Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 800
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 405
Ейййй...шЪ вадя лещата ви казвам.
Не е тоз бре. Тоя не е ли на Ели Гигова бащата...

# 3 406
Е, не! Тъкмо се зарадвах, че най-накрая го разконспирирахме.

Не, Николай Гигов е онзи и е по-слаб.

# 3 407
Опс...не е таткото. Гергов е...простете..

# 3 408
Възможно е да е физически по-амортизиран, отколкото са годините му. При всички положения едно е ясно: нито Мичето, нито тоя са стока и не са заедно по либоффф. И ни занимават в праймтайма с такива *censored*.

# 3 409
Е не😄 Падам от смях вече. Един ден ме няма,вие сте намерили всевъзможни снимки, а накрая все се оказва, че не е въпросия Свинар. Аз предлагам продуцентите да го поканят в къщатата. Егати интереса към тоз Свински Генерал. Нека разкрият любовта си най сетне.

# 3 410
  • густо майна Филибето
Темата наистина е образователна. Simple Smile  Гергов си е точно свинар, от там е започнал -  ветеринар във свинекомплекса.
Аякс в миналото не беше ли името на групировка, някакъв клон на ВИС? Такава препратка правя със свинете и мистериозния им собственик, любител на чалга.

# 3 411
Ахахаха не се отказвате! Гергов Пловдивски е този.😂🤣

Научих коя е жена му, дъщеря му, за него ни-що! Генерала имам предвид.

# 3 412
Ахахаха не се отказвате! Гергов Пловдивски е този.😂🤣

Научих коя е жена му, дъщеря му, за него ни-що! Генерала имам предвид.
Ама той женен ли е?

# 3 413
Бил е. Wink

# 3 414
Твърди се, че все още е женен на хартия. Трябва някой доброволец да отиде до Старозагорската община, служба ЕСГРАОН, и да се жертва в името на форумната истина.

# 3 415
Възможно е.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 13:39 от X-RayLily

# 3 416

Ми, мацко, дай името на дъщеря му, да я намерим из социалните мрежи и да търсим снимки с нея и татенцето от някой рожден ден или бала... Grinning
Аз се опитах да намеря някой от хората, с които е регистрирал фирмите си, но и те като него са се изпарили от онлайн пространството...

# 3 417
Великата дизайнерка май не си е платила абонамента на платформата?!
При вас отваря ли се сайта: http://megz.eu ?
Или спонсорът е врътнал кранчето... Scream Горкото Мегче, дали знае вече? Thinking

Да ви ОВЕДОМЯ Joy Joy Joy
на мен ми се отваря
ето и откъс  от условията :"Клиента ще бъде
предварително оведомен за това.
Внимание: ако даден артикул е изчерпан доставката му може да се забави до 10 работни дни. Ако артикулът е изчерпан ние ще се свържем с вас, за да ви оведомим и да попитаме.... http://megz.eu/page/dostavka-i-pl

# 3 418
Ей, кат почнете така тържествено да ни Оведомявате амнайсе страници след събитието... Мислите, че не сме проверили и не знаем?! Подценявате ни! Grin

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 13:38 от X-RayLily

# 3 419
Николай Гигов(бащата на Ели) е на Глория любовната тръпка. Не знам дали още, но поне е бил.

Общи условия

Активация на акаунт