Форумски липси - 5

• 178 582
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 225
Андариел, въпреки че сигурно са те зарили вече с ЛС кое е новото екранно име на Красимира, да ти кажа, че е Амур.

# 226
  • Пловдив
Светнах я.

Андариел, ти как се казваше преди, по едно време беше с друго име?

# 227
Бижу беше Балу и ми беше симпатична, но сега пише  само в подфоруми и теми, които рядко следя.

# 228
Честно, не съм, иначе защо да питам? Аз и в реалния живот не се интересувам особено кой кой е като биография и подобни, затова съм все извън потока на клюките. А тук доколкото съм обсъждала нещо е това, което е било писано вече по темите, а и често бъркам подробностите, освен ако ми е направило страшно голямо впечатление.

Анди, ами тя едната страници изписа, възмутена, че е разкрита, ти пак питаш коя е? Joy

Краси има любовен ник. Heart Eyes

# 229
Кой е новият ник на Краси? И кой е на Бижу?

hahaha
Ох, не...
Сега пък ако кажеш, че Краса не си я разпознала...

Коя въобще е Краса?

# 230
Съфорумката с най-перфектния и идеален съпруг.

# 231
Знаете ли, че има луди хора по форумите? Много луди! Пишат ти ЛС и искат да им даваш обяснения за неща, които изобщо не ги засягат. Има разни познати, които са те разпознали тук и в реалността ти правят анализи, а даже и си позволяват да ти държат сметка защо си написал това или онова. Имах навремето тема "Аз съм магнит за откачалки", гледам че няма отърване - нито реално, нито виртуално, а защо е така, нямам обяснение.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 19:42 от X-RayLily

# 232

Сетих се, как можах да забравя. Дето продава торти. Това е absurt, нали?

Нито един луд не ми се е лепил във форум или социална мрежа, нито реален познат ме е разпознавал тук, с изключение на една жена, която има роднина, за която преди години брат ми щеше да се жени или така си мислеше. И със съфорумката не се познаваме, но бях написала нещо за местоработата и длъжността на майка ми и ме попита на лични дали имам брат. После от брат ми изкопчих информацията, че била много проклето хлапе.

Бижу, какви са тези драми? Аз в КМ мисля че видях накой да се обръща към теб с двата ти ника и наклонена черта между тях и от там разбрах, че това си ти, от което ми стана приятно, защото мислех, че си изчезнала. Може би в такива случаи е трябвало да пишеш на въпросната съфорумка (май даже бяха повече от една) да изтрият стария ти ник щом/ако не искаш да те знаят с него.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 19:19 от Анонимен

# 233

Ох, пак мо липсва емотчето с потупване по главичката. Пак не си разбрало Simple Smile. Краси се подвизава под ника Амур, а АбсурТ си е друга луда.

# 234

Студено, много студено. Mr. Green

# 235

Тази с тортите е, да.
А с absurt обикновено са опонентки.

# 236
Разбрах от един път, какво ми обяснявате всички? Grinning Коя тогава е absurt?

Пишете бързо коя каквото знае, докато не са ни изтрили. Кой е новият ник на Популе с дивана?

# 237
По този критерий - "перфектен съпруг" - явно има голямо съревнование - нали Касита била с идеалния мъж? Сега и някаква Краса претендирала.

# 238
Моля ви се... аматьорки...Моят съпруг наистина е идеален! 😁 Питайте разни, дето ме познават.

# 239
Краси не я свързвам с перфектен съпруг. Пишем заедно в темата за НВВМХ. Била е вегетарианка в миналото, сега вече не е.
Аз я харесвам...към днешна дата. В миналото май е била с по-остър език, но вероятно от липсата на месо..Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега си е ок...

Общи условия

Активация на акаунт