Операция на щитовидната жлеза -14

• 80 784
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Syringa,права си,знам какво е да не знаят как да ти помогнат.
Преди операцията на щитовидната жлеза имам три коремни, едва третата реши проблема.
Съжалявам,че професор Боян Лозанов те е объркал,аз също не го харесвам, защото ми беше изписал лекарство,което не ми понесе и ми каза,че не може да ми помогне.За сина му също имам едно наум,каза ми,че Л Тироксин и Еутирокс не дразнят стомаха и червата,но на мен ми дразнят.
Обаче пък точно професор Боян Лозанов спаси майка ми.Тя имаше странни симптоми,болки във врата, раменете,главата,ушите и температура.Месеци наред в Бургас лежа по неврологии,ходи при невролози-никаква полза.Ендокринолозите при ниско под нормата ТСХ и ускорена утайка и висок Ц реактивен протеин ѝ казаха,че е само тиреотоксикоза.А професорът каза,че е остро възпаление на жлезата,подостър тириоедит е диагнозата.Оперираха я и се оправи,дано е жива и здрава,че наскоро претърпя инсулт,вчера пък ѝ оперираха окото,но като цяло е важно,че професорът я спаси.Бургаските лекари едва ли не симулантка я изкараха.

# 661
  • тук и там
Според мен просто системата на записване е опорочена .Най-вероятно се записват и предварително хора и ако останат часове и се уцели момента-едва тогава можеш да се вредиш със час.Никой не оспорва качествата на проф. Пандев- явно за това и достъпа е труден,но наистина е редно да има някакъв ред и график за записване ,който да не се променя и да не зависи само от "късмета".По принцип говоря.Защото аз репликата"все още няма график" не мога да я разбера..Тук също стават бавно някои неща.Примерно за ЯМР чаках два месеца,за един зъбен инплант да ми сложат -6 месеца,но поне се обаждаш и ти казват за кога имат свободен час-може да е след половин година или след едана,но поне си знаеш и ако не те устройва-пробваш в друга клиника,или при друг лекар:v:

# 662
Това сякаш е от скоро. Преди не съм имала проблем да записвам час при професора. Наистина ен знам какво се случва, но дано се пооправят нещата.

# 663
  • Бургас
Дано се оправят нещата със записването и дано на все по-малко хора да се налага да се оперират.

# 664
Може с това да помогна на някой, който иска да се прегледа от проф. Пандев. В Банско може да отидете като преди това знаете, кой ден ще преглежда след 16:00 часа като отидеш никой не връща дори и да нямаш час, дано съм била полезна.

# 665
Дали е сигурно че ще ме приеме че не ми се пътува напразно от Бургас.😜
Може с това да помогна на някой, който иска да се прегледа от проф. Пандев. В Банско може да отидете като преди това знаете, кой ден ще преглежда след 16:00 часа като отидеш никой не връща дори и да нямаш час, дано съм била полезна.

# 666
Няма как да не те приеме само, че трябва да си сигурна кога ще преглежда. Принципно събота или неделя, някой от тези два дни.

# 667
А как може да разберем кога преглежда там? Актуален ли е този телефон, който е на сайта му и кога може да звъним на него?

# 668
Медицински център БАнско, обадете се и питайте, може да има и часове само, че доколкото знам преглежда един път в месеца. По добре си запазете час, че нищо не се знае да не биете толкова път и да се случи нещо. Ако си имаш час дори и да се случи нещо ще ви се обадят. Ако някой е по-близо до Банско може да рискува без час. Номера е 074988333 тук може да си запазите час.

# 669
Благодаря! Ще го имам предвид като наближи следващата контрола

# 670
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета!
Не успях да прочета всичко,което сте писали и се извинявам предварително ако трябва да се повтаряте.
Моят случай е следния,преди около 6 години ми откриха възли,препоръчаха незабавна операция,много ме беше страх и отлагах до тази година. Преди по-малко от месец ме оперираха в Ендокринологията(Майчин дом) Д-р Ганчев. Страхотен специалист,свалям шапка пред този човек. Премахна цялата жлеза,било е много зле положението,клъстъри от възли,кисти,на  десен лоб огромен възел който е бил стигнал до трахеята,всичко е изрязано,имам глас,не ми изтръпват краката,красив шев Simple Smile)) Утре ще се обаждам за резултати от хистологията. Доктора ми предписа 75 Еутирокс, за 20 дни качих 4кг от теглото си при нормално хранене,от два дни вече се ограничавам какво ям,пия смутита основно,хапвам салатки,супички и много внимавам с останалите храни,хапвам по много малко,а пък съм много лакома и обичам храната и просто не съм на себе си от цялата тази ситуация. Явно метаболизма е доста забавен. Кажете хората с повече опит,това нещо оправя ли се с времето като се понатрупат хормоните или трябва да се смени дозата на Еутирокса? Ганчев след операцията ми каза да си хапвам абсолютно всичко,което обичам и да си пия и няма забрани за нищо, също така каза като мине месец да му кажа каква е промяната в теглото.
Друго,което ме вълнува е,правихте ли си масаж след операцията,с възелин?Моят доктор препоръча всеки ден по 3-4 пъти в продължение на месец и половина....това ли всъщност е физиотерапията,която се полага следоперативно?Тъй като не съм в България и не успях да се възползвам от нея.

