Всякакви въпроси относно съдомиялните - 20

• 79 818
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, купих съдомиялната. Вкъщи е вече. Чакам кухнята до края на седмицата и ще я пробвам. Страшно се радвам за покупката. Grinning

# 181
И първият въпрос изникна. С машинатя ми подариха ето тези таблетки.
Няма описание на опаковката. Те самостоятелно ли се използват. Има ли нужда да слагам допълнително сол и гланц или те си имат всичко. Опитах да отворя линка за препаратите от стр.1, но не ми се отваря нещо.

# 182
  • София
Скрит текст:
Няма описание на опаковката. Те самостоятелно ли се използват. Има ли нужда да слагам допълнително сол и гланц или те си имат всичко. Опитах да отворя линка за препаратите от стр.1, но не ми се отваря нещо.
прочети първа страница на темата

# 183
  • Русе
Ползвам същите таблетки, слагам и сол, и гланц.

# 184
Благодаря, Juls14!

# 185
Дет , честита покупка
Слагай си винаги сол и гланц , тя си взима машината колкото и трябва . Само си настрой солта според твърдоста на водата и гланца на 3 си го направи .

# 186
  • София
Дет , честита покупка
Слагай си винаги сол и гланц , тя си взима машината колкото и трябва . Само си настрой солта според твърдоста на водата и гланца на 3 си го направи .
Ako има вкл. функция мултитаб няма да си взима колкото иска, а трябва да се види в описанието какво точно прави, т.к. при различните модели е ралично. Ако не се вкл. ф-ята мултитаб, то има вероятност да не се разтвори таблетка, да се предозира със сол и гланц. Отделно след като се види тази функция какво изключва, трябва да се види състава на таблетките дали го имат това нещо.

# 187
Първо си пускаш миялата празна и с препарат за почистване на миялни. След това си зареждаш сол - има вода в резервоара, сипваш сол, колкото поеме, водата се излива в миялната. Като напълниш резервоара, забърсваш с кърпа, да не остава сол в самата машина (или пускаш една кратка програма за изплакване). Правиш си настройката на солта според твърдостта на водата. Гланц си слагаш в отделението (аз лично не ползвам, една химия по-малко).
От таблетките на финиш не съм доволна. Нито от тези, които ми подариха с мияланта, нито от тези, които си купувах от магазин. Най съм доволна от таблетките на К-Класик на Кауфланд. 40 бр за 8.50, а ги пускат на промоция и на 6 лв.

# 188
От първата страница

Съвети за начинаещи:
- Препоръчително е да измерите твърдостта на водата с тестер.

от къде да го взема този тестер?  newsm78

# 189
  • Русе
В миялните на Беко има, но за другите не съм чувала. Сигурно някъде се продават обаче.

# 190
  • Варна
И в моята имаше.

# 191
Аз още не съм взела ,харесахме Бош малка 45см,и чакаме черен петък,но дали ще има тестер незнам,но ако няма искам да знам от къде да взема

# 192
  • Русе
В моя Бош нямаше преди 6 г, но на старото Беко преди 13-14 имаше. Но нямам идея къде се продават.

# 193
  • Варна
Аз още не съм взела ,харесахме Бош малка 45см,и чакаме черен петък,но дали ще има тестер незнам,но ако няма искам да знам от къде да взема

http://www.water-technic.com/barzi-testeri-za-tvardost-na-vodata … -lentichki-p2793/

# 194
Глухарче   bouquet ,ако няма в Боша,ще поръчам ,благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт