Форумски липси - 5

• 177 090
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна

Някой да е засичал argun? Pink Panther знам, че е баннат а много интересни неща пишеше. Дали не пише с друг ник?

О, argun я няма от цяла вечност, дано да е добре! Беше интересна потребителка.
10-те цента липсва осезаемо.

# 61
На мен пък мъже ми липсват- ЗеФс, марадона, Селтакис, Дедо, Вълкът се обади в предната тема, но вече не пише. И накъде без Тони Сопрано? Вече ги няма онези смели мъже, дето да пишат в кокошкарник, мда... При това умно.

# 62
  • София
А, Вълкът си е тук, наскоро пго засякох в една тема май.

# 63
зеФс успешно развива дейност в неговата си фирма с много хъс и желание. Успешно също така, като гледам. Езикът му е все така забавен, саркастичен и хумористичен.

# 64
Сещам се за Касита, за която знам, че е била много активна преди. С нея се засякохме в котешката тема и ми беше интересно да я чета, но повече от година не е писала.
Липсва ми и take a smile - много спокоен потребител, винаги я четях с удоволствие.

# 65
Вълкът беше с лоша диагноза, дано вече е добре. Peace
Касита я коментирахме в предната тема, не пишела тук вече, според нейните дружки във ФБ.

# 66
Мамицата.......ах, Мамицата и  Joy Само бях чувала за нея, легенди естествено. В един момент се оказа че работя с нея години наред. Ми да ви кажа в реала си е малко тралала, но си  е съвсем нормална иначе. Да е жива и здрава, че работя добре с нея.

В тая връзка се чудя как още никой не е изревал за Лиска.

# 67
  • София
Мамицата.......ах, Мамицата и  Joy Само бях чувала за нея, легенди естествено. В един момент се оказа че работя с нея години наред. Ми да ви кажа в реала си е малко тралала, но си  е съвсем нормална иначе. Да е жива и здрава, че работя добре с нея.

Примрънна някой в края на предишната тема, но не го отразиха.
Те Лиска, Сопрано и още двама-трима  подобни станаха митични личности вече. Хората помнят, че са ги помнили Grinning

# 68

Не внимаваш. Simple Smile Simple Smile
Върни се в предната тема, към края.

# 69
Кана е в чужбина. Устроила се е много добре.
Благодаря, Хули! bouquet Много, много се радвам за нея!

# 70
  • Paris, France
Pink Panther знам, че е баннат а много интересни неща пишеше. Дали не пише с друг ник?
Не, не пише вече тук, за съжаление.

А пише ли някъде другаде? Ако някой е във връзка с него, поздрави!

Сетих се за Бижу покрай котешката тема и за котето дето падна от балкона, мир на праха му! Писали сме си покрай парфюмната тема. Трябва да я потърся. И за Дидитка се сещам, дето е в Щатите и има черна пантера в леглото и тигрова котка. Една потребителка ми напомни за форума недоносени, където отдавна не чета за да не се разстройвам и се сетих за Ники пики с близнаците, за Ина и Вики (бяха споменати в последната тема за липсите), хепи мама се разкри сама и много други  bouquet

Мир на праха на гала. Не си спомням да съм я чела. Чета, че сме наборки и ми е много мъчно за нея.

# 71
А ти къде се беше загубила толкова време, Невена? Hug

# 72
Липсва ми Eta. Голяма свежарка беше. И красавица, също така.

# 73
То из толкова теми се изкоментира вече тази смяна, със сигурност стана ясно, че потребителката не желае да се споменава.
На мен ми липсва becky bloomwood, дано всичко е ОК с нея.

# 74
Не мога да изчета всичко във форума.
А и не ми е нужно...

Общи условия

Активация на акаунт