Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 866
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 695
Аз не разбрах нагримираната и фризирана "докторка" от какво точно я лишиха? Много я щадят нея Thinking

# 1 696
Какво точно жертваха мъжете? Някакви игри на пържоли, баси! На Тото брадата...трябваше и на него цигарите да вземат. А принцеса Енджи и кралица Хранова жертваха ли изобщо нещо? Супер несправедлива мисия.

# 1 697
  • София
Гледам Господарите и Гана как крещи на Мегата. Малии, на разярена циганка прилича. Много, много противна.
Ами как иначе да се защити!? Нагло излъга и при липсата на аргументи единствения изход беше да се разяри...ooooh! Травестита му нИеден...  Joy

# 1 698
  • София
Аз не разбрах нагримираната и фризирана "докторка" от какво точно я лишиха? Много я щадят нея Thinking
На половината не им дадоха лишенията, ако изобщо са ги лишили от нещо. Голяма тъпотия им е монтажа, някакви случки разпиляни в различни дни, реакцията на нещо гледаме сега, а самото нещо - утре или изобщо не се излъчва.

# 1 699
Значи, Брадъра трябваше да възложи на Сачка мисия - да си направи сЮтЮена отново бял. И ето ти провалена мисия, без излишни ексцесии и погубени рокли. Но не, той държи сеир да има. Ще спира рекламния блок на Мегата! ЦиркУвИ ли ще ми правиш, Брадъре?

# 1 700
аз разбрах , че Тото искал да излиза ; бил се развилнял ,че ББ го представя в различна и лоша светлина и неговата Яна била много разстроена и разочарована от него....нещо в този дух беше....днес мернах някаква клюка в ФБ страницата

# 1 701
  • Испания
ЦиркУвИ ли ще ми правиш, Брадъре?

Виж к´во, душа! ЦиркУвИ се повдигат, а не се правят.

# 1 702
Много несправедливо ги правят тия мисии. И наистина не е честно едни да ги унижават,а другите да седят и да гледат сеир!
Мегз верно се изложи,но нещо не ми се вързаха нещата. Първо махна всичко,съгласи се,пък после-не,ББ,не мога...
Ганка пък толкова долно и злобно същество,че нямам думи. Рева като магаре за въшливите си екстеншъни,но не пропусна да се подиграе на Мегз и да дава определения на какво прилича.
Цуню-жал ми е за него. И той си мисли,че е мъж само защото не е жена. Понеже няма с какво да изпъкне,реши да пуска някакви компрометиращи коментари. Снимки имал,ми няма какво друго,само на снимки ще гледа! Тъпанар.
Сашка-ако бях там щях да я навра на кучето в г...ардероба! Какво поведение пази,какво реноме,какво чудо??!!! Да си ходи да си яде лещата и да си коси ливадите,че ми идва да й нарежа сиво-мръсно-телесните мантии и сЮтЮени!

# 1 703
Наистина беше много несправедлива мисия, в която най-много ощетиха Мегз.
Много ме подразни д-р Касабие как тръгна да и дава акъли перфектно гримирана и фризирана. Представям си ако трябваше тя или Ганка да изпълняват мисията с чистачката. Нямаше толкова да им знаят балалайките.
А косата и екстеншъните на Ганка са просто под всякаква критика. По-оскубана и изтощена коса е ефир не бях виждала. Ганка ако иска да не оплешивее трябва веднага да забрави за екстеншъните и да почне с домашния еластисайзър. Нямаше да е лошо и грима да и спрат, и без това не може една очна линия да си сложи прилично, но явно няма възможностите на Касабие и Мара-дамата за гримьори. Щеше да ореве орталъка обаче.

# 1 704

Значии, не искам да разговаряш с мен, диалог не ти търся! Марш оттук, марш! И в спалнята няма да ми влизаш, и скапалата ябълка няма да ми пипаш! Няма да ми правиш забележки, че такива, като тебе, пет са ми държали края на мантията и то без да им плащам (това, щото се къса по ръбовете, да не се разпадне). Датс ол!

# 1 705
  • София
Наистина беше много несправедлива мисия, в която най-много ощетиха Мегз.
Много ме подразни д-р Касабие как тръгна да и дава акъли перфектно гримирана и фризирана. Представям си ако трябваше тя или Ганка да изпълняват мисията с чистачката. Нямаше толкова да им знаят балалайките.
А косата и екстеншъните на Ганка са просто под всякаква критика. По-оскубана и изтощена коса е ефир не бях виждала. Ганка ако иска да не оплешивее трябва веднага да забрави за екстеншъните и да почне с домашния еластисайзър. Нямаше да е лошо и грима да и спрат, и без това не може една очна линия да си сложи прилично, но явно няма възможностите на Касабие и Мара-дамата за гримьори. Щеше да ореве орталъка обаче.
Ааа, да ги нямаме такива! Що така я обиждаш... майка и има 15 апартамента, а Гана 6!  Ся шъ я разяриш и шти скочи... smile3512

# 1 706
А и Маргарита Хранова изобщо не ми харесва. Взела се е за Лили Иванова.
Кичка и Ритон и те бяха с претенции, но поне правиха шоу, а Марга само яде и си почива по цял ден.
Аз искам Мегз да остане, че да им проваля мисиите и да няма какво да ядат, че иначе цял ден плюскат и лежкунят.
Както тровеше Кичка брадъра, сега по същия начин кофти Мегз. Не ми е симпатична от преди, но тя и шефа им направиха шоуто. А и не са ми приятни двойните стандарти. Поне не е лицемерна Мегз, а си казва всичко колкото и да е психо-квачка.
Ганка съшо ми е противна, но и тя искам да остане.
Петканови са тези, които нямам нищо против да си ходят. Както и Марга. Алфредо също е скучен. Касабие ако продължават така да я толерират и тя не ми е интересна.

# 1 707
"Джулияна, твоята мисия е да се отървеш от силикона.В изповедалнята те чака пластичен хирург"   Sunglasses bowuu

# 1 708
  • Испания

Значии, не искам да разговаряш с мен, диалог не ти търся! Марш оттук, марш! И в спалнята няма да ми влизаш, и скапалата ябълка няма да ми пипаш! Няма да ми правиш забележки, че такива, като тебе, пет са ми държали края на мантията и то без да им плащам (това, щото се къса по ръбовете, да не се разпадне). Датс ол!

Следващия път те номинирВам. Да си знаеш. И хич не си дама.

"ББ напълно те разбира. Думите "цирк", "панаир" и "търговия" стоят много добре една до друга" - ББ за номинирането на недоразумението от Енджи.

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 00:08 от smileys

# 1 709
  • София
"Джулияна, твоята мисия е да се отървеш от силикона.В изповедалнята те чака пластичен хирург"   Sunglasses bowuu
Joy
А, ся шъ я караш да прай благотворителност, като с "предните гърди"...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт