С какво ви дразнят свекървите- 87

• 80 969
  • 812
  •   1
Отговори
# 90
А навремето ги слагаха през ануса.Confused
то и сега има през ануса, това е основната диагноза на дебелото черво- колоскопия. Носпирам до тук с медицинските термини. Ако някой даде съвет, как да накараме един дядо да отиде на преглед, ще съм благодарна, иначе няма да спамя темата.

# 91
Можеш да заведеш коня до реката, но не можеш до го накараш да пие вода. Човекът сам може да прецени, достатъчно голям е.

# 92
  • Варна
Пеперудова, разбирам мъжът ти да се притеснява за баща си в някакви нормални граници ама чак пък да търсите начини да го водите против желанието му, малко прекалено идва. Човекът наистина не е малко дете. Като не ще, да не ходи. Последствията са си за него.

# 93
Аз пък я разбирам.Имахме подобни изживявания с близки. С една се оправихме, но другата не ще и не ще . Ми наистина последствията са си за него и това е.

# 94
Те последствията са за него, ама ако не дай Боже се случи нещо и се залежи, кой ще му бере кахъра? Затова възрастните трябва да се грижат до колкото е възможно за себе си, за да не легнат на ръцете на децата си, че тогава става лошо и за двете страни.

# 95
Те последствията са за него, ама ако не дай Боже се случи нещо и се залежи, кой ще му бере кахъра? Затова възрастните трябва да се грижат до колкото е възможно за себе си, за да не легнат на ръцете на децата си, че тогава става лошо и за двете страни.

А като решат да умират и на 100 доктора да ги заведеш, все тая. Спират да си пият лекарствата, лягат и това е. И не, не се шегувам.

# 96
    Опазил господ, но имахме случай на изпити наведнъж лекарствата за месеца. Добре, че навреме се усетихме какво се случва.

# 97
    Мъжът ти да поговори, а на свекърва й покажи снимки от интернет-да я дойде на акъла разликата.

# 98
    • Най-красивата страна
    Моята свеки вчера влезе в болницата за операция.
    Не е за първи път и преди е била в същото отделение.Хората я познават ,викат и скандалджийката.
    Вчера вдигна скандал,защото не и харесвала лекарката,която ще я оперира.Била много млада и много руса,което значело ,че е некадърна.

# 99
    На моя близка синът й има биполярно разстройство, на лекарства е, когато се наложи му правят инжекции. От доста време той е доста зле - буйства, заплашва, звъни на 112 с някакви измислени изнасилвания и побои, които се случват според него в съседите. Какво беше изумлението ми, когато разбрах, че не си е пил лекарствата, защото баба му (свекърва й) му казала, че от тези лекарства ще му е зле, по-добре да пийне ракийка вечер ooooh! Че хапчетата, които пие са със странични ефекти, ясно е, но колко трябва да си ненормален да дадеш такъв съвет. Не живеят с нея, но тя звъни на внук си и го съветва. А той все пак е голям човек вече, не може да бъде постоянно следен. Прибраха го в клиника, защото положението станало нетърпимо. Майка му се прави на маймуна, за да е добре, а тази жена... Не знам, нямам думи, нечовешко е.

# 100

А като решат да умират и на 100 доктора да ги заведеш, все тая. Спират да си пият лекарствата, лягат и това е. И не, не се шегувам.
    Той не е тръгнал да умира, той е по живота, но точно за това като стане дума за доктори и не иска да говори, нито да ходи. Вярва само на неговият лекар, няма лошо, но не е зле да вземе и второ мнение, особено от специализирана клиника за кардиология. Все пак лекарят му няма тази апаратура като в клиниката, и диагностиката му е само чрез катетър в сърцето, а чрез апаратура ще се избегне тази интервенция, ще има само ултрашал, т.е. доплер.

Мъжът ти да поговори, а на свекърва й покажи снимки от интернет-да я дойде на акъла разликата.
    Показва снимки на доплера, нито боли, нито нищо. А и лекарят е казал, че може и от диагнозата с катетър да остане на легло, рисково е все пак. Но и той и свекървата, са оптимисти, ааа нищо му няма, нищо няма да стане. А стане ли така свекърът да е на легло, недай си Боже, свекървата ще пати най-много, но тя не го осъзнава.

# 101
    • sf
    Моята , казвала съм ви, живее във Франция. В петък детето ми пише, че свеки ще пътува за БГ вечерта. Ок, по план рейса пристига в понеделник сутрин и очакваме като влезе в БГ да ни звънне с ориентир за часа. Ама тц, звъни преди малко и пита що никой не я чака на автогара. 😂

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 08:51 от donsita

# 102
    • Пловдив
    Какво става? Всички свекърви са идеални, цари мир и любов?

# 103
    Явно няма драми. Отдавна снаха не е влизала в темата да се оплаче, че да разкостим свекърва й.

# 104
    Спотайват се. И снахи, и свкърви си пазят силите за големите драми по Коледа и Нова година.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт