Форумски липси - 5

• 178 616
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 270
Да, още снима и пътува много. ФБ другарче ми е.

# 271
  • София
АхНе! беше една готина мацка, която май се омъжи за шефа си руснак.  Simple Smile

Готина мацка беше, да.

Ъхъм, готина мацка - смях в залата. Малчо, решил да се прави на много разбираща дама.
Набори са с дъщеря ми, завършиха, изпонахвали се с купената от баща и лимузина - ауди за 1000 лв.
После се хвана с попрестарял руски бизнесмен. Вместо да си живее живота като студентка и да се радва на контактите много бързо му роди момиче и се захвана да обзавежда апартамент.  По едно време загатваше, че се е преместила да живее в София - за нея върха на сладоледа. После започна за се жали в темата на модераторите, че бившо гадже я четяло, да го ограничат. Накря се омъгли, май руснака и той....

# 272
  • Ямбол
А прахосмукачката къде е? Бан ли има?

# 273
аз харесвам mamma и сигурно нейния съпруг е най най, едва ли на някаква си краса.
Мен пък са ми интересни някои съфорумки, които ако липсват, ще се радвам даже. Онагледено афродита и лиляно точно ти
Sunglasses
Sunglasses
.

# 274
  • Ямбол
Точно по темата сме си.
Само, че някои не казват кои са били в предишния си живот, а други само леко преименувани им е кеф да си виждат предишното име в липсите и се сърдят, че някой ги издава, че всъщност не липсват.

# 275
  • Бургас
Много харесвах Росна китка.Отдавна не съм я срещала.Винаги беше с "пушещи" аватари. Simple Smile

# 276
  • Tам през Атлантическия океан
Минзухар
липсва )

Понякога съм я бъркала с ТрещИ )

# 277
  • Бургас
Минзухар беше супер!Изобщо не прилича на Трещерица!
По-скоро на Уишмастърката.

# 278
Ах'Не има още едно дете и съвсем случайно я засякох в едно балетно студио, където водеше голямото момиченце.Така че още е в Бургас или се е върнала от София, ако е била.

# 279
Идваш нова и непозната, но си никоя.
Нямаш фенове, нямаш авторитет, почваш от нулата.

Какво ще рече "никоя"? Аз съм си аз, все едно колко поста имам. Все ще пиша като себе си. Освен ако преднамерено не хвана някакъв съвсем различен стил и не наизмишльотя лична история, обаче не мога да си представя какво тотално куку с планини от свободно време трябва да е човек, за да върши такива неща.

То впрочем по това и се разпознават бързо старите кучета - всеки, който си заслужава да бъде четен, има характерен стил и се набива на очи, дори ако полага усилия да е обратното.

Веднага се сещам за две мои любими съфорумки, Обич Синеока и Лоана, неслучайно и двете лауреати на "Новак на годината", които от пост първи нямат пост ненамясто и пишат супер. Има и други такива, няма да ги изброявам, сетих се за тях двете покрай съответния форумски приз. Та човекът, който има какво смислено да каже, се вижда тъй или иначе - това за авторитета. А "фенската маса" - смех, смех. Тия, дето има защо да я имат, не ги вълнува има ли я.

# 280
Аз се сетих за едно момиче, чийто ник не помня, но пишеха и двете с майка си, тоест караха се из темите. Майката е се казваше Здравка, мисля. Такова чудо не бях виждала-майка и дъщеря да си изкарват кирливите ризи публично тук Shocked Дъщерята скоро се появи внезапно с поредната си фантастична история за някакъв американец, за който щяла да се жени, пък как да го представи на детето си, пък живеели в гарсониера на жълтите павета...Все й бяха странни темите Laughing

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 00:38 от Анонимен

# 281
Гледам пищещата по-горе Nickkie - има над 3000 мнения, а аз за първи път виждам това име. С това не искам да кажа, че не се е откроила, а по-скоро, че на мен ми убягват някои присъствия, явно нямам зорко око. Или пък и Nickkie си е променила името?

# 282
Ама веднага в профила! Рови назад, чети, търси, така се прави - ето, вземи пример от съфорумките! Как така ще се появи някаква си Nikkie и няма да обяви гръмогласно коя е, що е и номера на обувките? И да даде обяснение веднага, защо е сменила ника.
Или изчакай. Форумните детективи от агенция Клю, ще бият камбаната до минути.

# 283
  • Mediterraneo
Гледам пищещата по-горе Nickkie - има над 3000 мнения, а аз за първи път виждам това име. С това не искам да кажа, че не се е откроила, а по-скоро, че на мен ми убягват някои присъствия, явно нямам зорко око. Или пък и Nickkie си е променила името?

Че 3 хиляди мнения много ли са, та да забележиш някого?!

# 284
Идваш нова и непозната, но си никоя.
Нямаш фенове, нямаш авторитет, почваш от нулата.

Какво ще рече "никоя"? Аз съм си аз, все едно колко поста имам. Все ще пиша като себе си.

Не разбираш системата.Това е въпрос на его,градено и "boosted" на основа виртуален сайт.Едни лъжат на поразия и се хвалят,други си разказват личния живот от-до,трети искат да блеснят с провокации и скандали..и всичко това,с цел да се харесат на Пенка от Търговище и Здравка от квартал Люлин 10.Това навярно им е най-голямото постижение в живота.

Има и потребителки,които са..как да кажа,просто нормални,над тези неща.Пишат,където имат познатия или им е интересно,не дават много лични детайли,не прелитат от тема на тема и не колекционират брой мнения.

Ако нямаш 5000+ мнения и никой не те запомня,без значение дали с лошо или хубаво,значи си нищо.Нямаш ли клакьорки - пак не ставаш.
Тоест си една от хилядите вписващи,и въпреки че може да блестиш с интелект и точни мнения по дадена тема,щом не си популярна - нямаш авторитет.

Общи условия

Активация на акаунт