Свестните са заети

• 65 737
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ама къде видяхте да съм вглъбена в идеята за семейство? Искам другар до себе си, да си общуваме, да си помагаме... Неангажиращият секс може да прерастне във връзка, ако сте на 20-25, на моята възраст си е неангажиращ секс и нищо друго.

Мисля си, че тук ти е спирачката- търсиш другар до себе си- да си общувате и да си помагате, което може да се случи и с дядо на 60- чисто платоническа връзка.
Защото не вярваш, че неангажиращ секс може да прерасне в нещо сериозно.

На мен ми е интересно, предварително ли сядате на масата и си изяснявате дали секса ще бъде неангажиращ сега и завинаги, или ще подходите с ангажимент? newsm78

# 301
Simple Smile Най-добре си кажи какво точно търсиш- това, което си изброила, другар в живота да си помагате да си общувате- може и да е приятел.
Какво значи свестните са заети- тия които отговарят на критериите ти по списък.
Та какво си търсиш- приятел, връзка, брак, неангажиращ секс с притурка помощ в домакинството- на тия години трябва да си наясно.
Оставам с впечатление, че по нещо от всичко, хем да е на разположение, хем да оправя битовизмите, когато каквото има нужда, хем да е еди какъв си

# 302
Много интересна тема тая  Sunglasses
Аз се чудя дали има разлика между българските мъже  на 40+ и западните. Струва ми се, че нашите са много претенциозни и все търсят хем красива, хем богата, хем млада, хем скромна, хем с кариера, хем покорна в къщи. И ако имат парички си получават някоя такава "стока".

Според мен, мъжете искат от една жена много по-елементарни неща. За кариера и пари изобщо не съм съгласна-ако мъжът си има кариера и е успешен, това изобщо няма да търси това в една жена. Това би било от значение, ако мъжът си търси жена да го издържа. За красотата-да трябва да ги привлича жената, но едва ли търсят някоя неземна красавица. Това, че по тв и списанията се заглеждат по модели, не значи че и вкъщи искат такъв. Относно младостта, да много мъже харесват млади жени, но не значи, че не биха харесали и връстничките си. Ако мъжът е свестен, ще се ръководи и от други качества, а не само от възрастта.

Общо взето, май само в женските глави се е зародила идеята, че мъжете имат много изисквания. Лично аз съм срещала мъже с много изисквания, които чрез тях прикриват комплекси и самооценката им е адски завишена. Такива или си остават сами, ило накрая се хващат с някоя по-елементарна женица. Според мен, средностатистическия мъж иска разбрана жена, да може да сготви някоя хубава манджа и да може да общува с нея, т.е. да е на неговото интелектуално ниво.

По принцип си права, че идеалната жена за всеки мъж е тази, с която му е добре у дома и добре навън, само че, забелязала съм, когато някоя жена каже "Ама те мъжете имат големи изисквания", обикновено има предвид, че мъжете, които ТЯ харесва, търсят хем красива, хем уютосъздаваща, хем с много добри финансови и социални параметри, а тя не е всичко това накуп.

То е същото като мъжете, мрънкащи, че всички жени са меркантилни курви. Не са, ама те с други или няма къде да се срещнат, или, ако срещнат, не могат да ги видят.

# 303
Simple Smile Най-добре си кажи какво точно търсиш- това, което си изброила, другар в живота да си помагате да си общувате- може и да е приятел.
Какво значи свестните са заети- тия които отговарят на критериите ти по списък.
Та какво си търсиш- приятел, връзка, брак, неангажиращ секс с притурка помощ в домакинството- на тия години трябва да си наясно.
Оставам с впечатление, че по нещо от всичко, хем да е на разположение, хем да оправя битовизмите, когато каквото има нужда, хем да е еди какъв си
Е не е ли ясно какво иска - свестен мъж за връзка, с когото да заживее, като брак и деца не са задължителни. Не всеки е склонен на неангажиращ секс.

# 304
  • град-държава
Много от свестните са заети, благодарение на неангажиращ секс. 😆

# 305
Най-вероятно подсъзнателно поне за единия не е било неангажиращ, а се е надявал на нещо повече.

# 306

Ха ха, верно е и това Simple Smile. С мъжа ми беше точно подобно, пък изкарахме 17 години после Simple Smile.

