Форумски липси - 5

• 177 128
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 90
Къде ще  му пишеш?
Виж, че и ти липсваш, но хората не ти знаят новия ник, да ти пишат. Hug

# 91
Направо сте отврателни с това! Хората си сменят ника ЗАРАДИ НЕЩО и не е нужно като черни станции, всеки втори пост да ви е намек към някого, че сте разпознали в новия му ник или директно да издирвате кой кой е, и да го съобщавате триумфално. За някакви хитри лисици ли се имате или просто сте зли, и ехиднички, и се кефите как на човек му е неприятно, но пък сте толкова нагли, че продължавате да го правите с всеки втори!? Ба си хората...

# 92
Изразих се малко неправилно - ако някой ми залипсва, то значи, че съм имала някакъв диалог/там л.съобщения, мейли, телефони и т.н./. Така че в случай, че ми залипсва, ще го потърся на съответните, сега, ако не го намеря , здраве да е. С някого, с кого само съм чифтосала шпагите в бг мамма/не в негативен аспект изобщо дори/, примерно розово–котенце 3452 с три пеперудки и 2 зайчета накрая, не разбирам как би ми залипсвал. Т. е исках да кажа, че липващите си хора, създават обикновено преди да си залипсват отношения и контакти. Това вероятно важи само за мен, де, като чета колко липсват Simple Smile

X-RayLily - абсолютно си права Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 13:18 от A Walk to Remember

# 93
Всеки, който реши, може да разбере кой кой е.
Публикациите си стоят, публични са.
Не знам защо е тази истерия?

# 94
  • София
Е, добре де, всеки може да провери новия ник на някого или да се сети. Ако е казано в личен разговор е неприемливо да се споделя публично, но след като може да се провери с един клик е въпрос на личен избор дали този, който е погледнал ще сподели видяното или не.

# 95
Е то е ясно, че ако си близък с някой няма да ти липсва, а има и друга липса. Аз Дона я имам във фейса, но точно тук ми липсва. Така е и с Бояна.

А Бояна защо спря да пише?

# 96
  • Paris, France
Аз не знам как се проверяват никове. Или как се сменят. Цялото упражнение ми се струва ненужно. Имала съм диалог на лични с хиляди хора без да си разменяме координати. С други сме разменяли телефони, но ако човекът си смени телефонния номер или замине някъде ..... край. По публикации - определени хора съм ги чела в определени теми а те пишат и в други. Мога да изчета хиляди страници писано без да усетя, че са те. Староте редовни потребители нерядко имат по десетки хиляди постове.

Сетих се за Ан Мари изписано на латински, но не помня как точно. Беше модератор в Недоносени. Раздел Недоносени вече май няма. Всъщност има, но не е лесно видим.

И аз се сетих за Бояна  Grinning

# 97
Направо сте отврателни с това! Хората си сменят ника ЗАРАДИ НЕЩО и не е нужно като черни станции, всеки втори пост да ви е намек към някого, че сте разпознали в новия му ник или директно да издирвате кой кой е, и да го съобщавате триумфално. За някакви хитри лисици ли се имате или просто сте зли, и ехиднички, и се кефите как на човек му е неприятно, но пък сте толкова нагли, че продължавате да го правите с всеки втори!? Ба си хората...

Има хора, които си сменят екранното име всяка седмица и се обиждат, ако не ги знаеш кои са. Преиграваш, всеки път ли, като сменяш екранно име, е такава драма? Като си искала никой да не те знае, наистина си сменяш НИКА, започнаш начисто, с форумната дефлорация, с липсата на авторитет, натрупан с годините и хилядите постове, ама нее - ти не щеш това. Искаш да нямаш нито една пропусната полза. Ами, не става, кака - със стари ***  - нов бардак. Биг драма шоу, аман, че някой ти писал старото екранно име, след като си изискваш с всяко ново мнение да ти оказват вниманието, полагащо се на стар акаунт.

# 98
Лошото е, че гузен негонен бяга.
Тази съфорумка, ако не беше изпаднала в истерия, доста хора нямаше да знаят коя е.
Тя сама се издава. После другите били виновни.

Никове се проверяват като отвориш профила на потребителя.
Името, с което е регистриран не може да се променя. Иначе може да си сменя екранното име колкото си иска.

# 99
Не съм я питала, а и тя не е спирала, просто сега не пише. Не се е замразявала, пише си във фейса.

# 100
  • София
Като толкова често си сменят имената, нямат никакъв шанс да ги запомня. Вземам ги за форумен планктон.

# 101
Много ти е подходящ ника, кукумицинка...
DeVa, то кой ли не се изкряска,  доволен каква хрътка е! Не защитавам себе си, вече и умрелите разбраха, просто сте гадни и го правите нарочно!

# 102
Знам, затова и не го сменям.  Mr. Green

# 103
Моля ви се, все едно Касита да се появи с нов профил и да не я разберем кой е.

# 104
  • София
Досега аз никого не съм го познала с новия профил самостоятелно. Все научавах отпосле, когато половината форум вече е разбрал.

Общи условия

Активация на акаунт