Забранен достъп до детска градина в София след 8:30

• 17 592
  • 373
  •   1
Отговори
# 225
Аз да попитам авторът как ще води детето си на училище един ден? Учебните занятия започват в 8.00. Или ще го води за третия час, защото пътува и минава по задръстеното околовръстно?

# 226
Ако знам, че ще закъснея, още предния ден предупреждавам за това.
Ако пътувате от далеч не може ли да се разберете с персонала, че ще водите детето в 9.00 ч. и ако трябва ще е закусило?

# 227
Ако знам, че ще закъснея, още предния ден предупреждавам за това.
Ако пътувате от далеч не може ли да се разберете с персонала, че ще водите детето в 9.00 ч. и ако трябва ще е закусило?

Не си прочела в темата, не е разрешено след 8,30 ч., ДГ се заключва. Peace

# 228
Няма ли звънец, няма ли телефон? Аз прочетох първия пост, и до колкото разбра е, че закъснели не се пускат (заключва се). Ако се налага закъснение нима не може да се предупреди от предният ден? Заключват заради требването. И при нас е така, но като предупредим записват детето и го требват.

# 229
Ако прочетеш цялата тема ще разбереш каква е драмата.

# 230
Ако прочетеш цялата тема ще разбереш каква е драмата.
Авторът иска да прави каквото на него му е угодно, да не му се нарушава неговия график и сакън да не стане 15 минути по-рано. Затова е целият проблем.

# 231
Има известно неудобство в заключването след определен час,  за закъснелите, но все пак на всеки му се налага да иде някъде и да бъде точен, и си прави сметката. С движението в София е трудно, трябва доста по-рано да се тръгне, но тръгваш и толкова. Всеки го прави. При нас ( не в България) мога да заведа детето когато ми скимне, частна е градината, но  ако закъснея да го взема има £10 глоба за закъснението и след това се увеличава с по £10 за всеки 5 минути. Ми точна съм Simple Smile. Хем и аз пътувам доста и то с рейс в трафика, я мине рейса, я не. Ама се старая, досега не съм закъснявала, даже чакам на пейка пред вратата да дойде време за взимане.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 21:38 от Анонимен

# 232
Да де, ама по света това е "правилник, който се спазва", а в България е "погазване на права"....

# 233
  • София
Има известно неудобство в заключването след определен час,  за закъснелите, но все пак на всеки му се налага да иде някъде и да бъде точен, и си прави сметката. С движението в София е трудно, трябва доста по-рано да се тръгне, но тръгваш и толкова. Всеки го прави. При нас ( не в България) мога да заведа детето когато ми скимне, частна е градината, но  ако закъснея да го взема има £10 глоба за закъснението и след това се увеличава с по £10 лири за всеки 5 минути. Ми точна съм Simple Smile. Хем и аз пътувам доста и то с рейс в трафика, я мине рейса, я не. Ама се старая, досега не съм закъснявала, даже чакам на пейка пред вратата да дойде време за взимане.
Соц порядки и при другарите британци, значи. Остатъци от соц миналото им.

# 234
  • Варна
После ние сме били зле. Я да сложат по 10 кинта глоба на всеки пет минути закъснение и да видим автора дали няма да пренастрои режима на цялата фамилия и да започне да се появява навреме в градината.

# 235
  • Куциндрел
Сложат ли глоба ще има ревове и писъци до небесата.

# 236
  • София
Див капитализъм Grinning

# 237
Това с работата хич не е оправдание-това си е изцяло ваш проблем и избор.Същото е и с пътуване от 10 км.Защо тогава сте в тази градина-сменете местоживеене или работа,градина.

# 238
Прочетох първа и последна страница.

Боже, ритнала съм се пета в г@за и да ДГ , и за работата явно. Никой не ми вади душата и на едното,и на другото място за секунда-две закъснение.
Голямо драматизиране от страна на персонала...земята ли ща спре да се върти?

# 239
Истината е, че няма гъвкавост и от двете страни. Днес сутринта детето ми престоя на гърне 20 мин. Не искаше да стане, каза че трябва да свърши голямата работа, която обикновено не върши сутрин и това му отне време. Разбира се- закъсняхме. Ако бяха врътнали ключа на ДГ трябваше и аз да не ида на работа и болничен да взимам, защото на детето му се доакало. Еми смешно е, остаряло е....Децата са МАЛКИ.... Държавните институции не разбраха, че трябват млади хора със свежи умове и идеи.

Общи условия

Активация на акаунт