Форумски липси - 5

• 178 572
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Някой сеща ли се за АхНе ? /не помня как се изписваше точно/. Преди доста години пишеше тук.

# 211
За АхНе не се сещам, може би наистина е отпреди доста години. За Ох'Аман се сетих, последно в някаква тема, която беше пуснала, дали ще я издържа нейния, ще ѝ плаща ли ипотеката и пр.

Сигма, напълно е възможно все пак някои хора да пътуват повече от други.

# 212
  • Пловдив
Добре де, хайде някой да ме намери мен, да кажем. Как ще стане точно?
Написах "Янтра" във ФБ и нищо не става. Значи наистина си трябва ровене и познания.
Tired Е не така бе моме, ти съвсем аджамийската. Като повисиш повече тук ще разбереш някакви ключови белези, като завъдиш 5-10 приятеля от форума покрай тях ФБ ще ти покаже още 100.

# 213
Много сложно!  Simple Smile Ще се огранича с това, което виждам тук.

# 214
Дали можете изобщо да си представите, че има хора, които си пишат тук по конкретната тема, в която са влезли и въобще не се интересуват от хората зад никовете?! Не обикалят по профилите на другите, не ровят в публикациите им и комуникират с аватара и екранното име, които в момента виждат, без да нищят, ровят и коментират кой какъв е защо такъв е?! Не? Ми, не се учудвам! Тук да съобщиш триумфално нещо за някого, все едно си "посветена" в някаква тайна, да го разкриеш, да покажеш на другите кооолко си находчива, колко нюх имаш като на немска овчарка, мале! - нямаш равна! Никога не съм се бъркала в животите на хората, в мотивите им защо си сменят цвета на косата, защо се подстригват и защо искат да им викат Пепи като се казват Наталия. Това е такъв селски елементаризъм, но вие просто няма да го разберете. Знам за хората това, което те са пожелали да знам и не питам нищо за тях, което те не са пожелали да кажат сами за себе си. Винаги, обаче тук ще се намери някой много услужлив, дето да ми каже нещо тайно за някой, за когото смята, че много искам да знам подробности. Въ-об-ще не ме интересува!
И не, не е подскачане, щото е адски важно, че 50 квачки разбрали от други пет, че X-RayLily е Бижу, а защото е толкова просташко това изравяне на "тайни", че направо ми се повдига от такива хора и в реал, и във виртуал, и навсякъде. Неща без особен смисъл, но пък личен избор на някого, обаче не - те са длъжни да разнесат новината. ooooh!

Здравей, Nevena, приятно ми е да те срещна пак!

# 215
  • София
АхНе! беше една готина мацка, която май се омъжи за шефа си руснак.  Simple Smile

# 216
Янтрето е пускала достатъчно снимки, за да я откиете, ако искате.
А аз си вися тук, надолу с главата Simple Smile и съм съвсем не анонимна Simple Smile.

# 217
  • София
Кой е новият ник на Краси? И кой е на Бижу?

Мохитото имах подозрения, дори в една тема й написах, че ми прилича на Кенга - също толкова неприятна като не я е - но тя май отрече или подмина. Но ако е тя, всичко се връзва - много неприятна личност. Не знам на нея какъв й е проблемът с мен, но в алтернативния от самото начало взе да ходи подире ми и да ме яде. Дори по едно време с целия си акъл я бяха направили модератор и ми следяха постовете да не би да й счупя хатъра. Защо толкова се подведоха по нея не знам, тя е направо луда. И то злобно луда. А за тук мислех, че е с вечен бан. Мохитото  имам екселски таблици за всички потребители тук, така че пазете се от мен и Фнимавайте в картинката!

# 218
  • Euskal Herria
Еее, Андариел, само екселски таблици ли? Поне по някоя снимка към данните добави, че то иначе язък ти за усилията Wink.

# 219
Кой е новият ник на Краси? И кой е на Бижу?

hahaha
Ох, не...
Сега пък ако кажеш, че Краса не си я разпознала...

# 220
Бижу, точно в тази тема някой се обърна към теб със старият ти ник-някой стара дружка, предполагам. От тук лично аз видях. После свързах аватара и така. Нито съм ровила, нито съм ходила по други теми да те следя . Имам си по смислени неща за вършене ...
Та сърди се на нея....ако трябва, ще се върна да я потърся коя беше  Peace

# 221
Добре, X-RayLily, защо вдигаш гири, че чак и се сърдиш, че не били разбрали, че се сърдиш, ако назовават Никът-който-не-трябва-да-се-споменава? Това някаква специална намеса в личния живот ли се явява?

Все едно да тръгна да се ядосвам, ако отида в някоя тема за манджи и поискам да ми дадат идея за манджа, когато някоя услужлива съфорумка ми даде рецепта за манджа с праз. И да тръгна да се гневя как не я срам тази никаквица да ми предлага манджи с праз, при условие, че толкова пъти съм споменала (в темата за съфорумките в нервна криза, в темата за дължината на краката и т.н.), че мразя праз. При условие, че много хора обичат праз, също така много хора и се сърдят, ако не им отразят новите никове или новите аватари. Ти наясно ли си, че единственият начин хората да са сигурни за конкретното ти мнение по някой въпрос, за който си споменала в незнайна тема, е наистина да ти бърникат по профила и да ти четат хисторито, което е много по-навлизащо в личното пространство от това, за което се ядосваш.

# 222
Рей, много хубав пост! Може би трябва да се направи една форумска уикипедия и там да се пише всичко за всички. Joy Joy JoyАма ако може и да е вярно.

# 223
  • София
Честно, не съм, иначе защо да питам? Аз и в реалния живот не се интересувам особено кой кой е като биография и подобни, затова съм все извън потока на клюките. А тук доколкото съм обсъждала нещо е това, което е било писано вече по темите, а и често бъркам подробностите, освен ако ми е направило страшно голямо впечатление.

# 224
  • София
За Дуци се сетих аз. Някой знае ли какво става с нея?

Общи условия

Активация на акаунт