Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 582
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Буркина Фасо
Но най-вече ме издразни, когато казаха на Анита да не говори, че ще се отказва от висенето, защото, видите ли, обърквала Божидара.
напълно правилно и казаха това. когато противникът ти каже "отказвам се"  ти също спираш играта. в случая се пускаш от гредата. и ако се пуснеш , а другият все още виси  губи пусналият се/падналият ,тъй като това са условията на играта.

# 661
  • Вестерос
Как точно се е представила като плюнка? Видя, че изостава с 6 дъски! Какво може да направи? И аз бих забавила темпото. Да е казвала-отказвам се? Варсамов и той се беше отказал така в едната игра като отпадна. Владо Николов не се ли отказа и той? Защо има двоен стандарт.  Взе първите две игри. Справяше се горе- долу и на третата... Дам, плюнка.

# 662
Защо пък да е нечестно да оставиш противника да се измори? Thinking Предполагам, че на Божидара в движение ѝ е хрумнала тази идея, затова и не се отказа, а я питаха водещите дали се отказва - ясно защо, за да сложат край на играта.
Не мисля, че Божидара е направила нещо против правилата, нито пък водещите. Нали и Владо Николов каза, че се възползваш от слабото място на противника, когато пратиха Мишо н дуел, в случая - умората на Анита. И да беше се отказала Божидара, без Анита да завърши моста, пак щеше да победи в петата игра, мисля..  Simple Smile

# 663
И аз мисля, че дори Анита да бе спряла и тя да кове дъски пак нямаше да издържи на последната игра. Не за друго, а защото Божидара я спечели с дух, а не със силни ръце и крака. Снощи и разглеждах профила - тя е на някакво много, много високо в медитацията. И с това победи. Иначе даже физиката( по- висока е) не е в нейна полза в играта.

# 664
  • Другата България
Забелязахте ли какви мускули има на ръцете Божидара? Аз едва вчера обърнах внимание, въпреки че Ензим го спомена. И това ѝ е помогнало със сигурност.
Ако Елена е фермер, то Гечо е сигурен ратай. Grinning

# 665
  • София
Защо пък да е нечестно да оставиш противника да се измори? Thinking Предполагам, че на Божидара в движение ѝ е хрумнала тази идея, затова и не се отказа, а я питаха водещите дали се отказва - ясно защо, за да сложат край на играта.
Почти съм сигурна в това, защото в началото бързаше, все едното й око беше в Анита и видимо се опитваше да я настигне. Впоследствие видя, че няма да я бъде нейната и реши да се зарежда за следващата игра.

# 666
На мен пък ми стана смешно друго.Еми някак си хич не ми звучи тайнствено и бизнесменско това " Пешо"
Пак като не е Пешко...Joy
Има и вариант да не за Валерия...предвид, че монтажистите обичат да показват едно с промото, а пък да се оказва друго. Ама пък за коя друга жена  може да е? Елена, Виолета - не вярвам..не са споделяли нищо, не вярвам да е Марина, нито Франческа, не и Ивона. Остава Божидара...Grinning ама и тя не ще да е.
Ами Дарина къде я забравяш Joy Joy Joy

# 667
е, може и да са еколозите.... това ли каза Сапунджи? Joy Joy Joy

# 668
  • Буркина Фасо
И аз мисля, че дори Анита да бе спряла и тя да кове дъски пак нямаше да издържи на последната игра. Не за друго, а защото Божидара я спечели с дух, а не със силни ръце и крака. Снощи и разглеждах профила - тя е на някакво много, много високо в медитацията. И с това победи. Иначе даже физиката( по- висока е) не е в нейна полза в играта.
Божидара е по-лека, по-добре си беше сплела ръцете и краката.
на папагала задника и тежеше.

# 669
Е ако еколозите са....Пешо, кой тогава е Шуши...агнето може би? Това което заклаха, то им липсва

# 670
  • София
Е ако еколозите са....Пешо, кой тогава е Шуши...агнето може би? Това което заклаха, то им липсва

Ох, смея се с глас...  Joy

# 671
  • София
Агнето беше Жорко... 😄

# 672
Агнето беше Жорко... 😄
Ми може завоалирано и  още по нс галено да са го нарекли Шуши.
Не знам, плещя глупости.

# 673
  • София
Получи ти се 😄

Жалко, че не ни дадоха екшъна от автобуса. А Виолета не е лицемерка, затова такива хапливи реплики мята, да знаете.

# 674
  • Великобритания
чакам да видя от кой е разочарован Алек

Общи условия

Активация на акаунт