Всякакви въпроси относно съдомиялните - 20

• 79 593
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
аз като си оборудвах кухнята с уреди, хич ама хич не съм гледала функции на миялната. понеже никога не бях ползвала, просто си харесах една от същата марка като печката и котлоните и готово Simple Smile
за момента не съжалявам. мие чудесно и си я ползвам ежедневно.

Единствено съжалявам, че сушилнята за дрехи не взех различна, но това е друга тема Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 526
Благодаря момичета, няма да бързам да я поръчвам, ще намеря време да се разходя до един-два магазина да видя на живо различни модели и марки Simple Smile. А дали всички нови модели имат по две перки или пръскали се казва.

Всички са с по 2, а някои и по 3.

# 527
аз като си оборудвах кухнята с уреди, хич ама хич не съм гледала функции на миялната. понеже никога не бях ползвала, просто си харесах една от същата марка като печката и котлоните и готово Simple Smile
за момента не съжалявам. мие чудесно и си я ползвам ежедневно.

Единствено съжалявам, че сушилнята за дрехи не взех различна, но това е друга тема Simple SmileSimple SmileSimple Smile
и аз така, с тази разлика, че забравих за нея Simple Smile))..миялната е частично вградена и се вижда марката, исках да е като печката ми.

# 528
Много хубава тема! Предстои ми да купувам миялна машина в близките месеци, но нямам място за такава с ширина 60 см, а само 40 см. А и сме само двама човека, другата ще я пълним по цяла седмица.

Някой има ли впечатление от определени марки, които да ми препоръча, с такава по-малка ширина?

Може евентуално, но ако НЕ готвиш и вечер слагаш само по 2 чинии и 2 чаши........
Вие само на готова храна ли карате?
То и ние сме 2-ма, но в събота и неделя едва ми смогва милата ми "Милка" да мие.....

Е, не, не караме само на готова храна. Simple Smile Едни познати ми казаха, които са също двама като нас, на нашите години, като нас са по цял ден на работа, че по веднъж в седмицата си пускат миялната машина.
На практика ще се види, като си купим, никога не сме имали. То въпросът е някой ако е доволен от някоя малка машина, ще е от полза, като вземем да избираме. Иначе ще се спра на някоя марка и това ще е.

# 529
  • Бургас
Като живеех съвсем сама пак си пусках миялната през ден, най-много 2...

# 530
  • Варна
Момичета, наблюдения над марката Индезит? Снощи разглеждах в един магазин, 60 см ще ми дойде голяма. Там на място 45 сантиметровата не ми се стори много малка, за 10 комплекта е, но спокойно ще си се събират тенджери и тигани.

# 531
Аз имам Indesit 45 cm от една година. Нямам забележки. 5 души сме в къщи, пускам я всеки ден, рядко се случва да е съвсем пълна, само когато имам тенджери или тави. Може да събере две средно големи тенджери или една по-голяма или пък една тава, заедно с чиниите в долната кошница. Побира стандартните тави от печката. Мие добре. Досега не съм забелязвала неразтворен препарат. Ползвам таблетки на Финиш (най-често и особено когато има тенджери или тави) или гел Сомат (ако са само чаши и чинии). Имам само една надраскана чиния и една чаша, чиято картинка падна, защото не бях съобразила, че не трябва да я мия в миялна.
Не се сещам за друго. Питай, ако съм пропуснала нещо, което те интересува.

# 532
Момичета, наблюдения над марката Индезит? Снощи разглеждах в един магазин, 60 см ще ми дойде голяма. Там на място 45 сантиметровата не ми се стори много малка, за 10 комплекта е, но спокойно ще си се събират тенджери и тигани.
Аз имам Индезит, от 2011, но малка, нямам забележки, програмите ми са удобни, няма неизмити чинии! Joy

# 533
Как я слагате тавата на печката, въртях суках, явно нещо се повдига, премахва...нямах нерви и така и не разбрах..не ми се събра..тоест няма как да я закрепя

# 534
  • Варна
Пролетната Фея, Мimi.7299, благодаря за полезното инфо момичета Simple Smile Ако се сетя друго ще питам.

# 535
На колко време слагате гланц

# 536
Lino, слагам тавата отзад в дъното на кошницата, за да се облегне на чиниите пред нея. Горната кошница ми е на по-високата позиция, рядко се налага да я смъквам (само когато имам чаши за шампанско, ама това са 2-3 пъти в годината). 
Установих, че най-важното е да се научиш как да си редиш съдовете, за да се събира максимално количество и да се измиват добре. Това става с практиката. Например, на мен ми трябваше известно време, за да разбера как да затискам пластмасовите купички на децата, за да не се обръщат и пълнят с вода.
Simple Smile

# 537
  • Резерват "Северозапад"
На мен все още ми се обръщат от време на време пластмасовите купи Joy...

# 538
Аз слагам по-малките горе и затискам единия им ъгъл с някоя по-голяма порцеланова чаша. Няма мърдане. Големите пък ги слагам долу  и зад тях по някоя чиния, която им пречи да се обърнат.

# 539
  • Mediterraneo
На колко време слагате гланц

Не съм засичала, като светне индикаторът, слагам. Но едно шише от литър ползвам вече 7-8 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт