Завършване на жилище

• 87 358
  • 998
  •   1
Отговори
# 690
По-лесно ми е да отмия, отколкото да забърша

Малко е шаренко за моя вкус, както не бих сложила и снимки, но всеки си има предпочитания Simple Smile

# 691
По-лесно ми е да отмия, отколкото да забърша

Малко е шаренко за моя вкус, както не бих сложила и снимки, но всеки си има предпочитания Simple Smile

Мен снимките много ме грабнаха, но ограничих бройката защото бяха по 50лв всяка Grinning Беше ми бая трудно да си харесам баня, особено най-скъпите и висок клас изобщо не ми допдаха цветово. Хареса ми тази и още няколко прекалено евтини и предполагам некачествени, а тази беше средна като цена(около 40лв квадрата с 2 отстъпки това)

# 692
  • София
Няма проблем с шума, но вратите имат уплътнения, като нямат падащ праг, максимално до земята са, стаите нямат прагове, няма и преходни лайсни между настилките - всичко на едно ниво.

# 693
  • София

Ето така ще изглежда банята и такива цветове избрах с няколко снимки, като тук цветовете са малко изкривени от реалността
Красива е на проекта.Да качиш снимки на завършена баня.

# 694
Иване, над мивката няма ли да има поне огледало? Ако все пак има, то това бялото пано отгоре ще се покрие от огледалото и ще си загуби смисъла.
Плочките, които си избрал изглеждат хубави, но в душ зоната не са добре комбинирани или най-малкото не пасват на този овален параван.

# 695
Иване, над мивката няма ли да има поне огледало? Ако все пак има, то това бялото пано отгоре ще се покрие от огледалото и ще си загуби смисъла.
Плочките, които си избрал изглеждат хубави, но в душ зоната не са добре комбинирани или най-малкото не пасват на този овален параван.

Ще има да, но не мисля, че ще е е грозно покриването с огледалото. Огледалото с шкафа са елегантни и изчистени. За другото може и да си права, но на мен ми изглежда ОК Grinning

# 696
Важното е на теб да си ти харесва банята. На мен лично нищо не ми харесва в нея, но това няма значение, така изглеждат и бани по 300-400лв плочки (за цялата баня) от Баня Стил....

Само ще ти препоръчам нещо... колкото по-малко фуги имаш в душовото пространство, толкова по-лесно се чисти. С тези ситни плочици там и толкова много фуга, ще ти се разкаже играта от чистене Simple Smile

# 697
Тези плочки са колкото другите, просто шарката им е такава и струват...лошо ми е като се сетя, демек колкото снимките Grinning

# 698
  • Canada
Аз бих направила нещо стилно и изчистено, без тези кичозни 'снимки'. Светлите плочки изглеждат добре, но другите са голяма шарения. Петя е права за паното над мивката. Колкото и да ти е стилно пластмасовото огледало, няма да изглежда добре. Не знам кой ги измисля тези смешни проекти, но такова нещо посмъртно не бих направила в къщата си.

# 699
Човек да не си покаже проекта. Laughing Иван ще се къпе там, не вие. На него щом му харесва така, къде е проблема.

# 700
Иване, бежово и кафяво няма ли да направят банята тъмна? И аз не харесвам бежово за баня. За мен банята е свещена, трябва да ми харесва и след 1 година, като влизам там да ми е кеф! Затова цветът е много важен Yellow Heart

# 701
То, май вече няма смимсъл да се коментира, защото всичко е купено, доколкото разбрах. Като му писне след 2-3 години, ще прави нова баня Grinning

# 702
  • Canada
Мда де, ако всичко му харесва за какво е темата? Simple Smile

# 703
Мда де, ако всичко му харесва за какво е темата? Simple Smile
Не е да оплюем вкуса на Иван.
Темата е много полезна, между другото. Peace

# 704
Всеки харесва различни неща, на мен това ми хареса. Всичките хитови дизайни не ми допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт