Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
При престой в болница , трябва да има здравен картон в който да бъде нанесен болничният.

Ще ходя на дерматолог задължително , може би трябваше да запиша час в Токуда. Къде има добри дерматолози?

# 241
  • София
При престой в болница , трябва да има здравен картон в който да бъде нанесен болничният.

Ще ходя на дерматолог задължително , може би трябваше да запиша час в Токуда. Къде има добри дерматолози?

Аз харесвам и двете дерматоложки в болница Щерев.
Миналата година и аз си бях втъплила, че имам витилиго. Естествено не беше това, а двете петна изчезнаха сама. Ходих при Ася Николова.
Майка ми е пациен на Малена Герговска и е изключително доволна.

А изследвала ли си вит. Д?

# 242
  • София
Кажете някви капки за спиране на сополи и запушен нос,че ми омръзна вече... Tired Моят син е на 11 и вс.сутрин е ужас някъв.Пръскам Стеримар,сребърна вода.
Да не е много сух въздуха в стаята или да прави нещо на алетгична основа. Не че нещо ама да пръскаш разни капки, а причината да е друга.
Иначе има едни хомеопатични, които ползвам аз, могат да се пръскат месеци:

https://www.afya-pharmacy.bg/productbg/2658

Този спрей го бяха предписали за детето и помага, сега вкъщи при нужда само него ползваме.

# 243
  • Варна

Този спрей го бяха предписали за детето и помага, сега вкъщи при нужда само него ползваме.

О да, аз от години него ползвам. Особено като го метне задния секрет, който за седмица никога не минава.

# 244
При нас никаква работа не вършеше Еуфорбиумът - нито при мен, нито при детето.

# 245
Ха, и при мен.....мижи да те лажем е малко работата при него...

# 246
  • Варна
При нас никаква работа не вършеше Еуфорбиумът - нито при мен, нито при детето.

Хаха не знам, то след 2 седмици може и от само себе си да минава, ама аз нали пръскам от туй и съм доволна Joy

# 247
Доста често ми се случва да започва да ми се гади, но съвсем за кратко ... на какво може да се дължи това /Не съм бременна/

# 248
И мен ще са ми интересни някакви предположения, понеже съм с гадене вече 3-4 години. Започна направо като стомашен грип. И като тръгнах по доктори, че до ден днешен. Стомаха ми е проверен от начало до край, черен дроб, жлъчка, панкреас –ензимите, целиак, едно изследване имаше колко бързо стомаха се изпразва, че и до предположения за нервна почва. Нищо не помага. Никой нищо не намери. А се чувствам отвратително. Понякога съм на една крачка от повръщане. Всички се хванаха за рефлукс, а рефлукс никой не откри. Киселини нямам. Всичко с всички хормони ми е наред. Даже оня ден пак ги повтарях. Направо в чудо съм се видяла. Не знам на какъв доктор да отида. Всичко ми е до гърлото стигнало....

# 249
  • Варна
ИР?

# 250
Стрес, кофти хранене. Ако си пазила диети също може да е следствие.

# 251
Стрес, кофти хранене. Ако си пазила диети също може да е следствие.
Стресът го има понякога , но дори и когато съм спокойна се случва да ми се гади ... диети и кофти хранене - не

# 252
Кога ви се гади, сутрин или и през деня?
Втори въпрос: на колко сте години, минали ли сте 30г ?

# 253
Кое е по-добре при кашлица - мукосолван на таблетки или сироп?
Кое има по-бързо действие? И каква всъщност в разликата?

# 254
Кога ви се гади, сутрин или и през деня?
Втори въпрос: на колко сте години, минали ли сте 30г ?

По всяко време се случва. На 27 съм

Общи условия

Активация на акаунт