Магията на изтока - тема 51

• 42 950
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Тайне,след горния пост как да ти честитя РД-то,а?
Hug
Празнувай,но когато истински ти се иска,дори да не е за твоя ден,а за някой друг.Пожелавам ти да откриеш много поводи за празнуване,нови (интересни) филми за гледане и всеки ден да виждаш усмивките на хората,които обичаш.
Виртуална прегръдка от мен Hug

# 301
Тайна, бъди здрава и се наслаждавай на живота!
И аз напоследък не празнувам по токива поводи,просто преминах на това да се радвом на малки ежедневни неща незабележими за другите.
И от мен прегръдка!

# 302
  • София
Sause baus!, Tuon, много ви благодаря! Hug

Бъдете всички живи и здрави! Hug

Скрит текст:
Трудно се празнува след всичко, което ни се случи.Как да празнувам,като знам,че майка ми ми честити, а в същото време плаче, че сестра ми не доживя и тя да празнува.Като знам,че мъжът ми си отложи да празнува юбилея за по-топло време и той не успя.  Sad

# 303
  • MJF
Брей като сте си признали и аз да си кажа,  че не правя голям слон от рождения ми ден. Както е писала Sause baus!  повече наблягам на случайни поводи в дребни на пръв поглед неща.
Тайна action032 светла им памет на любимите ни хора. Както казва  Tuon  да виждаме и се радваме на усмивките на близките ни и хората около нас.  Hug

# 304
Тайне, бъди здрава и по-малко тъжна Flowers Bouquet.
Празненството не е задължително, но любовта на хората около нас и хубавите спомени за тези, които не са вече с нас са това, което може да ни накара да се усмихнем в такъв ден Hug.

# 305
  • София
Благодаря на всички Ви, че се сетихте за мен!

Да Ви почерпя, поне виртуално с прекрасната торта, направена специално за мен от Нина Ог!

Скрит текст:

# 306
М, вкусно и красиво!

# 307
  • MJF
eat се. Екстра е тортата. Браво и на автора ѝ.

Изгледах и   eat 3
Този епизод малко прекалено дамски ми дойде. И освен това казуса ме  ooooh!. Пак до моята непоносимост към уни- се стигна. Не съм виждала такива "патки" около мен. И това от една група в друга група без грам самостоятелно мислене като самостоятелна единица ме  Rolling Eyes.  Mr. Green.  Naughty  Туй не противоречи с мотото дето съм си написала във форума . Но той е за обединяване на мислещи самостоятелни единици  Naughty.  Simple Smile. Липсваха ми повече екранни минути с основното дамско трио
Скрит текст:
макар че "мръднахме" напред с инфото при всяка от тях. Но Нами да речем  не стигна до "черпака", нали талията ѝ се намалила......  Laughing. Серията остана без гирлянди  Crossing Arms
Tsubasa Honda я гледам вече 3 епизода, видях и профила ѝ , но само в тоз сайт от мързел  Blush, и не мога да се сетя от къде ми е много позната.  Whistling

За настроение ви предлагам един пухопад https://www.youtube.com/watch?v=QJly9EuZgAM  Laughing   и едно изпълнение на Каори Сакамото https://www.youtube.com/watch?v=-6yx0vbO7SA

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 10:48 от Шошулчо

# 308
Тайна, това Леля Ог ли е? От едно време, от готварската тема?
Помня, че тази жена качваше много хубави неща, ако се е захванала и с бизнес... Поздравления за нея.

Шошулчо, освен в Тонби, няма къде другаде да си я гледала Цубаса Хонда. Там имаше малка роля, така че едва ли и оттам я помниш. Общо взето - няма откъде. Може и да се припознаваш.

# 309
  • MJF
Мда, на първо четене и аз само Tonbi  забелязах а предвид ролята определено не от там.  Thinking пълна мистерия ми е . Сенсея следва. Tuon, няма ли да ни  станеш текущо другарче за него?  Simple Smile

# 310
  • София
Тайна, това Леля Ог ли е? От едно време, от готварската тема?
Помня, че тази жена качваше много хубави неща, ако се е захванала и с бизнес... Поздравления за нея.
Тя е, Рос! Има си сладкарничка и цехче в Люлин. Не знам преди какво е работила, сега това прави. Peace

# 311
Шош,незнам:blush:
Имам си друго текущо и много се дразня,че е веднъж седмично,много.Направо ме човърка нещо от вътре и направо си се подлудявам.Blush
За сенсеи се притеснявам,че могат да забавят превода.Ти представяш ли си колко диазепам трябва да изпия ако има наличен епизод,а няма букви,а?А?
Има ли го с букви къчено някъде?За всеки случай питам.

Така... имам за гледане Orange
някак си с писмото от бъдещето,любовта .... ми напомни Il Mare

# 312
Кочо Сенсей Шо Сакурай има два излъчени епизода и два превода на английски.
Качват - превеждат. Не се бавят.

Orange мисля, че ще ти хареса.
Някои актьори, като главния тук, са заснели 859483702043 ученически роли. Ветеран, както се казва.
Всеки втори японски филм е за гимназисти/ ученическа любовна история. Live action-и по манги/ анимета.
Историите взеха да ми се преплитат, понякога и аз трудно помня кое от къде е (много са), нo си ги гледам винаги с интерес, когато качат поредното заглавие.
Изпълнени са с много доброта, красиви моменти, кадри от невероятната японска природа. Действат ми много добре.

Шошулчо, гледала ли си този филм с Кахоко? Задействай машината, ако още не си.

# 313
В Because This Is My First Life ми изскочи едно познато лице, което обаче съм запомнила от I Can See Your Voice. Става въпрос за Kim Min Kyu, който не си спомням в роля, но пък като се усмихна с тези трапчинки и веднага се сетих къде съм го виждала Wink.

Забравих за новината. Батко ви Рейн е станал татко на малка госпожица. С мама Ким Те Хи сигурно са много щастливи.

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 18:19 от 2в1

# 314
  • София
А този сладур влязъл в казармата.Ама защо ми се струва,че няма да служи в казарма, а на държавна служба.

Общи условия

Активация на акаунт