Форумски липси - 5

• 178 234
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 120
Моля ви се, все едно Касита да се появи с нов профил и да не я разберем кой е.

Ами? Че то още има хора, които не знаят, че Франческа Салиери, Касита и Мафани са едно и също лице. Плюс още няколко ника, забравих ги вече.  Laughing

# 121
Sourcherry не съм срещала от години.

# 122
  • София
Не мисля, че човек устисква дълго с новото име, все започва датъгува за старата си идентичност, защото с новата е трудна работа. Има го този момент с някой и никой. Може да лошо, добър, заядлив, кротък, тъп, гениален и какъвто ще, обаче се знае, че си някой. Останалото ми се вижда разстройство на форумската идентичност. Дори не е започване начисто.Хората започват начисто в друг град, друга държава, скъсвайки връзки. А иначе обърнал се Илия и пак в тия.

# 123

Ами? Че то още има хора, които не знаят, че Франческа Салиери, Касита и Мафани са едно и също лице. Плюс още няколко ника, забравих ги вече.  Laughing

А защо е нужно да знаят? Бъбрим си просто като на пейката, който дойде, се включва. Приятно е да има постоянни като теб, които са си с ника и акаунта от край време. Поне на мен такива потребители ми създават уют.

# 124

Е, някои да, ама като цъфне тук една мадама с перфектното тяло, идеалния съпруг и невероятните две дъщерички и започне да се дърля по темите, не е трудно да се сетиш. Mr. Green

# 125
  • Пловдив
Не мисля, че човек устисква дълго с новото име, все започва датъгува за старата си идентичност, защото с новата е трудна работа. Има го този момент с някой и никой. Може да лошо, добър, заядлив, кротък, тъп, гениален и какъвто ще, обаче се знае, че си някой. Останалото ми се вижда разстройство на форумската идентичност. Дори не е започване начисто.Хората започват начисто в друг град, друга държава, скъсвайки връзки. А иначе обърнал се Илия и пак в тия.
Горе-долу така мисля за себе си. И затова съм все аз, че и аватара не си сменям.

# 126
  • София
О, моята фенка Мохитото нещо зачезна! Окъка на метеното и се покри.

# 127
О, моята фенка Мохитото нещо зачезна! Окъка на метеното и се покри.
Тя те дебне от засада и току ти се метне, освен ако междувременно не пусне някоя тема колко е гадно в България.

# 128
Тя зачезна девойката.

# 129
  • София
Имам чувството, че когато й дойде до гуша от пИпрефкността на Канада, току влезе тук като компенсаторна реакция да плюе по България. Нали знаеш, любовта и омразата са най-близките емоции. Жениш се по сметка, пък пак те влече към старата лИбовФ.

# 130
Малко преигравате с Канада.

# 131
  • Paris, France

Аз не знаех и да ме бяха убили нямаше да разбера. Чела съм Салиери и Мафани, но не ги свързах с Касита.

И аз си спомням Сауърчери от темите за миялните машини и препарати. И Дедо от там го пмня и се надявам да пише все още.

Мохитото съм я изпуснала.

Имам чувството, че когато й дойде до гуша от пИпрефкността на Канада, току влезе тук като компенсаторна реакция да плюе по България. Нали знаеш, любовта и омразата са най-близките емоции. Жениш се по сметка, пък пак те влече към старата лИбовФ.

Това да не е Ксения/Делюжън?

Покрай Бижу се сетих за Рени, Денси, дама, която се наричаше в блога си фрау Николов и други от парфюмната тема.

# 132
Малко преигравате с Канада.
Защо, тя самата не пропуска да се похвали - а пък при нас в Канада...

# 133
А, мохитото със сигурност е имала друг акаунт преди това. Ще се появи пак, може и с нов акаунт, а може и със стария, ако просто е някъде на почивка и затова не пише.

# 134

А защо е нужно да знаят?

Не става въпрос дали е нужно, а дали някой веднага ще бъде разпознат в новата си идентичност.

Има едни паметливи гадини (като мен), които помнят като слонове. И като се изсули Мара от стария профил и се фръцне с нова самоличност, колкото да лъже и да маже, както и да си измисля нов живот, професия и семейство, рано или късно се изморява да си фантазира и започва да вкарва моменти от реалния си живот. Защото такива обикновено са и късопаметни и не помнят не само какво са писали от този си профил, ами и от предишните. И като изпльоскат някой по-пикантен или по-особен детайл, после се чудят защо и как са ги разпознали. И обратното, в едната тема пише едно, в друга – друго, после се тръшка, че разни злобарки я засичат и се бъзикат с нея.
Нямам предвид Касита с това, което току-що написах, едни други кукувици визирам. Те си знаят кои са.

Общи условия

Активация на акаунт