По-млад мъж до теб!

• 26 150
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
  • Tам през Атлантическия океан
Това трябва да се знае от всички, които се захващат с доста по-млад мъж.
И да решат искат ли да си го причинят.
Защото е болезнено, каквото и да си говорим.

Спомням си връзката на Васко Василев с майката на Ванеса Мей.
Колкото и любов да е имало в началото, идва момент в който трябва да се сложи край.

Oф , ))))))
болезнена е всяка раздяла!
Или викате по-малко боли като хората са набори така ли ))) ?!

Аз сравнения с публични личности не бих намесвала. Там има много пиар елемент. Никога не се знае докъде е популизма, докъде е личната история.

А , в реала сигурно си срещала не малко двойки за които ако не ти кажат няма и да разбереш че имат разлика Wink

Чак ато се разбере хората* се вторачват и почват да търсят разликата  Simple Smile)))) това което не са 'видЕли' )))))) 

*има и изключеия Wink

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 16:51 от Desss

# 61
  • Пловдив
Ти наистина ли това разбра - че според ДеВа боли повече с по-млад?  Rolling Eyes

# 62
Цитат
Това трябва да се знае от всички, които се захващат с доста по-млад мъж.
И да решат искат ли да си го причинят.
Защото е болезнено, каквото и да си говорим.
Спомням си връзката на Васко Василев с майката на Ванеса Мей.
Колкото и любов да е имало в началото, идва момент в който трябва да се сложи край.

Ок , преведи ми го ! ти какво разбираш ?
Моля Simple Smile

п.п. а в поста ми имаше и ирония

# 63
  • Пловдив
Ако е голяма вероятността да те зарежат, да не се хващаш, аз поне това разбрах.

Друг въпрос е, че 30-годишният Пешо и 40-годишната Сийка не са Ащън (Аштън?) Къчър и Деми Мур и вероятността Пешо да зареже Сийка не е непременно същата като при Ащън Къчър и Деми Мур в Холивуд, особено ако: а) и двамата си имат вече деца; б) си направят общо дете; в) Пешо не държи на деца, и така нататък. Все пак вероятността от раздяла е по-голяма, ако жената е по-възрастна, отколкото ако мъжът е по-възрастен например.

П.П. А в поста ти имаше и ирония, само дето, поне според мен, не си разбрала идеята на поста, който иронизираш.

# 64
Магдена , виждаш толкова колкото ти позволява мирогледа Wink

Ако ще гледаме известните - нима Брад Пит и Дженифър Анистън не се разделиха? А имаха само 5 години разлика и то Брад беше по-големия. Но близката възраст не ги събра за постоянно. След това опита и с 11 години по-младата от него Анджелина.
Хю Джакмън има щастлива, вече 20 годишна връзка с 13 години по-голямата от него Дебора Лий-Фърнес.
Ако едни отношения ще се разпадат, ще се разпаднат независимо от разликата във възрастта, а не заради нея.

+ 1

мързи ме да пиша и да се обяснявам Wink

# 65
Не е става на практика, според мен да живееш воден от статистиките! То ако беше така, хубаво..ама не е! Що хора нямаше да пушат, защото статистически риска да се разболееш от рак е по-висок! Така е и с двойките с разлика във възрастта!
От личен опит мога да кажа, че мъжа с 5 г по-млад от мен е в пъти по-улегнал и отговорен от този с две години по-голям от мен. Аз се влюбвам в отношението и характера, а не в годините и портфейла. Какво значение има възрастта? Всеки дам решава дали му е пречка това или не, а не хората от страни. 👍

# 66
Цитат
А , в реала сигурно си срещала не малко двойки за които ако не ти кажат няма и да разбереш че имат разлика Wink

Чак ато се разбере хората* се вторачват и почват да търсят разликата  Simple Smile)))) това което не са 'видЕли' )))))) 
Това казах, да. Че е по-скоро предразсъдък и започва да се коментира, едва когато някой "небрежно" подхвърли, че в двойката има голяма разлика.
Всичко е до хора. Има състарени и на 22, има младолики и на 52. Играят роля натура, душевност, ген.  Младите души често имат и млад лик. Клишето "изписано му е на лицето" си е баш на място.

И, да, зрелостта не е запазена марка на по-големите. В предишната ми връзка мъжът беше по-голям от мен и изключително нестабилен и незрял. Сега е обратното – по-малък от мен, но в някои ситуации доста по-зрял от мен.

# 67
Има значение възрастта.
Не случайно се дава пример с Макрон. Не е ли видимо, че жена му е доста по-възрастна?
Когато са малко години, не личи, но над 10 си е видимо.

# 68
Разлика от 10-15 години не винаги личи. При Макрон и жена му разликата е 24 години. Това си е цяло едно поколение и можем да говорим за видими разлики.

# 69
Ами да де, за такива драстични разлики казвам, че е много рисковано после да ближеш рани...

# 70
  • Paris, France
Жената на Макрон е много запазена за възрастта си. Тя си е ослепително красива жена. Французите са болезнено романтични. Макрон е единствено дете на образовани хора. В такива среди раждаемостта и брачността не са важни. Важни са разбирателството, личния свободен избор и щастието. Тя му е била учителка по френски и вероятно първа любов. Тя си има три деца а той вероятно деца не иска. Тук много мъже на неговата възраст съзнателно избягват деца. Не зная дали ще останат заедно вовеки веков, но изглеждат уравновесени и способни на компромиси хора.

Някой писа, че възрастта на мъжа не е важна. Две трети от мъжете над 43г са неспособни да оплодят нормално жена. А и да са вероятността от болно дете е огромна.

# 71
Може и да е била ослепително красива някога. Сега е ослепително сбръчкан и съсухрен бабиер.

# 72
Чак съсухрен бабиер не е. Да, възрастна е, но няма как да се отрече, че жената се грижи чудесно за себе си. Тя и Катрин Деньов е вече в зоната на бабите, но не е баш баба.

# 73
Ужасно сбръчкана е. А Катрин Деньов дори по-стара от нея, все още е много по-красива. Но, да кажем, че е въпрос на вкус.

# 74
  • София

Цитат
Ако едни отношения ще се разпадат, ще се разпаднат независимо от разликата във възрастта, а не заради нея.

+ 1

мързи ме да пиша и да се обяснявам Wink

Дес, така е, ама не съвсем.

От 10 брака с близка възраст и 10 с голяма разлика, повече разтрогнати са тези- с голямата.
Сигурно няма статистика, но всеки от нас има наблюдения и може да каже.

Общи условия

Активация на акаунт