Форумски липси - 5

• 177 083
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Липсват ми  много потребителки. Пишехме си в 1 - 2  теми, постепенно спряха,  не се явяват вече. Все се надяваме да са добре, просто да не им се занимава. иначе останалите тук се виждаме и в реала, търсим се и споделяме.

# 46
СофиЕмаСпенсър изчезна внезапно. Хърмаяни също. А и двете бяха приятни, интелигентни съфорумки.

Софи много я харесвах. Не разбрах кога и защо изчезна.

# 47
А аз Хърмаяни.

# 48
  • Paris, France
Милинка и Лабрекс са си тук.
Бонго и той се възродил. Simple Smile Simple Smile
Джемма пишеше по едно време в НВ ВМХ, много беше отслабнала. Peace

Благодаря за хабера. Не разбрах какво е нв вмх. Потърсих с търсачка и го намерих. И аз трябва да започна да пиша там  hahaha. Много полезна тема. Благодаря ти от сърце. Аз спрях да чета в готварсия, че много се освиних. Мислех, че е от възрастта само и единствено, но като започнах да ям нормално нещата се оправиха ........ за известно време и после ............ пак се олях  Joy.

Изчетох темата за Мама Цоцолана. Разбирам недоволните, разбирам я и нея. В интернет е писала доста. Тя си е била болна отдавна, но как никой не е забелязал вместо да я тъпчат с лекарства. Ако когато, след 4 години незабременяване и ановулация, някой се беше сетил да я прати в НВ ВМХ, със сигурност нямаше да се разболее. Между другото, четейки какво готви си я представях диабетичка или с високо кръвно. А за хранителните добавки - мисля, че без тях нищо не може да се излекува, камо ли рак. Видях я на снимки преди да се разболее и след ремисията. След ремисията изглежда в пъти по-добре и с поне 20г по-млада.

Някой да е засичал argun? Pink Panther знам, че е баннат а много интересни неща пишеше. Дали не пише с друг ник?

# 49
Липсват ми русофилите, една част се изнесоха, друга влизат само в домакинските теми вече, а бе такава истерия Тръмп като спечели ...

# 50
  • Euskal Herria
Софи е добре.
С някои съфорумки, които вече не пишат тук, поддържаме връзка във фейсбук.
А някои от тези, които споменавате, само съм ги чувала като никове. Но е разбираемо - влизам в определени теми.

# 51
Имаше една мацка- reflex...
Също и Secret garden.
Небесна Краставица, АССА, Клеми, че даже и Мамица...
Липсват. Вярвам, че са добре.  Peace

# 52
  • София
Като чета - тоя се разсърдил, оня се обидил и спрели да пишат. Много плашлив народ, бе! На Азаф и богинята как са им новите никове?
На мен чак за липсване- не ми липсва някой конкретно. Понякога се сещам какво някой би написал, ако не липсваше.

# 53
Липсва ми гала. И не само ми липсва, а и ми е много мъчно за нея. Sad  На трети юни се пресели във Вечността. Sad  Днес има рожден ден - щеше да навърши 46. Flowers Rose Flowers Rose  Да е светло на душата ти, мила Галина! Закриляй малкото си момиченце!  Flowers Rose Flowers Rose
Липсва ми и кана - много мило и борбено момиче. Дано е добре!  Praynig

# 54
  • София
Кана е в чужбина. Устроила се е много добре.

# 55
Много тъжно да прочета за гала... Flowers Rose Flowers Rose
Мир на душата ѝ... Cry

# 56
Тук съм.
Пътувах насам-натам, затова не съм писала, но относително кратко - около месец и половина някъде. Имала съм и доста по-големи паузи, миналата година покрай едно ново професионално предизвикателство не влизах близо половин година.
Признавам, че понякога си правя кратки почивки от форума и когато простотията ми дойде в повече, но след като разтоваря негативните емоции, винаги се завръщам.
Няма отърване от мене в този форум, докато го има - ще го следя Smiling Imp

# 57
  • СОФИЯ
На мен като цяло ми липсват "онези времена" във форума, преди фейсбук.
Тук срещнах много от сегашните си приятели, с които се виждаме периодично.  Simple Smile

# 58
  • София
Pink Panther знам, че е баннат а много интересни неща пишеше. Дали не пише с друг ник?
Не, не пише вече тук, за съжаление.

# 59
Не знам кой се е обидил и спрял да пише.Допускам просто,че на човек му писва в един момент,не му е интересно и се оттегля.

Общи условия

Активация на акаунт