Форумски липси - 5

• 178 587
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ще умра от смях тук.

# 241
Разбрах от един път, какво ми обяснявате всички? Grinning Коя тогава е absurt?

Пишете бързо коя каквото знае, докато не са ни изтрили. Кой е новият ник на Популе с дивана?

Популе имаше и един по-нов ник, но го затриха, защото пишеше успоредно с два ника. Сега може и пак да пише, но аз пък вече рядко влизам в СО и останалите подфоруми, от които се интересува(-ше), затова няма как да я срещна.

# 242
  • Пловдив
А не, Популе мигрира към Клюкарника и политическите теми, няма я вече в СО.

# 243
По този критерий - "перфектен съпруг" - явно има голямо съревнование - нали Касита била с идеалния мъж? Сега и някаква Краса претендирала.
Е, на Краса е по-по-най. Касита небрежно подмяташе от време на време нещо за него, докато на Краса всеки втори постинг й е в стил - Ето, например, моят съпруг никога не би...винаги еди какво си....

# 244

Аз знам, че Популе е absurt. А сега де...

# 245
По този критерий - "перфектен съпруг" - явно има голямо съревнование - нали Касита била с идеалния мъж? Сега и някаква Краса претендирала.

Нищо не знаеш и ти. Simple Smile
Краса е дебела, не може да се мери с такова фино създание, като Касита.
За мъжете не знам, кой е по-перфектен? Mr. Green

Към днешна дата, обаче и Краси се втали, дано да е за дълго.

Голям смях падаше като се съберат с Вилико в една тема. Joy

# 246

Не е.
Популе е по-млада.

# 247
Аз съм с перфектния съпруг. Гледа деца, домакинства и е бивш, т.е. свободен. Наддавайте Simple Smile.

# 248

Не мисля. Популе е по-хай дама, а абсурт е народен човек.

# 249
Аз малко се съмнявам Популе да е абсурт, защото ми се струва, че съм ги засичала по едно и също време в едни и същи теми, и прекалено бързо се постваха и от двамата акаунта мнения, за да са един и същ човек, развил форумна шизофрения. Но Популе имаше един друг акаунт, с който обясняваше как родила и веднага тръгнала на работа, като минала през обедните почивки в болницата да си кърми недоносеното бебе.

# 250

Не е.
Популе е по-млада.

Популе не беше ли дамата с дивана, която се бъркаше на порасналите си деца. Значи не ще да е особено млада.
Не знам - под едно писание на absurt някой написа веднъж, че по безсмисленост само Популе може да ѝ е конкурент и се усъмни, че е тя.

# 251
Мария85. Много сладко разказваше. То ясно, че беше някой от старите. Сълзи са ми текли от смях.

# 252
Приличат си Популе и АбсурТ. АбсурТ е версия на Популе, на която не са приели волята за дивана. Много вкисната и обидена.

# 253
Съфорумката с най-перфектния и идеален съпруг.
...и брак.  Simple Smile

Аз помня на Андарел стария ник.  Sunglasses

# 254
Аз малко се съмнявам Популе да е абсурт, защото ми се струва, че съм ги засичала по едно и също време в едни и същи теми, и прекалено бързо се постваха и от двамата акаунта мнения, за да са един и същ човек, развил форумна шизофрения. Но Популе имаше един друг акаунт, с който обясняваше как родила и веднага тръгнала на работа, като минала през обедните почивки в болницата да си кърми недоносеното бебе.
Според мен дамата с бебето е акаунт на Делюжън и с-ие.

Общи условия

Активация на акаунт