Свестните са заети

• 65 594
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 975
Цитат
От електроника разбирам колкото осемдесетарско детенце, допряло се до Млад Техник, ама все пак съм женка и не ме кефи, така че не ми влезе под кожата. Знам от коя страна се държи поялникът и ако е толкова зор, мога да направя ham radio с инструкции от нета.
Ако кажеш сега, че и пиеш бира от бутилката и си падаш по джънк фууд - одма ставаш жена-мечта за всеки уважаващ себе си нърд ! А ако може и да правиш в събота сутрин пържени филийки ( като мама ) и без много приказки да запретваш ръкави и сама да ремонтираш бойлера ...... Абе какви ги приказвам - направо Богиня ще си !    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 976
Мерси Simple Smile

Аз с малко типажи мъже мога да живея, затова няма какво да кажа. Заминавам да работя Simple Smile

# 977
  • MI
Познавам хора, не чак забогатели, но издигнали се в кариерата след 35. Но говоря за държавната администрация, където всичко е обратно на здравия разум.
А до 30 да забогатееш - малко ми идва в повече, все пак не всички сме гении.
Зависи в коя област - ако си лекар например е логично да започнеш да печелиш пари по-късно. Или машинен инженер например. Но в ИТ сектора е точно обратното, ако не стане в началото, пиши го бегАло.

НЕ му е във външния вид проблема на младежа (младеж, младеж - горе-долу наборче, колко да е младеж). По-добре от тъмен балкански субект, оправна жена за 1 седмица ще го накара да добие приличен вид. Това в главата е проблема, а за съжаление то трудно се коригира.

# 978
E, греда, бирата обичам да я пия от чаша за бира- халба или със столче. От време на време похапвам "пържена хапка", ама гледам да е от качествени места и да няма киселини. Пържените ми филийки са феноменални иначе, когато се прежаля да ги правя. Ремонтът на бойлери ме ужасява, мръсна работа е. Бойлерите са евтини- ако се развали, 200 лева и взимам нов.

# 979
Е казах жена-мечта,а не твърд сблъсък с реалността !  Laughing

# 980
  • Куциндрел
НЕ му е във външния вид проблема на младежа (младеж, младеж - горе-долу наборче, колко да е младеж). По-добре от тъмен балкански субект, оправна жена за 1 седмица ще го накара да добие приличен вид. Това в главата е проблема, а за съжаление то трудно се коригира.
Дет са вика да стои красив и да не си отваря устата.  Joy Joy Joy
Има някакво ИТ в сградата, в която работя, което само за работа говори и само се тръшка кое не му работило по сървърите, у Майкрософт и т.н. Колегите му го избягват на пушкома, че само да го питат - "Как си?" и той започва. Joy Joy Joy

# 981
  • MI
Чак хубав, трудно, но прилично изглеждащ спокойно. Важното е да мълчи. Joy

Оф, той и мъжО е ИТ, все се чудех като в началото ми обясняваше че с половината от колегите му не може нормален разговор да се проведе извън тясно професионалния. После видях няколко и разбрах. Joy

А на тоз младеж ми иде/ да му задам въпроса като търси принцеса, дори да я срещне защо според него тя въобще ще го забележи?

# 982
Този трябва да си намери една мома, която да е мълчалива и да се прехласва по него, да няма особено мнение и самооценка за себе си, за да може да мелят зърно. Иначе не го виждам.... Thinking

# 983
Aко въпросният блогър се оплаква, вместо да пише на авторката, значи е много зле!
И тя може да му пише, защо пък не? Той си търси сериозна и разумна приятелка, тя-интелигентен мъж, който знае английски. Отговарят си един друг на критериите и ако въпреки това не си пишат, значи ясно защо са сами.
Освен това този мъж гарантирано няма да я набълбука с кредити, защото житейската му философия не го допуска. Хоби има ли, има, интересно ли е - въпрос на гледна точка, може и да е. Направо не знам как още не е подпалила подметките за Варна! И грозен не е, може да не е мис Свят, но с друг десен риза и прическа, ще изглежда прилично. Аз съвсем сериозно й го предлагам.

# 984
То той няма как да е мис свят Simple Smile, но на втората снимка си изглежда напълно добре. Мен ме притеснява пълната липса на чувство за хумор, защото аз бих умряла от скука, ако ежедневно бистря Кант, фронт и бек енд, морални категории и пр.

# 985
Скрит текст:
Залагам левче, че човекът е силно притеснителен и чувствителен, всъщност.

Левче ли заложи току-що? Съжалявам, но отпадна от надпреварата, защото направи неразумен разход, а човекът държи да се купуват само нещата, които са нужни. Хазарт, ужас!
Мен много ме притеснява мъж, който ще ми брои стотинките, дори тези, които сама съм си изкарала и ще ме пита "а наистина ли имаше нужда от тези гащи/шампоан/пръст за саксиите"? А ако сглупя да купя обувки, тогава вече наистина ще си изпатя, защото по този въпрос отново има твърда позиция  Naughty
А, мерси, аз си имам такъв и даже съм влюбена в него. Не ми брои моите стотинки, но смята всяка суета за поза и излишество. Тъй, че тоа момък нема ме изплаши, даже ще го науча на някои чалъми – като как да не получава ступор, ако са похарчени 2,89 за сок (които за мен е "без пари", а за него "скъпо"), да слага скъпи парфюми и да яде меки сирена без да му присядат, че са толкоз скъпи.

# 986
Може пък да му се провокира хуморът в някакви ситуации, по принцип интелигентните хота имат чувство за хумор, а той претендира да е такъв.
Освен това, съгласете се, че този момък е доста по-свестен и достоен от олигофрените, дето търсят само секс, тройки и подобни, та заслужава да му се помогне в диренето на гадже.

# 987
Може пък да му се провокира хуморът в някакви ситуации, по принцип интелигентните хота имат чувство за хумор, а той претендира да е такъв.
А, не, това не е гаранция. Аз общувам и съм заобградена само от интелигентни хора. Повечето са кастрирани от чувство за хумор. Чувството за хумор е строго персонално усещане и за радост не е обвързано с разказването и хиленето на вицове.

# 988
Съгласна съм, но ми се струва от интелигентните без чувство за хумор. Няма как по една снимка и пост в блог да съм категорична.

# 989
Ако обаче се е обидил на Сирен, че заклейми недодялания му резистор като безполезен, значи наистина му липсва чувство за хумор. А можеше да се сети, че е безполезен, когато се презентира на пазара за мъже, защото жена му няма да се интересува дали светлината, идваща от екрана, е модулирана амплитудно или не, а просто ще иска на този екран да си чете форума или гледа брадъра.

Общи условия

Активация на акаунт