Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 58 024
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • До хладилника, който обичам

Както и да е, не ме засяга мен, много пъти ми е липсвало бутончето rolling eyes обаче 😆
Ето, да си имаш Rolling Eyes Trollface

# 601
  • UK/София
Биляна, душко, не се ядосвай!
Не се ядосвам, дори споменах , че се забавлявам ( не всеки път де)....но ми падна пердето днес.
 Много, много мило ми стана от всички, които ми писахте на лични.Толкова много стари дружки наведнъж, напълнихте ми сърцето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Ех, Merry, ако знаеш вие колко ми липсвате smile3518 Heart Eyes

# 602
  • Leeds, UK
Не подхожда на възрастен човек да си измисля и лъже. Не е необходимо да си най във всичко или да се срамуваш от живота си, дори и да нямаш всичко, за което говориш. А още по-лошо е, когато го правиш, за да покажеш превъзходство над другите, но не осъзнаваш, че всъщност изразяваш собственото си чувство за малоценност.

# 603
  • някъде в орбита...
Биляна, не се стягай, не си струва времето и нервите Wink

Илейн, напълно уместно е, дори бих казала задължително. Аз се разхождах навсякъде с един списък с въпроси, каквато съм шматка да не пропусна нещо Satisfied
Прегледай и нърсъритата около вас също, никога не знаеш какво ще ти предложат Wink. Ние също в началото се бяхме насочили към чайлдмайндър, и дори се свързах с няколко, до като една от майките в детския център не ме светна по въпроса. И сега малкия дракон е на ясла, а в началото даже не го обмислях като вариант Grin Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 604
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ина и тях ги прегледах, но тук става въпрос за краткосрочен ангажимент и затова се насочих към жена която да ми покрие този период. Ако си намеря работа в последствие ще е детска градина при всички случаи Simple Smile

Благодаря ви за насоките  bouquet остава и нещата с тези курсове да се доуточнят и да видим мамина глезана как ще се адаптира към новата ситуация, а и не само тя  Mr. Green

# 605
  • постоянно
Илейн , питай смело , колкото и каквото те притеснява . Твоето дете ще гледат , така че трябва да си сигурна в тях .
Един от задължителните ми въпроси беше “Have you had any major accidents in the past year and may I see the accident book . Да ме мислят за луда , но в една от градините имаше 3 строшени крайника за 2 месеца . Наречете го бад лък , но нямаше как да си оставя детето там ...
Късмет 😘

# 606
  • На острова

Както и да е, не ме засяга мен, много пъти ми е липсвало бутончето rolling eyes обаче 😆
Ето, да си имаш Rolling Eyes Trollface
Мерси! А тоз до него каква роля играе, трол ли 😁 Хо хо хо

И Шая си спомням, бе общо взето помня ветеранките /Биляна, златната толумба, Цветак/ от времето преди да дойда, рядко пишех, но бях изяла темите от-до. Надявам се всички сте здрави и живота върви добре.

Илейн, дано намериш правилната жена! Аз колкото и да се дразня на свекърва ми /ама много 🙈/ в такива моменти съм много, много и благодарна, че я има тук и мога да разчитам на нея. Ето, тази вечер мръднахме за един час навън с ММ, да се видим дето се вика.

Някой получавал ли е отказ от училище за холидей в търм тайм? Не съм пратила имейла още, но най-вероятно няма да ми разрешат? Ще ни глобят ли, или мога да измисля някаква разумна причина? Изключвам здравословни причини, сик, тъми бъг, и всякави такива.

# 607
  • постоянно
Миа , когато МС беше У1 поискахме една седмица през април . Говорих лично с директора и обясних , че поради ред причини това ни е единствената възможност за семейна почивка тази година и че наистина ни се налага . Човекът каза аз няма как да ви спра но ще бъде записано като unauthorised absence  за са е честен спрямо другите .Не ни глобиха , но знам че по принцип го правят .
Дано измислите нещо . 💐

# 608
  • Leeds, UK
И ние закъсняхме с 3 дни за започване на У2, въпреки че исках разрешение. Не ни глобиха, но докрая на годината го водиха unauthorised absence.Оттогава не съм питала повече, гледам да се вместя в датите и колкото толкова. Април ще го водя в Шотландия на гости и съм се вместила във ваканцията точно. 🙂

# 609
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хер много ти благодаря, че ме подсети за инцидентите, нямаше да ми дойде на ум да попитам. Благодаря  Hug

Май и аз ще си напиша въпросник за да не пропусна нещо  Simple Smile

# 610
  • След завоя в дясно
~Миа~една приятелка скоро писа, че ще ходят на свадба. Искаха и само покана. Друг варянт е ако можеш да докажеш, че можете само в този период да си вземете отпуска (има професии като мед. работници, пожарникари и т.н), на които се разрешава в такива случаи.
Шая- и ти се загуби, не си писала отдавна, как е госпожицата, как е ръчичката?
Биляна-как са юначетата, Вие още ли се подвизавате в ЮК?
Nana-cool и Tzvetak -няма да ги питам, те са ми под око Satisfied (ФБ)
Golden от старите муцуни ми липсва.

# 611
Не бих буквала екзотична почивка в учебно време и после да се чудя как да оправдавам дните пред училището.
Иначе в Куба много ми се ходи.

Илейн, късмет!

# 612
Относно отсъствията, позната учителка, ми е казвала, че глобяват с £120 (по мой спомен за седмица-две отсъствие). Но въпреки това, предпочитат да си платят глобата и да пътуват с по-евтини билети извън периода на ваканцията.

Дали признават болнични от други страни, ако детето се разболее по време на почивка и закъснее за учебните дни, примерно?

# 613
  • UK
Ние сме с две неоторизирани отсъствия тази година, трябваше да са на училище в четвъртък, а ние кацнахме обратно в събота. Доста тъпо се получи, но нямаше какво да направя. Билетите бяха купени много отдавна, как пък го измислиха последният учебен ден да е вторник и после първият на новата година да е четвъртък. Не ни глобиха, вероятно защото миналата година завърши с 99.7 % присъствие, но сега тази година трябва да внимаваме повече. Напоследък често ходим по зъболекари и е ужасно трудно в нашата практика да се запази час за след 15 ч. Плюс това ушите продължават много често да го болят, тъпча с нурофени и водя на училище, няма оправия иначе, и вкъщи да стои, пак не мога да му помогна. Стана на 6 и още не ги е израснал ушите.   

# 614
  • Оптимист по принуда
Илейн, успех Flowers Four Leaf Clover
Дежи, синът ти е посетил специалист предполагам? Много неприятно.

Мм искаше да се прибираме до бг в училищно време, но аз се притеснявам да я освобождавам.

Биляна,
Скрит текст:
имам някакъв спомен, че сподели за проблем на сина ти с някакво момче, нещо го обиждаше ..Или бъркам потребителката? Исках да питам как се справихте със ситуацията, дали всичко приключи благополучно? Извини ме, ако те бъркам с някого или не искаш да ми отговориш. Hug  [/spoler]

Общи условия

Активация на акаунт