С какво ви дразнят свекървите- 87

• 81 277
  • 812
  •   1
Отговори
# 150
А още по-добре, ако поостарея и направо да умра неочаквано и бързо, без да съм в тежест.
Всеки иска това, но не всеки има този късмет.

Само най-праведните заспиват и не се събуждат......без болка и страдание.
Г-жа Пеперудова пак изби рибата.

# 151
Късметлийка е не от това да се залежи,а  от отношението на близките си.Въпреки залежаването.
И лесно се говори като си млад и силен.
Разбирам какво говорите и кое  ви дразни,мен също някога дразнеше.Майка ми като споменава,че ще умре.Сега аз го правя-не от страх или за страх,то си е  на дневен ред един ден,колкото по-далеч,по-добре.Но  натам вървя.И няма начин да не мисля и  говоря понякога.
Също и да дразня.
Свекърва ми казваше,че нищо не и трябва.Не още,но натам отивам,спрях да си купувам дрехи,няма да износя и тези.Може би за хубав повод ще имам желание,ако доживея  до такъв.
И това е  в реда на живота,просто като млад не го мислиш дори,камо ли да те тревожи.
А наистина дразни де...

# 152
А още по-добре, ако поостарея и направо да умра неочаквано и бързо, без да съм в тежест.

Пълни глупости. Няма определена закономерност, кой как и т.н. Както дойде и така.

# 153

Пълни глупости. Няма определена закономерност, кой как и т.н. Както дойде и така.

Нали и ние това ти казваме - както дойде, не както на нас ни се иска

# 154
Докато сме млади, здрави, прави всички пеем как не искаме да тежим на децата си и като остареем ще си стегнем куфара за старческия дом. Наблюдавам обаче как, като поостареят и се поразболеят хората, ги хваща страхът от самотата и безпомощността и запяват друга песен. Силно подозирам, че и нас това ни чака, ако го доживеем.

# 155
Айде аз, дето се хвалих с моята, ще се оплача.
От началото на годината с мъжа ми си купуваме апартамент и от май месец се преместихме при свекъра и свекървата.

?

Никой не ми обърна внимание, та питам пак. Най-нормалното нещо е да се нанесеш при свекър и свекърва? Но виж , те ако имат претенции , е крайно ненормално.

# 156
Айде аз, дето се хвалих с моята, ще се оплача.
От началото на годината с мъжа ми си купуваме апартамент и от май месец се преместихме при свекъра и свекървата.

?

Никой не ми обърна внимание, та питам пак. Най-нормалното нещо е да се нанесеш при свекър и свекърва? Но виж , те ако имат претенции , е крайно ненормално.
Аз го видях този "?", но не видях въпрос.
Не съм казвала, че е най-нормалното нещо на света. Никъде не съм написала нищо за претенции и не знам кое би могло да се разбере като претенция. Жената каза, че няма да ги гледаме, което не е претенция, а предположение за бъдещето, от което на мен ми стана неприятно, защото не мисля, че така е възпитала синовете си, а и аз не съм възпитана така и не съм показвала по какъвто и да е начин, че няма да ги гледам.
На човек да не му стане неприятно, после 3 страници обяснение...

# 157
  • Варна
Ми тъй де. За гугутките и още нещо...
Трещи, какво общо има нанасянето при свекърите и натрисането при младите на вилата?

# 158
 Joy
Сигурно същото като натрисането у свекърите и недоволството от наличието им на вилата!
(със сигурност тяхната (на свекърите) собствена, и в която те вероятно пребивават през лятото)

# 159
  • при късмета
Момичето каза, че си търсят жилище. Най-вероятно са от различни населени места и общото съжителство ще е в града на момчето. При свекърите са отишли доколкото помня, след решението да си търсят тяхно жилище. Трещерица, обаче удобно реши да го пропусне, че иначе нямаше как да се заяде с имотите на свекърите и пак да натяква вечната ѝ песен в темата

# 160
Joy
Сигурно същото като натрисането у свекърите и недоволството от наличието им на вилата!
(със сигурност тяхната (на свекърите) собствена, и в която те вероятно пребивават през лятото)
Не пребивават там през лятото. Обща е вилата, документално е на мъжа ми, но документите нямат значение. Свекъра беше болничен и затова беше там близо два месеца.
Всички ходим там почти всеки уйкенд и уговорката им от години е "ако някой ходи там с приятели, другите не ходят". От началото на годината, обаче, свекъра започна всеки път да казва "ще ви преча ли?" и няколко пъти мъжа ми казваше "не", но сега сме много хора, а и всеки път ли ще е с нас?

# 161
Joy
Не пребивават там през лятото. Обща е вилата, документално е на мъжа ми, но документите нямат значение. Свекъра беше болничен и затова беше там близо два месеца.
Всички ходим там почти всеки уйкенд и уговорката им от години е "ако някой ходи там с приятели, другите не ходят". От началото на годината, обаче, свекъра започна всеки път да казва "ще ви преча ли?" и няколко пъти мъжа ми казваше "не", но сега сме много хора, а и всеки път ли ще е с нас?
Ужас, как някои свекъри не могат да се усетят.
Не живеете заедно. Щом вилата е вашият покрив в момента, те си имат друг апартамент, не би трябвало въобще да ви досаждат, дори ако са с малко акъл би трябвало да ви оставят на мира. Все пак предполагам, че ходите и на работа и и ви е нужно и време, в което да почивате.
Ако съм решила да дам на децата си апартамент или къща, тогава спирам да мисля за къщата като за моя собственост, а като дом на детето, в което аз съм гост.

# 162
Joy
Ужас, как някои свекъри не могат да се усетят.
Не живеете заедно. Щом вилата е вашият покрив в момента, те си имат друг апартамент, не би трябвало въобще да ви досаждат, дори ако са с малко акъл би трябвало да ви оставят на мира. Все пак предполагам, че ходите и на работа и и ви е нужно и време, в което да почивате.
Ако съм решила да дам на децата си апартамент или къща, тогава спирам да мисля за къщата като за моя собственост, а като дом на детето, в което аз съм гост.
Мадам, живяхме там през зимата, идваха, не беше проблем. Знаем, че там разпускат.
Сега живеем при тях, само дето не ни умоляваха, защото вилата е на 80км от София и беше сложно с търсенето на жилище. Можехме да отидем при сестра ми, майка ми и сестра ми, никой нямаше да ни върне. Просто тук беше най-удобно като място и условия и те като ни "молеха" и така.

# 163
  • Варна
Тия "молби" накрая през носа излизат... Питай някои патили, дето пишат в темата Wink

# 164
  • Най-красивата страна
Някои от по-възрастните живеят с мисълта,че е редно сина като се ожени да доведе снахата при родителите си.
Ако синът излезе на квартира ,то това е обида за тях.
Ако пък снахата има отделно собствено жилище,то това е истински кошмар.
Естествено снахата е виновна.

Общи условия

Активация на акаунт