Форумски липси - 5

• 177 100
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А пише ли някъде другаде? Ако някой е във връзка с него, поздрави!
Нямам представа.

Да е светло на душата на гала. Много тъжно.  Flowers Rose

# 76
  • При децата ми
Сигурно сте го коментирали, но аз не виждам старите теми... Преди време имаше един потребител Troy... Мисля, че е баннат. За Donna, също се сещам.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 10:02 от Hrispa76

# 77
Май никой не ми липсва - всички са във ФБ..
За Шанел се присетих само - беше интересна за четене.

# 78
Нали казаха, че жената не е добре с главата...Може от това да е. Joy

# 79
  • Paris, France
Сигурно сте го коментирали, но аз не виждам старите теми... Преди време има един потребител Troy... Мисля, че е баннат. За Donna, също се сещам.

Troy я помня от темите за гел-лаковете и се питам и аз къде е. Последно живееше в Лондон преди 5-6г. Защо пък да я баннат?  Донна имаше в дир.бг. Запозната със семейно право и закони. В Италия живееше, но това преди 10-15г.

ДеВа, тук съм. Спрях да пиша поради оплаквания в клюто, че пишех на маймуница. На таблета нямах ч и ш и замествах с 4 и 6. Мъжо нали е ИТ  hahaha. Пишех в красива мама, че там не са като хайлайфа от клюто. После ме завъртя живота. Много пътувахме, синът кандидатствува в гимназия итн.

Като стана дума за Трой се сетих за kuki_kuki, Боби1973, ася20, мортиша от лаковете. Някой да ги е чувал, чел или виждал? И за RadiD. Уникални лрасоти показваше.

# 80
  • Ямбол
Трой също има бан. После се появи като някаква друга, но бързо я усетиха. Кикамора много напомня на нея, но дали е тя или само си приличат...

# 81
  • При децата ми
Трой също има бан. После се появи като някаква друга, но бързо я усетиха. Кикамора много напомня на нея, но дали е тя или само си приличат...

Да, помня, че я баннаха. Сещам се и за една потрeбителка An Mary, и нея не съм засичала скоро. Как мога да видя старите теми?

# 82
Вярно че An Marry изчезна. Бижу има друг ник и си пише, дори и в тази тема.

# 83
Ан Мари май и в тази тема писа.
Бижу пак ли се смени?

# 84
За кого става дума?
Merri_An или AnMary?
или съвсем друг потребител?

# 85

Моя грешка, Мери_ан

# 86
Merri_An си пише във форума, просто не е толкова активна в Клюкарника като преди.

Имаше една потребителка Джоджо, тя нещо изчезна.

# 87

Всъщност и аз нея имах предвид, но обърках ника.

# 88
Никой не ми липсва. Ако някой ми залипсва много, ще му пиша, няма да се чудя - ама той защо е спрял да пише в бг мамма.

# 89
Е то е ясно, че ако си близък с някой няма да ти липсва, а има и друга липса. Аз Дона я имам във фейса, но точно тук ми липсва. Така е и с Бояна.

Общи условия

Активация на акаунт