Всякакви въпроси относно съдомиялните - 20

• 79 620
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • Berlin
Моята миялна, даже май и трите досега, имат автоматична програма и половин зареждане.

# 136
  • Gorni Bogrov
Момичета,някоя от вас да е с такава съдомиялна-http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher-BEKO-DFS-28020-W/p/680617 ? Може ли мнение,че моята е за смяна и довечера трябва да ходя за друга.

# 137
  • близо под тепетата
Здравейте!
С риск да бъда нахокана, че е коментирано, все пак ще попитам Simple Smile
Не успях да намеря с търсачката, а и чичо гугъл не помогна особено.
Преди време си купихме съдомиялна. При първото пускане ползвахме таблетки и нищо друго.
При второто, след вече проучената твърдост на водата, заредихме с прах, гел и сол. Проблемът беше,че резервоарът за сол беше пълен с вода - сипвам сол, а тя половината излиза навън, заради водата. С един парцал попих част от водата вътре в резервоарчето, за да мога все пак да сипя някаква сол. Преди всяко пускане се налага да правя това упражнение и пак никога солта не е достатъчна (винаги свети индикацията), но не успявам да попия цялата вода, за да напълня хубаво със сол.
Какъв съвет ще ми дадете?
ММ купи една джаджа и каза, че може да изсмуче цялата вода от резервоарчето, а после колко сол да допълня? Не мога да преценя какво количество сол остава вътре. Confounded

# 138
Здравейте!
С риск да бъда нахокана, че е коментирано, все пак ще попитам Simple Smile
Не успях да намеря с търсачката, а и чичо гугъл не помогна особено.
Преди време си купихме съдомиялна. При първото пускане ползвахме таблетки и нищо друго.
При второто, след вече проучената твърдост на водата, заредихме с прах, гел и сол. Проблемът беше,че резервоарът за сол беше пълен с вода - сипвам сол, а тя половината излиза навън, заради водата. С един парцал попих част от водата вътре в резервоарчето, за да мога все пак да сипя някаква сол. Преди всяко пускане се налага да правя това упражнение и пак никога солта не е достатъчна (винаги свети индикацията), но не успявам да попия цялата вода, за да напълня хубаво със сол.
Какъв съвет ще ми дадете?
ММ купи една джаджа и каза, че може да изсмуче цялата вода от резервоарчето, а после колко сол да допълня? Не мога да преценя какво количество сол остава вътре. Confounded
Каква марка е миялнята?

# 139
  • Варна
Изобщо не изсмуквам или попивам водата. Докато сипвам солта, тя сама избутва водата и се пълни.Почти цял килограм успявам да сипя.

# 140
magito1986  нормално е да има вода в казанчето , не я махай , сипвай директно отгоре солта тя водата си излиза . Един килограм трябва да събереш , може и повече . Нали имаш специална фуния за солта използвай я много е удобно с нея . После ще слагам сол на моята и ще се опитам да снимам да ти покажа .

# 141
cecko05  Ами вземи си пак Беко , моята е Беко DIS 5831 вградена и съм си много доволна , 6 години я използвам постоянно , от както я имам нищо не мия на ръка . Ето такава е

А ти защо ще я сменяш твоята съдомиялна ?

# 142
 Може ли някой да сподели, който си е купувал наскоро миялна 45см за вграждане и е доволен Simple Smile

# 143
  • София
Може ли някой да сподели, който си е купувал наскоро миялна 45см за вграждане и е доволен Simple Smile

Аз. Купих я през март. Беко 45 см за вграждане. Спуквам я от миене, мръсен съд не ми е извадила. Много съм доволна.

# 144
БЕКО не беше ли по принцип по-нискокачествена марка или се бъркам?

# 145
  • София
БЕКО не беше ли по принцип по-нискокачествена марка или се бъркам?

http://www.beko-bg.com/history.html

Лично аз смятам, че вече на пазара няма нито една марка, чийто уред да изкара повече от гаранционния си срок. По тази причина не виждам смисъл да дам 1000 лева за миялна със същите програми и функции като Беко. Освен това четох достатъчно по форуми и сайтове и считам, че за парите си - 600 лева взех моята миялна, тя има всичко, което искам и определено едва ли мие по-лошо от по-реномираните брандове.
Така че всеки си преценява. До момента съм много доволна от миялната и нямам забележка към работата й.

# 146
и аз от скоро съм със съдомиялна Gorenje 45см. Супер ми е. Вярно, че я ползвам от има - няма няколко седмици, но много ме отменя. Единственият и минус е, че не може да побере големите тави на фурната, но тях ползвам сравнително рядко, имайки в предвид, че сме 3ма души и рядко готвя в толкова големи количества. Аз даже понякога не я пускам всеки ден, а през ден и пак измива "вчерашните" съдове перфектно.
Само,ч е ми  се струва, че 1 таблетка идва малко силна за толкова малък обем. (ползвам 3 в 1 на Fairy). Дали не е по-подходящо да си взема някъв гел и да дозирам индивидуално?

# 147
Има ли някоя, която може да мие съдове от една седмица Simple Smile

# 148

за една седмица не знам , мойте са стояли най-много четери дни , измиват се без проблем , просто ги пускайте на програмата на 70 градуса .
А иначе и моята е 45см от 6 години я имам модел е Беко DIS 5831 вградена е .
Една таблетка е точно не е голяма , единствено на малките на едно ниво миялни се дели таблетката , иначе аз редовно си използвам гел . Голямата тава се събира леко на страни и горната кошница трябва да се повдигне да не опира перката .

magito1986  снимах клипче , но тук не мога да го кача , не знам как .

# 149
  • София

Не съм си позволявала да оставям съдове да висят немити една седмица. Но с таблетка и на интензивна програма (няколко пъти) сигурно ще ги измие.

Моята миялна е модел BEKO DIS 28020

Общи условия

Активация на акаунт