# 307

И понякога като Мери Попинс, дето източният вятър я довежда, а западният я взема, се "освобождават" покрай неангажиращ секс.

Имам приятел, на който последните три гаджета са започнали със секс при забивка в бара, следват връзки с продължителност 2-3 години, 1.5 година, третата е отскоро и още тече. Ако попиташ кое да е от бившите му гаджета по време на връзката им, усмихнато ще ти обясни как при тях от една случайна забивка се развила такава прекрасна сериозна връзка.

# 308
Едно е неангажиращ секс на 20 години по студентските купони, друго близо 40 годишна жена да се забива по баровете. А и авторката не ми изглежда такъв тип.

# 309
  • град-държава
Аз съм го споделяла и в стари теми, но от еднократен секс, през неангажиращ секс, сега съм омъжена. На нищо не сме се надявали, аз със сигурност, защото не съм искала да променям нищо от начина си на живот към онзи момент. Забавлявали сме се във всеки възможен момент. Дори вече да не водя живот отговарящ на същостта ми, аз завинаги ще си остана парти момиче. 😆
Добрият секс, също така спасява връзки/бракове, в не малко случаи. И не, не е задължително участващите да са мис и мистър Вселена.
Едни от най-близките ни приятели са заедно от 5-6години, започнали с неангажиращ секс.

# 310
Всъщност на 20 хората са по-романтични. Повече емоции се влагат и повече очаквания има.

# 311
Аз съм го споделяла и в стари теми, но от еднократен секс, през неангажиращ секс, сега съм омъжена. На нищо не сме се надявали, аз със сигурност, защото не съм искала да променям нищо от начина си на живот към онзи момент. Забавлявали сме се във всеки възможен момент. Дори вече да не водя живот отговарящ на същостта ми, аз завинаги ще си остана парти момиче. 😆
Добрият секс, също така спасява връзки/бракове, в не малко случаи. И не, не е задължително участващите да са мис и мистър Вселена.
Едни от най-близките ни приятели са заедно от 5-6години, започнали с неангажиращ секс.

И при мен беше долу-горе така, имало е и друго привличане, но аз към момента не съм знаела...беше секс след който си мислех, че повече няма да се обади, а и работата ни беше такава, че нямаше как да стане нещо повече. Към момента сме сгодени и чакаме дете, а уж беше само един хубав секс... Нито аз съм търсела целенасочено мъж за сериозно обвързване, нито той се е надявал, че ще срещне жена при такива обстоятелства...
Хубавото на живота е, че нищо не се случва така както го очакваш или както си го представяш...

# 312
Относно неангажиращия секс - да, казват си в самото начало - не търся връзка или връзката ни може да е само неангажираща. Не са ми интересни - първо, защото са много по-малки от мен и второ, самият им мироглед ми е далечен.

Момичета, вашите връзки са започнали от "неангажиращ секс", че той винаги е такъв в началото на някаква връзка. Ама силно се съмнявам, че е бил обявен за такъв. По-скоро сте правили секс и сте чакали да видите дали нещо ще се развие от това, ама това е различно от "да знаеш, че не търся връзка, може да се виждаме само за секс". При това мило предложение, вие ще си счупите ли краката да се виждате с този убавец, че да го чакате и за връзка? Аз не.

По барове не ходя. Ама дори и да тръгна, как да стане - хората си седят по двойки или по групички и аз се натрисам между тях и ги питам дали може да се запознаем. Стига де, несериозно е.

Да вметна, че изобщо не съм needy. Даже обратното. Режа много рано, даже още на първа среща, даже още на предложението за първа среща, когато видя, че нещата няма как да се получат. С много неща може да се направят компромиси, но това се случва по време на съвместния живот. Не бих могла да направя компромис с интелигентността на мъжа.

# 313
Simple SmileПрочети си отново какво си писала по постовете- така няма да направя, онака няма да направя, изискванията са ми еди какви си и си представи, че това го чете мъж, какво впечатление оставя.
Ако искаш прави нещо.
По-горе ти зададох въпрос- постави си целите, според мен търсиш съжителство по твоите условия, а не връзка

# 314
В интерес на истината на 40 вече хората доста са се обиграли, така че като каже "неангажиращ секс", трудно ще му се завърти главата, за да допусне нещо повече.

Общи условия

Активация на акаунт