Форумски липси - 5

• 177 342
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 1 395
А на всичкото отгоре въпросния дава грешни финансови съвети.
За съжаление няколко потребителки са го послушали.
Но пък потребителя е толериран от ръководството на форума.
Аз съм касиерката, но нещото не знае какво съм учила и какви професионални компетенции имам.
Може би по други причини съм избрала да си седя кротко на леката длъжност.

Погледнах за какво става дума.
Грешните съвети не са случайни. Докладвайте го, това е платен манипулатор!

# 1 396
  • на брега на морето
Бе манете ги тези торти  Crazy Мен ме впечатли силно тона на Тонка, която си я знам от форумски години като уравновесена и много приятна.
Даун, сватосвай се без притеснения  Peace Спорът беше доста отдавна, преди години.

# 1 397
  • София
Спокойно, дами, да не се уплашихте, че съм спорила относно рецептите на тортите. Joy Обиждате ме! Явно съм я пращала да прави торти, когато ме е вбесявала.

# 1 398
  • Ямбол
Аз намерих една тема за аватари, в която коментираш аватара ѝ.

# 1 399
Не знам какво е спорила Тонка с Краси, но с Вилико така се ядяха по темите, умирах от смях. Simple Smile Краси и Вилико. Simple Smile

# 1 400
Бе манете ги тези торти  Crazy Мен ме впечатли силно тона на Тонка, която си я знам от форумски години като уравновесена и много приятна.
Даун, сватосвай се без притеснения  Peace Спорът беше доста отдавна, преди години.

Котьо, ще се ме разплачеш от смях. 😂

# 1 401
  • София
Лимонадената Джо , пише ли още ?
Втрещих се когато разбрах , че съфорумка, държи животните й да бъдат вегетарианци ....

# 1 402
Лимонадената Джо , пише ли още ?
Втрещих се когато разбрах , че съфорумка, държи животните й да бъдат вегетарианци ....

Иска да са вегани даже, не просто вегетарианци. И то котки, не канарчета примерно.

# 1 403
  • София
Пише още. Точно в темата за котешката храна мисля, че я засякох да се шокира (като повечето там) от веганската храна за котки.

# 1 404
  • Пловдив
Тя тая съфорумка има нужда от сериозна помощ...След пълното вманиачаване по веганството (така ли се казва), сега следва такова по хилядата вида сексуалности.

# 1 405
Мисля че малко излишно се превъзбуждате от изказванията на Фея. Това че не разбирате нещо по принцип не значи, че разбирате всичко друго и съответно можете да оценявате значението и смисъла на това дето не сте разбрали, че чак и помощ да предлагате.

# 1 406
  • Ямбол
Какво точно не сме разбрали, когато се говори за сексуалност при 11 годишно дете? Или не разбираме защо котка не трябва да яде месо?

# 1 407
  • Пловдив
Да, щом не приемаме с възторг всяка "модерна" идея, то непременно не разбираме. Изтъркан похват.

# 1 408
Какво точно не сме разбрали, когато се говори за сексуалност при 11 годишно дете? Или не разбираме защо котка не трябва да яде месо?

Котката въобще не ме интересува какво яде, стига да се чувства добре. Фея не ми изглежда като човек, който изтезава котки, а това че тя споделя нещо за сексуалността на дъщеря си, след което половин форум размахва немощно пръст е просто... За какви се мислите, че си позволявате да го правите, освен че очевидно сте достойни субекти за култовата тема на Касита?

Да, щом не приемаме с възторг всяка "модерна" идея, то непременно не разбираме. Изтъркан похват.
А кое те кара да мислиш, че от теб се очаква да приемаш, одобряваш или обратното и че по някакъв начин си оторизирана или дори способна да го правиш?

# 1 409
  • Ямбол
За какви се мислим? Или за какви си мислиш, че се мислим?

Остави. Не ме вълнува, дали някой ме мисли за някаква, когато е налице подобна провокация, която е напълно възможно да е реалност.

Общи условия

Активация на акаунт