Магията на изтока - тема 51

• 42 946
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И аз ще го погледна.Ох, Боже, Ибайло  Joy са го прекръстили, горкия човечец.

# 286
Аз не съм гледала това клипче. Явно съм попаднала на някакви откъси или пък нещо сборно, защото имаше и някакъв руснак в подобно положение, както и чужденка, женена за кореец.

# 287
Изгледах го, но, честно - мързеливичък ни е сънародника и с право тъщата мрънкаше. Знаете как работят в Корея, Япония и Китай, а прословутият български мързел се е проявил, за съжаление.
И ще ме прощава, но щом с този негов лош английски е успял да се уреди като преподавател...?! Знам, че там се търсят много кадри, като преподаватели и явно е успял по-лесно.
И, не, ние в България не готвим по 5-6 часа, както каза той. Това как го измисли, не знам?!
Права си беше тъщата щом зетя се мота с един сос за спагети цели 3 часа. То и корейка да съм и българка, все ще ми стане и на мен лошо.
На мен ми харесаха тъщата и тъста, особено тъста. Голям симпатяга. Много позитивен, усмихнат и търпелив човек, с чувство за хумор. А нашият сънародник е трябвало наистина повече да се постарае с корейския език. 6 години не са малко, за да се научи език, още повече щом и средата ти е само корейска.

# 288
Ой, как се смях с този Ибайло-сладур.Ама да си призная нещо не ми стоеше като да си е на място.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 21:22 от Sause baus!

# 289
Явно това, което аз съм гледала е било доста редактирано. А може и да съм объркала събитията с няколкото участника от другия клип. Нищо де, видяхме оригинала. Този Ибайло Joy трябва да се понапъне малко, ако иска да се впише там.

# 290
  • София
Ами жал ми стана.Я да доведе жена си тук, да видим колко бързо и дали ще научи български?И защо детето не знае български?Гледам една рускиня, женена за кореец, нейните деца говорят и четат и на руски и на корейски еднакво добре.Но тя говори само на руски с тях, баща им на корейски.С мъжа си на корейски, а иначе знае и китайски и английски.И той знае китайски, запознали са се в Китай.Но живеят сами, никой не им се меша.

# 291
Може би и това,че е заврян зет го ограничава.Пък като се замислих не работи някакви неща предполагащи висока квалификация.То английският му да ме прощавате е като за детска градина.Може би за това не е достатъчно платен за собствено жилище и по охолен живот.Абе,не му е лесно! Зарадва ме обаче името на синчето-Калоян.Браво, все юначни имена!Нищо ,че Ивайло така звучи на корейски.

# 292
Тайна, в него си е само вината, че детето му не знае български, а и много добър пример даваш с рускинята. Така е, трябва да се дерзае, а не да се оплаква.
Но пък и тук разликата е огромна -рускинята знае езици, образована е, а нашият нещо не ми вдъхваше доверие.
И, да, изобщо не си е на мястото този човек там, ама криво-ляво тъщата ще го вкара в пътя, хаха.
Ако има и някой български Иван в Корея, не ми се мисли как се обръщат към него...

# 293
.................
Ако има и някой български Иван в Корея, не ми се мисли как се обръщат към него...
Joy Joy Joy
Най-много да се прекръсти на Йоан или да се поамериканчи на Джон. Не, че корейците ще знаят какво значи като произнесат името му по техния си начин Grinning.

# 294
  • MJF
 Ама какво съм изпуснала тук  Laughing и кучета и любимата ми тема "сблъсък" на култури. Ей човек да не се разсея и за ден.  Hug

# 295
  • DE
Табло и ко. Обичам YG колаборациите.

Като за сериал  Grinning

# 296
Тайна, честит рожден ден!
Жива, здрава и всичко най-добро.

Поздравявам те. Пожелай си и ти нещо...

# 297
  • BG
Честит рожден ден на Тайна и от мен, много здраве и желая и внукът много да я радва newsm59 newsm38

# 298
  • MJF
Тайна , честит рожден ден! Здраве и повече усмивки. За да не повтярам преди мен другарчетата допълвам   - и да продължаваш да ни вдъхновяваш кулинарно.  baloni

Наредила съм текущите сенсей и Нами с черпака но от спорт ......... Blush https://pp.userapi.com/c841136/v841136365/2c21b/dRxyKrGIBzU.jpg

# 299
  • София
Много ви благодаря, момичета! Hug Hug Hug

Как помните?Аз се опитах да се скрия в бука, но не открих от къде да си махна датата.Никак не ми е празнично, ама никак!Ни ми се празнува, ни ми се чува за рожден ден.Ще празнувам пред компа с някой филм!

Общи условия

Активация на акаунт