За разликата в годините с половинките ви...

• 16 868
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
досега аз ли съм с наи-голямата разлика smile3540
Май да. Laughing

# 211
еи страшна съм smile3502

# 212
нашата разлика е 2г.(аз съм по-малка) и сме заедно още от ученическите години.Израснахме и много се променихме заедно.Като се замисля ,какви бяхме преди 7г. и какви сме сега-ами коренна разлика.
жсе едно аз сам го писала само 4е ние сме заедно от 9 год

# 213
# 214
 Stop/С 5 години съм по-млада!/

# 215
Набори сме. Съпругът ми е по-малък с 2 месеца.

# 216
  • София
10 месеца е по-голям-тъкмо сме на един акъл  Laughing

# 217
нашата е 5.5 г.
някак си не си представям разлика от 1 година или дори обратното - да съм по-голяма от момъка
може да е въпрос на навик, защото има чудесни двойки с малка разлика

# 218
Разликата ни е 17,5 години,но не се усеща. И двамата се чувстваме отлично.

# 219
Нашата е 7 години и според мен е супер. Когато става въпрос за ежедневно общуване акъла му е на тинейджър и ни е много весело заедно, а в същото време ако има някаква критична ситуация или проблем той реагира съвсем зряло и винаги мога да разчитам на него.

# 220
Съпругът ми е по~голям от мен с три години.Иделна разлика Hug

# 221
Разликата ни е 9 месеца, като яз съм по-голямата. Колкото за чувството за защитеност, не мисля че въпроса опира до годините, защото и аз се чувствам защитена. Само е голям майтап, когато съм нещо разстроена /в смисъл че плача не другото  Embarassed/  и той като иска да ме гушни и ми казва "Я ела батко да си я гушне". Става ми много смешни и ми минава всичко. Голям майтап. А когато се запознахме и той е разправял на майка си за мен тя го е бъзикнала че пак си е хванал "какчика", защото и предното му гадже е било по-голямо от него.  Grinning

# 222
  • на плажа
 Нашата разлика е 5години. Не знам дали разликата в годините определя успешния съвместен живот. Вие как мислите?

# 223
Първо седнете   Laughing - нашата разлика е 20 години. Мъжът ми е роден 1960, а аз 1980г. Съпруга ми има двама сина от първия си брак - големият е само с 1 година по-малък от мен Laughing #Crazy Аз също му родих синче, така че си имаме татко на 3 момчета! Hug
Когато някой ни види за пръв път си мисли, че имаме разлика не повече от 5-6 години, понеже мъжо ми е доста младолик, а пък аз изглеждам малко по-зряла от възраста си. Винаги съм била с доста по-големи от мен момчета, но когато се срещнахме с мъжа ми имахме усещането, че цял живот сме се търсили txtloves
Само да не си помислите, че не се караме Laughing Разбира се, че имаме спорове Embarassed,  но те по никакъв начин на са свързани с разликата ни. Винаги съм имала усещането, че сме на един акъл (мъжо ми е едно голямо дете Joy)

# 224
 Нашата е 1г. и 10м. в моя полза. Е, в начолото на връзката го смятах за незрял, но толкова го обичах, че не можех да си представя живота без него. Praynig Още го обичам, а той е все така незрял newsm62

Общи условия

Активация на акаунт