Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 74 130
  • 692
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Прегледа е 70 лв. Болничния който е 45 дни преди термин е безплатен.
Не съм ползвала болничен преди този,но
съм чувала, че е около 20лв на месец. Да кажат момичета,които са го ползвали.

Здравейте!

А колко струва прегледът при д-р Иванов в момента и колко струва издаването на болнични?

# 421
80 лева беше преди 2 седмици прегледът.

# 422
70лв. преглед, 80лв. болничен

# 423
Прегледа е 70 лв. Болничния който е 45 дни преди термин е безплатен.
Не съм ползвала болничен преди този,но
съм чувала, че е около 20лв на месец. Да кажат момичета,които са го ползвали.

Здравейте!

А колко струва прегледът при д-р Иванов в момента и колко струва издаването на болнични?

Благодаря!

# 424
Първия болничен от 14 дни е безплатен, както и този 45дни преди термин, както са написали по-горе.
Последно преди три месеца вземах, но беше 40лв. Ако нещо са го вдигнали от 40 на 80, но доста драстично ми се вижда

# 425
Здравейте, момичета след трансфер ,какъв протестерон ви дава и какви дози?

# 426
Болнични се издават от акушерката на д-р Иванов и струват 80лв.

Здравейте. Искам да си взема болничен след 3тия месец, но не разбрах всеки месец ли трябва да давам по 80лв и отделно да ходя всеки месец на комисия да ми удължават болничния и там също да плащам Simple Smile

# 427
Здравейте, първият 15-дневен болничен се издава от АГ. След това всеки месец ходите на комисия за удължаване на болничния с 30 дни. В ДКЦ на бул. Васил Априлов струва 30 лв, а ако сте с направление от личния лекар - безплатно.

Болнични се издават от акушерката на д-р Иванов и струват 80лв.

Здравейте. Искам да си взема болничен след 3тия месец, но не разбрах всеки месец ли трябва да давам по 80лв и отделно да ходя всеки месец на комисия да ми удължават болничния и там също да плащам Simple Smile

# 428
Момичета, трябва ми личният номер на д-р Иванов?

# 429
Имам питане  относно  взимане на секрет за микробиология, тъй като  съм записана за ЖК при доктора  и още на първия преглед  сестрата ми взе секрет, тогава бях в 12 г.с и от тогава не сме пускали микробиология.
На вас в коя седмица  ви взеха следващата  проба за микробиология?
Сега съм почти 24 г.с и в края на месеца съм на преглед.

# 430
На мен ми казаха, че взимат в началото и преди раждане. Ако вече бременната си има оплаквания се взима естествено, но иначе само два пъти.

# 431
Здравейте, мами Simple Smile Имам въпрос към тези от вас, които са раждали при д-р Борислав Иванов. Изчаква ли до термин, когато раждането ще е нормално (не оперативно/секцио)? При какви условия предприема индукция/предизвикване на раждането?

Все по-често чувам от мои приятелки, които раждат в Селена, че докторите им (не са при д-р Иванов) правят индукция 1-2 седмици преди термин без да има причина за това. Тази практива въобще не ми се струва добра и се надявам да не е така при д-р Иванов. Имам намерение да раждам при него.

# 432
Изчаква до термин защото като говорихме на ФМ ми каза, че ако реша секцио може най-рано да е две седмици преди термин, а за нормално може да се изчака седмица след термин.

# 433
Да питам доктора дали насочва да се прави и трета ФМ или аз трябва да си поискам.
Следя се при него, но имам доста време до следващия преглед.

# 434
Прави и трите ФМ.
На мен ми каза, че изчакваме 7дни след термин, допустимо е и 14, като от 7-14 вече става рисково според него.
Ако има нещо, което го притеснява откъм плацента и тн. вече е друго...

Общи условия

Активация на акаунт