разбират- ние разискваме как изглеждат отстрани- не сме тръгнали да ги издирваме, че да им обясняваме като как ги виждаме.

На мен ми става жал за жени като Макрон- ами, той може да има фетиш, на който тя отговаря идеално, тя може да се чувства добре сред стените на спалнята, но когато излезе навън- се оглежда в очите на всички останали, а който човек може да сложи ръка на сърцето и да каже, че въобще не го интересува как изглежда, ще му сваля шапка.

# 80
На мен ми става жал за жени като Макрон- ами, той може да има фетиш, на който тя отговаря идеално, тя може да се чувства добре сред стените на спалнята, но когато излезе навън- се оглежда в очите на всички останали, а който човек може да сложи ръка на сърцето и да каже, че въобще не го интересува как изглежда, ще му сваля шапка.

Ако ù пукаше на Макронката, отдавна да го е зарязала  (или изобщо да не се е хващала с него), но явно ù е добре с него.

# 81
  • Пловдив
Може и да е била ослепително красива някога. Сега е ослепително сбръчкан и съсухрен бабиер.
Абе не знам къде са ти очилата, ама и някога си е била крокодил. Не знам на кое викат красиво.

# 82
И аз се втрещих от изявлението, че Макрон е ослепителна красавица. Аз я намирам за невероятно грозна и на младини и сега. Това, че някой е тънък като мотовилка не го прави автоматично и красив.

Ослепително красива е била Брижит Бардо например и дори днес въпреки възрастта и килограмите й красивите черти си личат. Макрон е пълна смешка.

# 83
Айде сега, на мотовилки ли ще се обиждаме? Sunglasses

# 84
  • Paris, France
Бриджит Бардо и мадам Макрон си приличат много според мене - фина костна структура, вертикално чело, и долна челюст без изразен ъгъл, малко широко носле и изпъкнали зъбни дъги. Типични образи на бляскава французойка, платинено руси и с пронизващи сини очи. Имах такава учителка по френски в гимназията. Мадам Макрон я има на снимки по бански и смятам, че изглежда много стегната. Колко французойки на нейната възраст изглеждат като нея? А българки? Имам съседка и приятелка, която е същия тип и много се харесва на млади мъже. Благородно и завиждам за физиката. Гледах ги с Тръмп и Тръмповица, която ми е набор и генетично сходна балканка. Еми супер си изглежда, а е родила 3 деца Макроница а Тръмповица само едно и няма 50 още а е и манекенка. Гледах ги и с българските президент и президентша. Предпочитам Макроница, но също и Макрон. Плевналиев беше по-представителен и атлетичен. Новият има цицки.

# 85
Айде сега, на мотовилки ли ще се обиждаме? Sunglasses

DeVa®, аз самата съм мотовилка, така че никого не бих обидила точно за това:satisfied: Но Микрон е грозна и нелепа мотовилка.

Невена, ти сериозно ли сравняваш Мелания и Макрон в полза на втората?

# 86
  • Paris, France
Невена, ти сериозно ли сравняваш Мелания и Макрон в полза на втората?

Не. Сравнявам Мелания и Макроница със себе си. Най-младата съм в кюпа, но най-дебелата и грозна. Мадам Макрон е по-красива от мене и изглежда по-млада от мене и повечето ми връстнички. И не го мисля само аз. Факт е, че с три деца и внуци си е намерила млад, образован и богат френски съпруг.

# 87
Не му завиждам на Макрон. Нито за президентството, нито за богатството, нито за образованието, щом няма кой да му казва "татко". За нищо на света не бих разменила щастието да бъда майка.

# 88
  • Paris, France
Четох, че една трета от мъжете на неговата възраст в богатите квартали нямат деца и не искат да имат. При нас в целия вход от 22 апартамента само в 3 има по 2 деца под 18г и една самотна майка има 3. Има и 3-4 с по едно детенце.

# 89
Невена, ами затова Европа ще се затрие. Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт