Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 738
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 445
А! такаааа... Появили се някой и тук да ни начука канчетата колку сми прости?
Ми прости сме и к'вооооо. Не правечи диалог с нас за да сти спокойни.

Мара и Мезг трябва да останат!
Колко още кирливи ризи ще се извадят. Кеф.

Честит празник, на всички правещи любимита ми тема!

При положение, че са били много близки приятелки последните месеци и Мегз вече ни каза каква е 'тайната' на Мичка, според мен Мегз трябва да излезе преди да ни разкрият и нейното лице... Зад каквото да се крие то - било то любовници, спонсори, дрехи от али експрес и тн и тн... Тя и Светлана Василева твърдеше, че един от най-горещите сайтове за клюки е нейн, а просто собственика я използва за лице... Wink

Според мен Мичка е по-умна и реши да запази нещата, които знае, за себе си... Щото навън тея спонсори ги чакат и ще им дирят сметка, ако ги споменат... Живота след VIP Brother продължава и не е добре да се действа така импулсивно, СПОРЕД МЕН

# 2 446
По логиката, че печалба се прави с оборот от ниски цени, ми Мария и по 20 участия има на месец. В крайна сметка тя спря да работи само 3-те години,  в които с Хриси бяха лудо влюбени и всичко беше цветя и рози до момента, в който започнаха да си изкарват "цветята" по медиите. Тя е права, че държи един от най-високите хонорари в чалгата. Пред нея може би са само Галена, Преслава и Анелия. По тази логика и нейните пари може да са изкарани "с честен труд".

И двете са кукувици,  и двете си поддържат стандарта не само с бизнесите си, и двете си дават най-милото, за да са известни и да се пише за тях. Целият този цирк можеха да си го спестят, ако имаха малко мозък. И все пак, Мегз можеше да се покаже по-умна, ако не беше отговорила на провокацията на Мария, защото Мария е вряла и кипала в такива среди и действа по-обиграно. Като извод (понеже нямам дъщеря, за която да се притеснявам 😉) не искам живота на нито една от двете за себе си - ни "Г" класите им, ни Мечовците дет'си менкат, ни "прЕателкитИ", ни достойнството им!

# 2 447
TuЛи, а на колко години е била, когато вече са я признали и са й предлагали, или поне е можела да си позволи "Златната игла".

Не казвам, че не може човек да успее в БГ с талант и труд. Но аз я гледах Мегз и в Къртицата и там си позволяваше много да плямпа, а 'ич не се дърпаше като я свлаяше Килата. Останах с впечатление, че е "отворена" за всякакво внимание.
И не, в спора не съм за Мара, за никоя не съм.

Стана ми любопитно.

# 2 448
Сега по Нова върви концерт, участва и Тото. Но не знам откога е.

# 2 449
  • Варна
По повод "успешния" бизнес на Мегз - купувала съм си рокля от нейния онлайн магазин преди 2 години, роклята не ставаше за нищо. Нямаше нищо общо с това на снимките, беше много зле ушита, много аматьорски (беше накриво ушита). Хубаво, че имаше кой да я пооправи. Мои приятелки и познати тогава ме питаха "Ти защо си поръча от нея, всички знаят, че роклите й не стават?". Това, че роклите й са евтини, не означава, че са качествени или много купувани. А и рокли в ценовия диапазон 30 - 80 могат да се намерят и на други места, при това доста по-добре ушити. Така че и Мегзчиту най-вероятно си има спонсор, работата там стана "Крадеца вика "Дръжте крадеца!""
Само да добавя не поддържам нито една страна от спора  Laughing 

# 2 450
Снощния ковра фест просто изплиска легена на простотията. Ако онова дето прилича на дискова брана в устата имаше малко мозък, нямаше да се изцепи така. Една идея по-гнусна се показа.
 Интересно ми е другите, които засега мишкуват как ще се  преориентират, след като Г*з Петров подпря яко Мегз.

# 2 451
Ама моля, стига сте се отгрничавали,тук кога ще се надграждаме катодами, а ма ха

# 2 452
  • София
По повод "успешния" бизнес на Мегз - купувала съм си рокля от нейния онлайн магазин преди 2 години, роклята не ставаше за нищо. Нямаше нищо общо с това на снимките, беше много зле ушита, много аматьорски (беше накриво ушита). Хубаво, че имаше кой да я пооправи. Мои приятелки и познати тогава ме питаха "Ти защо си поръча от нея, всички знаят, че роклите й не стават?". Това, че роклите й са евтини, не означава, че са качествени или много купувани. А и рокли в ценовия диапазон 30 - 80 могат да се намерят и на други места, при това доста по-добре ушити. Така че и Мегзчиту най-вероятно си има спонсор, работата там стана "Крадеца вика "Дръжте крадеца!""
Само да добавя не поддържам нито една страна от спора  Laughing  

От цялото мнение, ей това, най-много ми хареса... Wink

# 2 453
TuЛи, а на колко години е била, когато вече са я признали и са й предлагали, или поне е можела да си позволи "Златната игла".

Може би около 25, някъде там. Помня, че на този етап още нямаше собствен цех, или поне беше в строеж.  Peace

Мегз я знам от "Черешката", преди това нито я бях чувала, нито виждала, нито интересувала каква е, що е. После, точно преди ВБ на един паркинг я гледах какви маневри правеше с "Джи" класата си. Вниманието ми бе привлечено от факта, че спря на няколко сантима от моята кола и леко поизтръпнах.  Crazy

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 13:07 от Анонимен

# 2 454
  • София
Само да добавя не поддържам нито една страна от спора  Laughing 

От цялото мнение, ей това, най-много ми хареса... Wink
Абе то е ясно, че и двете страни не са кой знае каква стока...  Simple Smile

# 2 455
Концертът на Coca-cola с участието на Тото е от сряда. Минах от там, когато ремонтираха сцената.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 13:35 от Шушон

# 2 456
Сега пак изгледах скандала - начи Мара се нахендри сама! И тя изговори много по-обидни неща. Мегз е уверена и спокойна за това, което казва, затова се и усмихва, а Мара изгуби самообладание, зяпна и наговори неща, които отвориха възможността на Мегз да говори по-смело.
И едно изречение много ме впечатли, Мегз каза: И ти, знаейки, че правиш тези неща, как можеш сега така да говориш за себе си?! Наистина, аз не мога да повярвам, честно! - и това казано с искрено учудена усмивка, а Мара избухна във фалшив смях и се направи, че не чува.
Склонна съм да вярвам на Мегз.
И Мара не отрече за седенето на една маса с 13 жени и един мъж, ми така сети се какво точно има предвид Мегз и отговорът и беше "Ама и ти ще седнеш"(демек като я подгони нужда като нейната).. Мара се изложи тотално. Просто потвърди това, което всички мислят за нея.
За който иска да си припомни (от 48:32)
https://play.nova.bg/programi/vip-bradur

# 2 457
Някой беше споменал тук, че Мара днес има участие в Гоце Делчев, ако не се лъжа.
X-RayLily, абсолютно.

# 2 458
  • Сандански
Да и хонорари от къщата и излизания не е честно. Влизаш вътре плащат ти хонорар седиш изолиран иначе каква е ползата от всичко седят вътре карат се и си излизат на въздух?!?

# 2 459
  • Sofia
Днес и Сашка ще заработва в някаква механа...

Общи условия

Активация на акаунт