Форумски липси - 5

• 178 153
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 105
Язък ти за екселските таблици.

# 106
Едно е да си смениш ника, друго е да си направиш нов акаунт.

# 107

Касита и двата варианта е пробвала. Simple Smile
Шантал и тя. Но не издържа на студа, размрази се бързо.

# 108

Едно и също е - искаш ли да си смениш ника, трябва да си направиш нов акаунт. Ако искаш само ново екранно име, тогава си го сменяш, и си оставаш със стария акаунт, с историята на мненията във форума и т.н.

# 109
  • Paris, France
ДеВа, знам как се проверяват никове, но упражнението е дълго и тежко а и трябва да помня как точно е изписано първото име с което са се регистрирали за да ги потърся. Или да вляза в стара тема да цъкна на името, от което съм сигурна, че са написали даден пост и така да им видя последните постове ако изобщо ги има. С някои хора сме си писали на лични. Те редовно влизат, но не пишат в теми.

Няколко пъти хора са ми се разсърдвали, че не ги разпознавам. Не ми е работа да следя кой какъв нов ник си е лепнал. Тяхна си работа, но да не се сърдят. После други ми пишат "Ама като и цъкнеш на профила виждаш, че е от Долно Нанагорнище, Полски тръмбеж или Ню Йорк, въсрастта и е 15, 29 или 83г и си личи, че е тя. Като пиша в тема не цъкам на всеки отговорил да видя дали случайно не е Х, У или Z.

Бижу, ако прочетеш този пост, драсни ми! Радвам се, че си наоколо.

Х-RayLily, какво ни е гадното? Никого не съм нищила тук нито съм му се вряла в живота. Коментираме никове, чиито постове ни липсват. Споменала съм стари никове на хора, които сами ми ги разкриха, БЕЗ да пиша кой е новият им ник в тази тема или другаде. Те не са се обидили а и няма за какво, според мене. Искрено се радвам, че Бижу, Палмира, Хепи мама итн са добре и все още пишат тук във форума, но с други никове. Радвам се, че Ина, майката на Вики, Вики и бабата на Вики са добре, макар и Ина вече да не пише тук. Липсва ми Розовата пантера и ми е гадно, че вече не пише тук. Това е.

# 110
Под ник, аз разбирам "екранното име". Например, сега мога да си го променя на "малко коте". Който погледне в старите публикации ще види, че котето е даун. Т.е. писнало ми е от ника ми, но не се крия.

Ако реша да се покрия ще помоля да ми замразят акаунта и ще си направя нов, в който ще си пиша каквото си искам и вместо няколко хиляди мнения ще имам 50.

# 111
Под ник, аз разбирам "екранното име". Например, сега мога да си го променя на "малко коте". Който погледне в старите публикации ще види, че котето е даун. Т.е. писнало ми е от ника ми, но не се крия.

Ако реша да се покрия ще помоля да ми замразят акаунта и ще си направя нов, в който ще си пиша каквото си искам и вместо няколко хиляди мнения ще имам 50.

Това е ключовият момент.
Идваш нова и непозната, но си никоя.
Ако не се представиш, де. Като Сирен.

Нямаш фенове, нямаш авторитет, почваш от нулата.

# 112
Е, разбира се! Смениш ли си само екранното име, няма логика да се правиш на ощипана мома, като те "разкрият", защото никак не си скрит.

п.п. С новия акаунт 50-то мнения ще са до някой ден. Логореята не се заличава с новия акаунт. Имал ли си съмнителния талант да напишеш няколко хиляди мнения със стария акаунт, е почти сигурно, че и с новия ще си приказлив.

# 113
То пък голямата драма да си някой. Аз си харесвам някои потребители и си комуникирам с тях и извън форума, други харесвам, но не сме прескочили форумното общуване, трети срещам спорадично и ту ми допада мнение, ту не. Има и такива, които откровено ме дразнят, но без тях няма да е интересно.

# 114
И за мен няма драма и ми са странни тези нервни изблици, че някой бил разкрит.
Какво толкова крие, като всичко написано е налично и достъпно?

# 115
Има си значение дали си "някой" (във форумен аспект) или чисто нов. Да се обзаложим ли на коя минута щеше да получи виртуален шамар зад врата нов акаунт с предполагаемо нов потребител, който се жалва наред из темите от наглите съфорумци, които го издирвали? Ама така, със стар акаунт, с хиляди мнения, не всеки смее.

# 116
Всеки си минава през "форумната болезнена дефлорация" Simple Smile. Вече е много голям форума, за да има "звезди". Има определени групи, в които се познават потребителите.

# 117
Ако в някоя тема напиша, че не ми е приятно нещо, длъжни ли са съфорумците да са чели въпросната тема (или теми), за да знаят, че не ми е приятно? И мога ли да изпадам в нервни кризи, ако в съвсем друга тема някой направи "грешката" пак да го спомене, че и трябва едва ли не да се извинява, че не ми е чел излиянията по другите теми?

# 118
  • Пловдив
Всеки си минава през "форумната болезнена дефлорация" Simple Smile. Вече е много голям форума, за да има "звезди". Има определени групи, в които се познават потребителите.
Сега е трудно да станеш звезда, но старите още сме звезди. Установявала съм го.

# 119
Изобщо не разбрах какво имаш предвид Simple Smile и изтрещях Simple Smile

Е, Янтре, нЕма се биеме с вас сега Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт