Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 286
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Но аз не съм мъж, parasiempre86. ☺А завист никъде не споменах, но ти веднага се сети, нали. 😂 А да кажеш, че някой е злобен заради погледа му - смешно е. ☺

Е хайде не се извъртай какво имаше точно предвид пред "симпатии сред жените" Grinning Точно защото не си мъж се учудвам, че изтърси това. И да, в един поглед може да има събрана много злоба. не виждам кое му е смешното? Веднага се сещам и за Макето от втори сезон.
Кое те учудва - че съм жена и ценя женската красота, в случая - изваяното тяло на Виолета. Ами просто не завиждам, това е, достатъчно красива съм и се радвам и на чуждата хубост. ☺

# 166
Скрит текст:
Ако Виолета не е злобна, не знам кой е злобен. И злобните може да се гушкат и да са приятели с някой, но това не ги прави не злобни за други.
Добре, обясни ми какво толкова и на кого е казала. Защото не понася Ивона и ѝ се заканва, че ще я спука на дуел? Защото каза на Дарина, че не иска да я слуша, че я натоварва ли? Кажи ми конкретно, моля те.. Писна ми да чета и за... морала ѝ 😂 , безсрамна била.... От продукцията това искат - хубави дупета да снимат. Гордее се момичето с тялото си, показва го. И преди казах - всеки с възможностите си - един демонстрира едно, друг - друго, който каквото има.
Аз злоба виждам само в Мишо. Но при него е страшно, защото е злобно и изключително тъпо същество, неочаквано добра комбинация, така да се каже.

Скрит текст:
Ясно ми е, че хубавите момичета не се радват на симпатия сред женската публика. Нито Диана, която е И толкова лъчезарна (изключвам държанието ѝ с Марина, но Марина се държа слабоумно тогава) нито Валерия, нито Виолета, била злобна. Ми, цапната е в устата, просташки се държи на моменти, но чак злобна, не мисля. А и работят  и двете блондита. И нямам нищо против да ги показват как се къпят, така се нахъсвям да спортувам повече и повече ☺.
Аз не мисля, че някоя потребителка недолюбва Виолета заради хубавото ѝ тяло, но с другото съм съгласна.
На мен не ми пречи хубавите девойки да плажуват и да се къпят, вече казах, че тези им достойнства може да са надделели даже по време на кастинга. Laughing А и нямам нищо против който и да е от участниците, смятам, че са доста разнообразен отбор и всички са ми интересни. Дори Мишо не ме дразни, защото е беззъбо зъл, но искам да си ходи колкото се може по-бързо, защото е безполезен и повече пречи на останалите.

# 167
  • София
Но аз не съм мъж, parasiempre86. ☺А завист никъде не споменах, но ти веднага се сети, нали. 😂 А да кажеш, че някой е злобен заради погледа му - смешно е. ☺

Е хайде не се извъртай какво имаше точно предвид пред "симпатии сред жените" Grinning Точно защото не си мъж се учудвам, че изтърси това. И да, в един поглед може да има събрана много злоба. не виждам кое му е смешното? Веднага се сещам и за Макето от втори сезон.
Кое те учудва - че съм жена и ценя женската красота, в случая - изваяното тяло на Виолета. Ами просто не завиждам, това е, достатъчно красива съм и се радвам и на чуждата хубост. ☺

Grinning Grinning Без коментар, тук дебат не може да се получи, ти де го чукаш, то де се пука. Яко си ларж, евала!

# 168
Прогнозирам, че месо ще хапнат, когато им дадат кокошки.  Нали вчера Ники им обясняваше как да направят кокошарник.  Явно на никой не му стиска да заколи голямо животно.

# 169
Прогнозирам, че месо ще хапнат, когато им дадат кокошки.  Нали вчера Ники им обясняваше как да направят кокошарник.  Явно на никой не му стиска да заколи голямо животно.
Да, най-сетне им дават кокошки. А и да не колят много, поне яйца ще имат.

# 170
Аз нещо не схващам за какво спорите. Обаче и аз макар, че съм също жена  харесвам Виолета. Ами при две раждания - адмирации за тялото! И в лице е симпатична. И не само тя - като ценители на женската красота, понеже и гл. редактор и продуцентите са мъже са заложили на красиви жени. Само в Дарина не виждам нищо, но за 51 годишна и тя има хубаво тяло. И не виждам нищо лошо в това. Нали и мъжете трябва да гледат нещо. Ние, ние сме ощетените. Един Алек и Владо ( той за мен, щото ми е близо възрастово) А,да, и Калоян е симпатичен....

ПП забравих МЪишаааааааа! Joy

# 171
Биляна! Hug Hug Hug  Laughing
Мышо, разбира се!  Joy Joy Joy

# 172
  • Вестерос
Tiffany А,  не Мишо, а продукцията. Да си имат едно наум кого вкарват... Тоя не останА тяхно предаване, дето да не го показАха. Опусумите много го харесват това сливенско семейство. Убедена съм, че тоз простак заема мястото на някой свестен и работлив човек, дето  е бил на кастинга но не във Фермата само защото е възпитан.
В Къртицата Ивайла Бакалова не ги съди,  а и те не си вземат поука какво може и какво - не.

Както бяха гнусни като излъчиха мъката на Иван философ. Гадни са! Twisted Evil Нека да си намерят майстора най - накрая!
Може да са застраховани, нещо от сорта.
Аз научих едно инфо сигурно, че Мишо е бил проформа на кастингите, знаел е, че ще влиза. Както и други участници били с връзки. Малко били избрани случайно.

# 173
  • Другата България
Аз лично не споря, просто дебатирам  Laughing Sunglasses.
Но си държа Ензим да ми покаже къде и кога съм казала, че Виолетката няма хубаво тяло. Crossing Arms
Както и кой беше да сподели откъде са изводите, че Ивона била лицемерна? Thinking

# 174
Биляна, кой Владо Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 175
Мери,  Joy никъде не си казала, признавам, но каза, че не е красавица. Joy
Не сме спорили, мисля, трябва да е весело, затова се бъзикам. Twisted Evil  Joy
А, между другото, Ивона ми става все по-симпатична, започвам и аз да се чудя с какво пък дразни другите. ☺

# 176
  • somewhere near the sea
Коя ще да е тая игра, която Мышо дори и без шина би могъл да спечели? Бягане, катерене, рязане, коване, баланс, дърпане...? Аа, сетих се- Алманаха Joy Joy Joy

# 177
  • Вестерос
Ензим, Виолета не ми е неземна красавица. Да има хубаво тяло, но не е редно като преди 8 месеца мъжът ти и баща на двете ти деца, едното бебе, е умрял, ти да се мотаеш по прашка и прочие. Да ти лежат на гъза , без извинение. Грозно и гнусно ми е чак. Красотата е субективно нещо. Аз ти казах, че за мен в лице Ивона е по-хубава и от Валерия и от Виолета. Да Диана ми беше в лице най-красивата, но какво от това? Злобна е Виолета и това си личи само как гледа понякога. Това, че ти не го виждаш, не означава, че за мен не е злобна. Прави и злобни забележки. Грозните изказвания , че ще спука, спраска някой пък са толкова комплексарски, че няма накъде повече. Виолета ми е Мара от първи сезон. 1 към 1

# 178
Ах, тииии.    Joy Не се прави, че не знаеш. И не ме предизвиквай да пиша неща, дето все се заричам, че ни- що няма да кажа! Пък.

# 179
Смейте се на Мышо, но когато снощи се облещи пред камерата преди лягане, аз се замислих, че може би е имал хубави черти на лицето, когато е бил по-млад и по-слаб, и с повече коса. Sunglasses Все нещо трябва да му е харесала Альона. Mr. Green

За мен само Владо Николов е привлекателен физически. Калоян е хубаво момче, но такива с момичешка красота не са много по вкуса ми. У Алек има нещо, което не ми харесва, но още не съм определила какво точно е.....може би очите.

Общи условия

Активация на акаунт