Благодаря предварително и Честита Баба Марта! Wink

# 671
  • Варна
KrasiMira ValkaNova хормона ти е малко. Ще се наместят нещата, изисква време. Правилно ти е предписал по-ниска доза, като се покачва постепенно, за да се приеме по-лесно от организма. Понякога това наместване изисква 3-4 месеца, не се притеснявай.

# 672
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря,Глухарче!

Значи всичко си е в реда на нещата...за 3-4 месеца ако храненето си стане нормално много ще се радвам.
Днес се обадих за хистологията,резултата е доброкачествен и това е още едно успокоение.

Благодаря момичета,за всичко,което пишете,има доста полезни неща в този форум,
дано всичко се развива добре и при вас и да се хвалите с все по-добри резултати!:smile:

Аз съм в Англия в момента, и тук вали сняг на поразия,а това се случва един път на десет години SmileHead BandNature SnowflakeNature Snowman Баба Марта определено ни изненада тук на Острова! Wink

Да сте здрави!

# 673
Здравейте момичета!
Не успях да прочета всичко,което сте писали и се извинявам предварително ако трябва да се повтаряте.
Моят случай е следния,преди около 6 години ми откриха възли,препоръчаха незабавна операция,много ме беше страх и отлагах до тази година. Преди по-малко от месец ме оперираха в Ендокринологията(Майчин дом) Д-р Ганчев. Страхотен специалист,свалям шапка пред този човек. Премахна цялата жлеза,било е много зле положението,клъстъри от възли,кисти,на  десен лоб огромен възел който е бил стигнал до трахеята,всичко е изрязано,имам глас,не ми изтръпват краката,красив шев Simple Smile)) Утре ще се обаждам за резултати от хистологията. Доктора ми предписа 75 Еутирокс, за 20 дни качих 4кг от теглото си при нормално хранене,от два дни вече се ограничавам какво ям,пия смутита основно,хапвам салатки,супички и много внимавам с останалите храни,хапвам по много малко,а пък съм много лакома и обичам храната и просто не съм на себе си от цялата тази ситуация. Явно метаболизма е доста забавен. Кажете хората с повече опит,това нещо оправя ли се с времето като се понатрупат хормоните или трябва да се смени дозата на Еутирокса? Ганчев след операцията ми каза да си хапвам абсолютно всичко,което обичам и да си пия и няма забрани за нищо, също така каза като мине месец да му кажа каква е промяната в теглото.
Друго,което ме вълнува е,правихте ли си масаж след операцията,с възелин?Моят доктор препоръча всеки ден по 3-4 пъти в продължение на месец и половина....това ли всъщност е физиотерапията,която се полага следоперативно?Тъй като не съм в България и не успях да се възползвам от нея.

Благодаря предварително и Честита Баба Марта! Wink

Здравей Кери Кери ,
радвам се че при теб всичко е наред. Аз ходих октомври при д-р Ганчев , той ми каза като реша да отивам, но да не отлагам много. И аз имам голям възел. Но мааалко не ми допадна доктора , а ми го препоръчаха.Бях решила през февруари да ходя пак при него , но нещо се размислих. Изчетох много за проф. Пандев , но не мога да си взема час. Казаха ми да се обадя към 20 март , евентуално за април да взема час , и аз не знам какво да правя. Явно ще отивам при д-р Ганчев .Щом казваш , че си доволна , ще взема да се доверя. А той каза ли ти да пиеш някакъв препарат преди операцията ? Кога влезе в болницата и колко време след операцията те изписаха. А в реанимация седи ли се ? Извинявай за въпросите.
Хубав ден.

# 674
Здравейте,
Предстои  ми биопсия. На 14г. ми отстраниха десния лоб. Сега имам три възела в левия.  Ужасно ме е страх. Предишния път праивиха направо операция. Но въпроса ми е, какво се поема от здравната каса, че нещо се обърках. Биопсията и евентуална операция покрива ли се? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт