Форумски липси - 5

• 178 675
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 285
Аглая, аз през последните 2-3 години не съм била Nickkie, върнах го скоро, а с времето пиша прогресивно намаляващо, при това - почти никога в  свръхпространните теми с бурни дебати. През въпросните 2-3 смених разни екранни, както написах, даже не си ги помня вече всичките. Не заради конспирация, бързо ми додяваха и се разнообразявах, а за да не обърквам хората, с които се знаем, гледах да е ясно коя съм.

А на мен ти си ми едно от ярките присъствия, харесвам стила ти и винаги ми е интересно да те чета.

Бютихолика, права си, че не разбирам явно описаната система. Като гледам поста ти, аз попадам сред втория абзац, при това без ни най-малко да претендирам за бляскав интелект.  Laughing Обаче съфорумките, които за мен са авторитети, също са в по-голямата си част от втори абзац, та съм в добра компания.   Peace

# 286
Не ви схващам концепцията с категориите. С някой може да се харесаш, с друг не, в следващ момент да е точно обратното, а накрая като се видиш на живо с човека да е още по-различно или пък не. Това е само форум и въобще не се знае нищо.

# 287
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Някои ги помнят с добро, други с лошо, а за трети се твърди, че уж с нищо не се отличават, пък всеки ги знае Simple Smile))

# 288
Чек, аз много обичам да си говоря с интелигентни хора, затова хората, които ме кефят във форума (с тебе сред тях), са константа, независимо, че невинаги сме на едно мнение или че имаме различен подход или стил на изразяване. И ако примерно ме сепне някакъв пост "От този ник не съм очаквала това", нямам случай един пост да ми промени цялостно мнението за някого, щото ми е ясно, че има дни и дни, а някой път човек мисли, че казва едно, а пък го четат по друг начин и пр. Който ми е приятен за четене или форумско общуване, ми е приятен, който не - не и досега не съм си ревизирала преценката за никого - ама дали защото е толкова точна, или защото аз съм толкова упорита, не е ясно.  hahaha

Джо, ти си май единствената съфорумка, която под всякакво екранно разпознавам за части от секундата.  Laughing

# 289
 Nickkie, наистина не ровичкам и не разследвам профилите, затова трансформациите в името ти са ми убягнали. Обаче така хубаво и спокойно звучи последното нещо, което написа, без капка горделивост, че със сигурност вече ще присъстваш във форумната ми памет.

Иначе и на мен не ми действа респектиращо наличието на голям брой мнения. Обратно - лично аз като минах 2000, което за някои тук е направо нищо, започнах леко да се притеснявам дали не придобивам типичния бегемамски профил, дали продължителният престой тук не е индикация за отклонения. Е, не съм се спряла да пиша, но усещам, че много се вживях в историята и е добре да се дистанцирам. Най-малкото е загуба на време.

# 290
А дамата, която имаше за аватар една негърка доста време и мнооого остър език? Помня, че беше журналистка в някоя телевизия,после май учителка,  но наистина трудно помня никове Embarassed Питам, защото беше интелигентна и интересна, въпреки хапливия си език.

# 291
  • София
Ами, виж, Х-рей-лили, то не става така дори и в живота - до вчера си бил едно, а от днес се появяваш на същата пейкки и казваш Аз съм Петър,,  хората ти викат Здрасти, Иване, а ти казваш Аз не съм Иван, а Петър и защо сте ми гледали от коя пощенска кутия си вземам сметките и на коя тераса си простирам прането. Ако някой така си сменя името какво иска, да се представя за друг ли или не си харесва това, което е? Все едно не му е чиста работата.

# 292
А дамата, която имаше за аватар една негърка доста време и мнооого остър език? Помня, че беше журналистка в някоя телевизия,после май учителка,  но наистина трудно помня никове Embarassed Питам, защото беше интелигентна и интересна, въпреки хапливия си език.
Дамата я преговорихме - Касита.

# 293
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, ти си май единствената съфорумка, която под всякакво екранно разпознавам за части от секундата.  Laughing
Е, то аз освен с ника си вървя в комплект и с картинките, не съм сложна Relieved

(много са гадни новите емотикони, направо да му се отще на човек да си избира тази ли грозотия или онази)

# 294
  • Euskal Herria
Сетих се за съфорумка, която четях с удоволствие - evil. От доста време не съм попадала на нейн пост.

# 295
Evil пишеше и в компроматите, аз от там я знам, също се чудя къде остана.

# 296
Получих странно ЛС с пикантерии за Андариел. Май някой е объркал получателя. #Crazy

# 297
Получих странно ЛС с пикантерии за Андариел. Май някой е объркал получателя. #Crazy

Koлко любовника има?

# 298

Сега разбра ли по какво се различават набиващите се на очи във форума от общата маса списващи?

# 299
Гледам пищещата по-горе Nickkie - има над 3000 мнения, а аз за първи път виждам това име. С това не искам да кажа, че не се е откроила, а по-скоро, че на мен ми убягват някои присъствия, явно нямам зорко око. Или пък и Nickkie си е променила името?
Ники е сладурана. Подвизаваше се като Априлска вълшебница и имаше чуден аватар с Минерва Макгонагъл. Много ми липсва този аватар и сега се възползвам да я заврънкам да го върне.  Laughing

И на Как'СИйка ми липсва аватарът по Чудомир.

Общи условия

Активация на акаунт